john922 21 Μαρτίου 2009 #1 Share 21 Μαρτίου 2009 1)Θελω να μου πειτε εντυπωσεις. 2)Τι αλλο προτεινετε να βαλω(φυτα,πετρες κτλ.) 3)Τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω εχω (6 sherp eye,4 red flame,3 guppy,4 red eye,1 neon,1 γατοψαρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 21 Μαρτίου 2009 #2 Share 21 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Μαρτίου 2009 #3 Share 21 Μαρτίου 2009 καλησπερα και σε σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 21 Μαρτίου 2009 #4 Share 21 Μαρτίου 2009 1)Θελω να μου πειτε εντυπωσεις. 2)Τι αλλο προτεινετε να βαλω(φυτα,πετρες κτλ.) 3)Τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω εχω (6 sherp eye,4 red flame,3 guppy,4 red eye,1 neon,1 γατοψαρο) καλησπέρα φίλε καλως ήρθες.δες εδώ άλλα μελή πάρε απόψεις και προχώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzideca 21 Μαρτίου 2009 #5 Share 21 Μαρτίου 2009 1)Θελω να μου πειτε εντυπωσεις. 2)Τι αλλο προτεινετε να βαλω(φυτα,πετρες κτλ.) 3)Τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω εχω (6 sherp eye,4 red flame,3 guppy,4 red eye,1 neon,1 γατοψαρο) ο συνδιασμος δεν ειναι και πολυ καλος εχει καποια λαθη αλλα πες μας λιγα πραγματα για το ενυδρειο σου λιτρα κτλ γενικα τα παντα και δεν καταλαβαινω ρωτας πως μας φενεται ?μηπως νομιζεις οτι εβαλες καποια φοτο??εγω παντος δεν την βλεπω σε μενα δεν εμφανιζει τιπορα αρα δεν μπορω να σου απαντησω απο αποψη διακοσμησης.αλλα στον συνδιασμο σου υπαρχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 21 Μαρτίου 2009 #6 Share 21 Μαρτίου 2009 1)Θελω να μου πειτε εντυπωσεις. ..εεεεε.... χμμμμ...... ....τσ..... ....αααααα... Μηπως να εβαζες και μια φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Μαρτίου 2009 #7 Share 21 Μαρτίου 2009 ..εεεεε.... χμμμμ...... ....τσ..... ....αααααα... Μηπως να εβαζες και μια φωτο? Είσαι περίεργος άνθρωπος τελικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Μαρτίου 2009 #8 Share 22 Μαρτίου 2009 1)Θελω να μου πειτε εντυπωσεις. 2)Τι αλλο προτεινετε να βαλω(φυτα,πετρες κτλ.) 3)Τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω εχω (6 sherp eye,4 red flame,3 guppy,4 red eye,1 neon,1 γατοψαρο) 1. Καλως ορισες. 2. Τετοια λαθη με εμπειρια σχεδον καλη, δεν ειναι επιτρεπτα κατα την αποψη μου. Μερικα στοιχεια παραπανω για το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος