Big Blue 22 Μαρτίου 2009 #1 Share 22 Μαρτίου 2009 Ενας ακόμη χρόνος στην πλάτη μου...άλλες 365 ημέρες στις μουσικές μου διαδρομές....άλλη μιά φορά και μάλλον η τελευταία γιά αυτη την χρονιά στην μουσική σκηνή "Τσάι στη Σαχάρα". Σάββατο 28 Μαρτίου 2009....είναι η ημέρα που θα μπούμε στην θερινή ώρα, αλά παράλληλα και η ημέρα που αρκετά πράγματα θα διαφοροποιηθούν απο τις τελευταίες μου live εμφανήσεις εκεί... Πρώτα απο όλα θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου, σβύνοντας κεράκια και αφήνοντας νότες και στίχους στον αέρα,απο τραγούδια που όλοι μας αγαπήσαμε και μαζί τους μεγαλώσαμε.Εκτός των άλλων θα τολμήσω γιά μιά ακόμη φορά να παρουσιάσω κάποιες απο τις δικές μου μουσικές δημιουργίες, στους φίλους...γνωστούς και άγνωστους που θα με τιμήσουν εκείνη την βραδυά με την παρουσία τους. Αυτό το βράδυ εκτός απο εμένα ,την κιθάρα και την φυσαρμόνικά μου ,δεν θα είμαι μόνος στην σκηνή.....Ενας "μικρός" 16χρονος φίλος, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος,εραστής των κρουστών θα με βοηθήσει σε επιλεγμένα αέρινα τραγούδια ,με το τουμπερλέκι του.Θα είναι η πρώτη φορά γιά αυτόν σε live παράσταση και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει περίφημα. Επίσης κοντά μας, θα είναι και τα μαγικά χέρια του Γιώργου Οικονομάκη στο πιάνο, γιά να συνοδεύσουν κάποια απο τα τραγούδια που θα παρουσιάσουμε εκείνο το βράδυ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά η όποια παρουσία σας εκεί...τα κεράκια θα είναι πολλά και η βοήθειά σας στο σβήσιμο πολύτιμη...... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων.... Δελτίο τύπου.... 28 Μαρτίου Σάββατο Γιάννης Νανόπουλος Άνοιξη θαρρείς και μπήκε…. ….και τριγύρω μας, οι μουσικές στήσανε χορό. Ο τραγουδοποιός Γιάννης Νανόπουλος, επιλέγει προσωπικές του δημιουργίες, και κόβει με την κιθάρα του για εσάς, αγαπημένα τραγούδια από τον έντεχνο Ελληνικό κήπο. Μαζί του ο Γιώργος Οικονομάκης στο πιάνο, και ο δεκαεξάχρονος Δημήτρης Σταυρόπουλος στο τουμπερλέκι, φέρνουν ακόμη πιο κοντά σας, τις ευωδιές της Άνοιξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 31 Μαρτίου 2009 Author #2 Share 31 Μαρτίου 2009 Εχω κάνει αρκετές live βραδυές, αλά σαν αυτή καμία!!! Πήγαμε απίστευτα καλά,σε ένα χώρο που γέμισε ασφυκτικά.Το τρίο έδεσε πολύ καλά και ο κόσμος απίθανος αυτη την φορά περισσότερο απο ποτέ. Ο καταευχαριστηθήκαμε όλοι και αυτό είναι που μετράει περισσότερο απο όλα. Για εμένα αυτη η βραδυά ήταν απο τις καλύτερες της ζωής μου και σίγουρα αυτά τα γενέθλια που γιόρτασα αυτο το βράδυ, τα καλύτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και απο αυτό το βήμα τον Lepton μαζί με την παρέα του, που με τίμησε γιά μιά ακόμη φορά με την παρουσία του εκεί.........να σαι πάντα καλά Λευτέρη και αυτη την φορά σε είδα πολύ καλά!!! Η βραδυά είχε απο όλα.......τυμπανάκια πρωτοεμφανιζόμενου 16χρονου μουσικού...κιθάρα με φυσαρμόνικα μαζί...πιάνο....θεατρική παράσταση στο διάλειμμα....και 3 τούρτες γενεθλίων γιά 4 διαφορετικά άτομα που εκείνο το βράδυ είχαν γενέθλια!!!! Νοιώθω απίστευτα όμορφα παιδιά!!! Σύντομα θα σας περάσω και μερικές foto...ίσως και video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 5 Απριλίου 2009 Author #3 Share 5 Απριλίου 2009 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος