Jump to content

Help νεος στο χομπυ!

takis_tsan

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος στο forum!Θελω πολυ να ασχοληθω με τα ενυδρεια αλλα για να ξεκινησω να το στηνω πρεπει να ξερω καποια βασικα πραγματα οπως:εξαρτηματα,skimer,φιλτρα βιολογικα ή μηχανικα σε τι χρησιμευουν κ πως δουλευουν!Και πολλα αλλα που δεν ξερω απαραιτητα για την αρχη!Οποιος μπορει ας βοηθησει ειτε γραπτως ειτε στελνοντας μου ενα link το οποιο τα αναλυει!Ευχαριστω

welcome to AZ!

Σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση!κ ειδικα τον antoni για το link ηταν πολυ κατατοπιστικο!θα ηθελα να ρωτησω γιατι λεω να ξεκινησω με ενα ενυδρειο γυρω στα 60 λιτρα στο οποιο θα βαλω guppy k neon!αν βαλω φυτα θα εχω προβλημα?τι ειδος φιλτραρισματος χρειαζεται?τι υποστρωμα?κ συμβιωση μεταξυ φυτων με τα δυο αυτα ειδη?

Σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση!κ ειδικα τον antoni για το link ηταν πολυ κατατοπιστικο!θα ηθελα να ρωτησω γιατι λεω να ξεκινησω με ενα ενυδρειο γυρω στα 60 λιτρα στο οποιο θα βαλω guppy k neon!αν βαλω φυτα θα εχω προβλημα?τι ειδος φιλτραρισματος χρειαζεται?τι υποστρωμα?κ συμβιωση μεταξυ φυτων με τα δυο αυτα ειδη?

1. Καλως ορισες. :rasp:

2. Θελουν διαφορετικες συνθηκες νερου αρα δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι.

3. Καλο διαβασμα.- :rasp:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...