THIRIO KOSTAS 23 Μαρτίου 2009 #1 Share 23 Μαρτίου 2009 καλησπερα σας τωρα που τελειωσα κι εγω ολο το προτζεκτ μου ειπα να σας κανω μια παρουσιαση το ενυδρειο μου ξεκινισε για μονο ψαρια και τελικα οπως ηταν αναμενομενο κατεληξε σε reef δηλαδη απο ετσι... κατεληξε ετσι.... το ενυδρειο μου τρεχει πλεον 3 μηνες και θελω να πω ενα ευχαριστω στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΡΑ και στον ΑΠΟΣΤΟΛΟ NAVY για την βοηθεια τους και πριν το υπολοιπο φωτογραφικο υλικο να σας δωσω μερικες πληροφοριες για το συστιμα μου ενυδρειο 350 λτ σαμπ 250+ λτ (κατασκευης nidal ) skimer TMC V2 1500 υπερχιλιση της cpr aquatic με ροη 2400 λτ την ωρα (600 γαλονια) θερμοστατης jager 300w ozonizer SANDER eco ecualizer water level alarm TUNZE (μην εχουμε και τρεχαματα) αναπληρωση νερου PERFECT REEF 45 κιλα ζωντ βραχο 30 κιλα αραγωνιτης περιπου κυκλοφoρια koralia1 x 1 koralia2 x 1 koralia3 x 2 + μια αντλια eheim 3000 που ανεβαζει το νερο απο το σαμπ φωτιστικο περιμενω ενα με 6 λαμπες τ5 54w 2 μπλε και 4 ακτινικες (απο μερα σε μερα) στο sump εχω DSB + refugium με αραγωνιτη και chaeto και φωτισμο σαμπ 2 τ5 6000 κελβιν σε ενα φωτιστικο της GLO (βατ δεν 8υμαμαι) ΤΙΜΕΣ ΝΕΡΟΥ αμονια 0 NO2 0 NO3 30 (8α πεσουνε σιγα σιγα) ΡΗ 8,1 CA 460 MG 1350 ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ 0,03 KH 11 ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1025 + -1 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 26 ΜΕ 27 απο προσ8ετα ριχνω coral builder.kent purple up magnisium. grotech reef clear. grotech organi trace. coral shop limited (βιταμινες και αμινοξεα για κοραλια) ταιζω τα κοραλια μου με reef complete feed. tropic marine και τα ψαρια μου με ocean nutrition- new era (flakes) και παντα βιταμινες και σκορδο και τωρα στο ψητο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 23 Μαρτίου 2009 Author #2 Share 23 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 23 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 23 Μαρτίου 2009 to sump.. και τα υπολοιπα κοραλια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 23 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 23 Μαρτίου 2009 (edited) το σαμπ ειναι διπλα στο ενυδρειο ετσι.... και τελος το καλυτερο μου κι οταν λεω τελος εννοω για σημερα!!!!!! Έγινε επεξεργασία 23 Μαρτίου 2009 - THIRIO KOSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Μαρτίου 2009 #5 Share 23 Μαρτίου 2009 Όλα δείχνουν πολύ ωραία!! Εύχομαι τα καλύτερα για την εξέλιξη του συστήματός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 23 Μαρτίου 2009 #6 Share 23 Μαρτίου 2009 ΜΠΡΑΒΟ Κώστα...!!!!!!!!!!!! πολύ καλό το αποτέλεσμα...... καλή συνέχεια για τον ύφαλο σου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 23 Μαρτίου 2009 #7 Share 23 Μαρτίου 2009 Μπραβο Κωστα αλλα.......στα 'λεγα οτι θα το κανεις reef!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!Πολυ ομορφο!!Καλη συνεχεια στον υφαλο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαρτίου 2009 #8 Share 23 Μαρτίου 2009 Mπραβο παληκαρι μου Κωστα.Μα τι εχετε παθει ολοι με τα reef ρε παιδια.Και τα fish only μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Μαρτίου 2009 #9 Share 23 Μαρτίου 2009 super!!!! καλη συνεχεια και καλο γεμισμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 23 Μαρτίου 2009 #10 Share 23 Μαρτίου 2009 super!!!! καλη συνεχεια και καλο γεμισμα!!! Μου αρέσει πολύ Κώστα και βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά....καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Μαρτίου 2009 #11 Share 23 Μαρτίου 2009 τα συνχαρητηρια μου κωστα πολυ πολυ ομορφο..μπραβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 23 Μαρτίου 2009 Author #12 Share 23 Μαρτίου 2009 σας ευχαριστω πολυ για οτιδηποτε 8α σας κραταω ενημερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 23 Μαρτίου 2009 Author #13 Share 23 Μαρτίου 2009 επισης θα η8ελα να μου πειτε μερικα ονοματα κοραλιων που εχω και δεν τα θυμαμαι πως ονομαζονται αυτο???? αυτο??? κι αυτοοοοο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 23 Μαρτίου 2009 #14 Share 23 Μαρτίου 2009 επισης θα η8ελα να μου πειτε μερικα ονοματα κοραλιων που εχω και δεν τα θυμαμαι πως ονομαζονταιαυτο???? ...... BRAIN αυτο??? ........ACANTHASTREA κι αυτοοοοο??? .......ANTHELIA clove polyps Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 24 Μαρτίου 2009 #15 Share 24 Μαρτίου 2009 Κωστή η reefοτραλα κυλάει πια στο αίμα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 25 Μαρτίου 2009 Author #16 Share 25 Μαρτίου 2009 λοιπον ηρ8ε σημερα ο ταν και εκανε μερικες παρεμβασεις στο ενυδρειο μου!!!! φωτογραφικο υλικο πολυ συντομα γιατι εχουμε και 2 νεα κοραλια μια τραχυφιλια και μια φουνγκια!!! αααααααα και επειδη ολα πρεπει να γινονται σωστα πολυ συντομα 8α εχς στο ενυδρειο μου ενα κομπλε συστημα IKS COMPUTER ετσι για να τα ελεγχουμε ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Μαρτίου 2009 #17 Share 25 Μαρτίου 2009 λοιπον ηρ8ε σημερα ο ταν και εκανε μερικες παρεμβασεις στο ενυδρειο μου!!!! φωτογραφικο υλικο πολυ συντομα γιατι εχουμε και 2 νεα κοραλια μια τραχυφιλια και μια φουνγκια!!! αααααααα και επειδη ολα πρεπει να γινονται σωστα πολυ συντομα 8α εχς στο ενυδρειο μου ενα κομπλε συστημα IKS COMPUTER ετσι για να τα ελεγχουμε ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 27 Μαρτίου 2009 Author #18 Share 27 Μαρτίου 2009 (edited) το συστημα μου δειχνει να πηγαινει καλα σημερα ηρ8ε το φωτιστικο και το ενυδρειο αλλαξε οψη σαν να εχω αλλο ενυδρειο ειναι εχω παθει πλακα!!!!!!! το φωτιστικο εχει 6 λαμπες τ5 χ 54w η καθεμια πιστευω οτι ειμαι μια χαρα με αυτο το φωτισμο βεβαια θελει λιγο σιγα σιγα το αναμα μην εχουμε και τιποτα αλγες . καθαρο γαργαρο νερακι και πηρα και 2 νεα κοραλακια μια τραχυφιλια και μια φουνγκια Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2009 - THIRIO KOSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 27 Μαρτίου 2009 Author #19 Share 27 Μαρτίου 2009 (edited) και να οι τροφες μου τα προσθετα νερου μου και τα τεστακια μου αναμενετε το iks computer ενας calcium reactor και πολλα νεα κοραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2009 - THIRIO KOSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 27 Μαρτίου 2009 Author #20 Share 27 Μαρτίου 2009 (edited) υπαρχει ενα ενυδρειο στην κατηγορια των λιτρων μου που θα ηθελα να το φτασω αυτο ειναι το ενυδρειο τou (νομιζω) FILROU μεγαλειο υπαρχουν κι αλλα ορεα ενυδρεια αλλα στα λιτρα μου αυτο μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση!!! συγχαριτηρια Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2009 - THIRIO KOSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Μαρτίου 2009 #21 Share 27 Μαρτίου 2009 Πολύ καλή η αναβάθμιση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 27 Μαρτίου 2009 #22 Share 27 Μαρτίου 2009 υπαρχει ενα ενυδρειο στην κατηγορια των λιτρων μου που θα ηθελα να το φτασω αυτοειναι το ενυδρειο τou (νομιζω) FILROU μεγαλειο υπαρχουν κι αλλα ορεα ενυδρεια αλλα στα λιτρα μου αυτο μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση!!! συγχαριτηρια Φιλε μου σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αυτο που εχω να πω ειναι υπομονη και διαβασμα ειναι το κλειδι. Οπως ηταν αλλοι διαθεσιμοι να μου λυσουν τις αποριες και να βοηθησουν ετσι θα ειμαι και εγω αν χρειαστεις κατι. Τωρα αρχιζουν τα καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 27 Μαρτίου 2009 #23 Share 27 Μαρτίου 2009 Νομιζω εξελισεται πολύ πολύ καλα! Ωραιο και το φωτιστικό! Προσοχή στο στοκαρισμα των κοραλιών, δεν ειναι αναγκη ολα μαζί και βιαστηκά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 28 Μαρτίου 2009 Author #24 Share 28 Μαρτίου 2009 κυριοι πηγα σημερα στο water inn και πηρα μερικα κοραλιααααα δεν εχουν τοπο8ετη8ει ολα σωστα στο ενυδρειο μου (ακομα) και λεω να σας τα δειξω λοιπον εχουμε και λεμε μια ορεα φουνγκια ephilia hammer (στρεσαρισμενη ακομα) φαβιτης φαβιτης σπονγκος αυτο δεν ξερω τι ακριβως ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 28 Μαρτίου 2009 Author #25 Share 28 Μαρτίου 2009 και τα πιο δυσκολα που 8α προσπαθησω να τα κρατησω ακροπορα μοντιπορα βλαστομουσα και μια ολοκληρω το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος