Andros p 21 Μαρτίου 2009 #1 Share 21 Μαρτίου 2009 Παιδια γεια σας το ονομα μου ειναι Αντρος και ειμαι απο Κυπρο. Ασχολουμαι με το χομπυ εδω και 7 χρονια τωρα, βασικα με αφρικανες σε 400 λιτρα αλλα...... τα τελευταια 2 χρονια εχω παθει ποροση με τα ψαρια κρυου νερου και γι'αυτο το λογο εφτιαξα στο κηπο του σπιτιου μου μια λιμνη των 8000 λιτρων περιπου και εχω αφοσιωθει πληρως σε αυτη την ενοτητα του χομπυ. Το 400λιτρο μου το ξεστισα και αυτη τη στιγμη το χρησιμοποιω σαν καραντινα αφου τωρα μεσα εχει 2 common τα οποια θα μπουν μεσα στη λιμνη μαζι με τους υπολοιπους κατοικους οταν η θερμοκρασια πιασει τους 20 βαθμους. Συγχαρητηρια για το φορουμ και ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο... Αυτα προς το παρων και τα λεμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 21 Μαρτίου 2009 #2 Share 21 Μαρτίου 2009 καλος ορισες στην παρεα μας..ανεβασε καμια φωτο της λιμνης σου να την δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andros p 21 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2009 Επιφυλασσομαι αγαπητε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 21 Μαρτίου 2009 #4 Share 21 Μαρτίου 2009 Επιφυλασσομαι αγαπητε...... οκ....περιμενουμε να την δουμε...καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Μαρτίου 2009 #5 Share 21 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Μαρτίου 2009 #6 Share 22 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας! Περιμένω με ενδιαφέρον την παρουσίαση της λίμνης σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 22 Μαρτίου 2009 #7 Share 22 Μαρτίου 2009 Καλωσορισες στην παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andros p 22 Μαρτίου 2009 Author #8 Share 22 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για το καλωσορισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 22 Μαρτίου 2009 #9 Share 22 Μαρτίου 2009 (edited) Παιδια γεια σας το ονομα μου ειναι Αντρος και ειμαι απο Κυπρο. Ασχολουμαι με το χομπυ εδω και 7 χρονια τωρα, βασικα με αφρικανες σε 400 λιτρα αλλα...... τα τελευταια 2 χρονια εχω παθει ποροση με τα ψαρια κρυου νερου και γι'αυτο το λογο εφτιαξα στο κηπο του σπιτιου μου μια λιμνη των 8000 λιτρων περιπου και εχω αφοσιωθει πληρως σε αυτη την ενοτητα του χομπυ. Το 400λιτρο μου το ξεστισα και αυτη τη στιγμη το χρησιμοποιω σαν καραντινα αφου τωρα μεσα εχει 2 common τα οποια θα μπουν μεσα στη λιμνη μαζι με τους υπολοιπους κατοικους οταν η θερμοκρασια πιασει τους 20 βαθμους. Συγχαρητηρια για το φορουμ και ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο... Αυτα προς το παρων και τα λεμε..... Απαντηση ειμαι καινουριος και εγω χθες πηρα τα πρωτα μου χρυσοψαρα..μπορεις σε παρακαλω αν θες να αναιβασεις καμια φωτο να δουμε την λιμνη σου? ευχαριστω! ) Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2009 - ghalepas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Μαρτίου 2009 #10 Share 22 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 22 Μαρτίου 2009 #11 Share 22 Μαρτίου 2009 Καλως ηρθες κι απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 2 Ιουνίου 2011 #12 Share 2 Ιουνίου 2011 (edited) Δώσε το παρόν σου σε αυτο το ποστ..να μετριόμαστε!! Κυπρος. Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts