takis_tsan 22 Μαρτίου 2009 #1 Share 22 Μαρτίου 2009 Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος στο forum!Θελω πολυ να ασχοληθω με τα ενυδρεια αλλα για να ξεκινησω να το στηνω πρεπει να ξερω καποια βασικα πραγματα οπως:εξαρτηματα,skimer,φιλτρα βιολογικα ή μηχανικα σε τι χρησιμευουν κ πως δουλευουν!Και πολλα αλλα που δεν ξερω απαραιτητα για την αρχη!Οποιος μπορει ας βοηθησει ειτε γραπτως ειτε στελνοντας μου ενα link το οποιο τα αναλυει!Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 22 Μαρτίου 2009 #2 Share 22 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες!! διαβασε καποια γενικα κ χρησιμα πραγματα εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=8771 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 22 Μαρτίου 2009 #3 Share 22 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Μαρτίου 2009 #4 Share 22 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 22 Μαρτίου 2009 #5 Share 22 Μαρτίου 2009 welcome to AZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_tsan 22 Μαρτίου 2009 Author #6 Share 22 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση!κ ειδικα τον antoni για το link ηταν πολυ κατατοπιστικο!θα ηθελα να ρωτησω γιατι λεω να ξεκινησω με ενα ενυδρειο γυρω στα 60 λιτρα στο οποιο θα βαλω guppy k neon!αν βαλω φυτα θα εχω προβλημα?τι ειδος φιλτραρισματος χρειαζεται?τι υποστρωμα?κ συμβιωση μεταξυ φυτων με τα δυο αυτα ειδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 25 Μαρτίου 2009 #7 Share 25 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση!κ ειδικα τον antoni για το link ηταν πολυ κατατοπιστικο!θα ηθελα να ρωτησω γιατι λεω να ξεκινησω με ενα ενυδρειο γυρω στα 60 λιτρα στο οποιο θα βαλω guppy k neon!αν βαλω φυτα θα εχω προβλημα?τι ειδος φιλτραρισματος χρειαζεται?τι υποστρωμα?κ συμβιωση μεταξυ φυτων με τα δυο αυτα ειδη? 1. Καλως ορισες. 2. Θελουν διαφορετικες συνθηκες νερου αρα δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι. 3. Καλο διαβασμα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος