carlito 21 Μαρτίου 2009 #1 Share 21 Μαρτίου 2009 Εκεί που είπα να το γυρίσω σε δίσκους, φυτά...... έσκασε το κτήνος. Σας παρουσιάζω ένα Serrasalmus Rhombeus περίπου 40 cm !!! Το έχω σε ένα Rio 400 αλλά ψάχνω κάτι μεγαλύτερο γιατί πραγματικά δεν χωράει Από φαγητό, τρώει όσο ένα μικρό παιδί...... προχθές έφαγε για πλάκα 6 μαρίδες μεγαλούτσικες, δεν χορταίνει με τίποτα. Σύντομα με νέες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Μαρτίου 2009 #2 Share 21 Μαρτίου 2009 (edited) Γαματος!!!!!!!!!!! Να το Χαιρεσαι το ΘΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ [φτου φτου φτου] Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito 21 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2009 Γαματος!!!!!!!!!!! Να το Χαιρεσαι το ΘΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ [φτου φτου φτου] Ευχαριστώ, ευχαριστώ, το μικρό τι κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 21 Μαρτίου 2009 #4 Share 21 Μαρτίου 2009 Εκεί που είπα να το γυρίσω σε δίσκους, φυτά...... έσκασε το κτήνος. Σας παρουσιάζω ένα Serrasalmus Rhombeus περίπου 40 cm !!! Το έχω σε ένα Rio 400 αλλά ψάχνω κάτι μεγαλύτερο γιατί πραγματικά δεν χωράει Από φαγητό, τρώει όσο ένα μικρό παιδί...... προχθές έφαγε για πλάκα 6 μαρίδες μεγαλούτσικες, δεν χορταίνει με τίποτα. Σύντομα με νέες φωτογραφίες φιλε μας αρρωστησες στη κυριολεξια ,απλα ειναι τελειος ,το ονειρο μου...! Για πες μας που το βρηκες το θηριο γιατι εγω εχω φαει το κοσμο και τιποτα ακομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito 21 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 21 Μαρτίου 2009 φιλε μας αρρωστησες στη κυριολεξια ,απλα ειναι τελειος ,το ονειρο μου...! Για πες μας που το βρηκες το θηριο γιατι εγω εχω φαει το κοσμο και τιποτα ακομα!! Έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Μαρτίου 2009 #6 Share 21 Μαρτίου 2009 Πανεμορφο το θηριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Μαρτίου 2009 #7 Share 21 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ, ευχαριστώ, το μικρό τι κάνει; To μικρο τερατακι μια χαρα ειναι!! Το χρωμα του ειναι καταπληκτικο! Εχει γινει πιο εντονο το κοκκινο, και εχει σκουρινει λιγο κιολας... Πανεμορφος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 21 Μαρτίου 2009 #8 Share 21 Μαρτίου 2009 ηντα ειναι το ντουμπανο...πωπω φιλε μου να το χαιρεσαι..κτηνος και παμε ολοι μαζι PIRANHA POWER Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Μαρτίου 2009 #9 Share 21 Μαρτίου 2009 φτου του για να μην το ματιασουμε! κ φτου σου μοναχοφαη!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito 22 Μαρτίου 2009 Author #10 Share 22 Μαρτίου 2009 φτου του για να μην το ματιασουμε! κ φτου σου μοναχοφαη!!!!!!! Γιατί μοναχοφάης ρε Αντώνη, θα ψάξουμε και για άλλα κομμάτια, ψάχνω σχεδόν δύο χρόνια τώρα από Ιταλία, Σλοβενία,Ελβετία......έφτασα μέχρι το Περού, πάλι καλά που έφτασε ζωντανό δεν λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Μαρτίου 2009 #11 Share 22 Μαρτίου 2009 Γιατί μοναχοφάης ρε Αντώνη, θα ψάξουμε και για άλλα κομμάτια, ψάχνω σχεδόν δύο χρόνια τώρα από Ιταλία, Σλοβενία,Ελβετία......έφτασα μέχρι το Περού, πάλι καλά που έφτασε ζωντανό δεν λες Eλεος!!! Να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 22 Μαρτίου 2009 #12 Share 22 Μαρτίου 2009 Τι θηρίο είναι αυτό?? Να το χαιρεσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 22 Μαρτίου 2009 #13 Share 22 Μαρτίου 2009 (edited) Eλεος!!! ???????????? ποσο σου βγηκε? το αλλο το εδωσες? Υ.Γ. παντως στις αγγελιες εχει μεγαλα ενυδρεια σε πολυ καλες τιμες!! Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito 22 Μαρτίου 2009 Author #14 Share 22 Μαρτίου 2009 ???????????? ποσο σου βγηκε? το αλλο το εδωσες? Υ.Γ. παντως στις αγγελιες εχει μεγαλα ενυδρεια σε πολυ καλες τιμες!! Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα ήταν προκλητικό να γράψω πόσο μου βγήκε....υπολόγισε κάτι λιγότερο από δύο RIO 400, το άλλο το έχω ακόμα, εάν το θέλεις το κανονίζουμε αλλιώς θα πάει σε μαγαζί…αναγκαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 22 Μαρτίου 2009 #15 Share 22 Μαρτίου 2009 Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα ήταν προκλητικό να γράψω πόσο μου βγήκε....υπολόγισε κάτι λιγότερο από δύο RIO 400 μαζι με τις βασεις τους? εχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 22 Μαρτίου 2009 #16 Share 22 Μαρτίου 2009 Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα ήταν προκλητικό να γράψω πόσο μου βγήκε....υπολόγισε κάτι λιγότερο από δύο RIO 400, το άλλο το έχω ακόμα, εάν το θέλεις το κανονίζουμε αλλιώς θα πάει σε μαγαζί…αναγκαστικά εννοεις μαζι με το επιπλο?? χωρις πλακα τωρα η τιμη αυτη βγηκε μαζι με τα μεταφορικα? να σου πω οτι και εγω εχω στειλει e-mail Αγγλια .Περου ,Βραζιλια αλλα καμια ανταποκριση ,μονο ενας τυπος απο Περου εαν θυμαμε καλα μου εστειλε ενα λογαριασμο καταθεσης και μου ειπε βαλε τα χρηματα και σου στελνω οτι θες-αλλα δεν τον εμπιστευτικα - και ετσι εμεινε εκει η υποθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito 22 Μαρτίου 2009 Author #17 Share 22 Μαρτίου 2009 εννοεις μαζι με το επιπλο?? χωρις πλακα τωρα η τιμη αυτη βγηκε μαζι με τα μεταφορικα? να σου πω οτι και εγω εχω στειλει e-mail Αγγλια .Περου ,Βραζιλια αλλα καμια ανταποκριση ,μονο ενας τυπος απο Περου εαν θυμαμε καλα μου εστειλε ενα λογαριασμο καταθεσης και μου ειπε βαλε τα χρηματα και σου στελνω οτι θες-αλλα δεν τον εμπιστευτικα - και ετσι εμεινε εκει η υποθεση... εσύ γελάς και η τσέπη μου κλαίει, αλλά τα ήθελα και τα έπαθα, εννοείται μαζί τα μεταφορικά και ότι άλλα χρειάστηκε για να συνέλθει το ψάρι. Από Αγγλία ξέχασε το δεν στέλνουν ψάρια τους έχω ρωτήσει όλους, από Περού έχω επικοινωνήσει με αρκετούς αλλά είναι μεγάλο το ταξίδι και δεν εγγυάται κανένας ότι το ψάρι θα φτάσει ζωντανό, απλά σου λένε θα το αντικαταστήσουν με την επόμενη παραγγελία που πρέπει να είναι πάλι 1000 ευρώ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 27 Μαρτίου 2009 #18 Share 27 Μαρτίου 2009 οταν λες " οτι αλλο χρειαστηκε για να συνελθει το ψαρι" τι εννοεις ,τι χρειαστηκε για να συνελθει? γιατι καταλαβαινω οτι πρεπει να ειρθε αρκετα ζαβλακωμενο απο τοσο ταξιδι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmir 1 Απριλίου 2009 #19 Share 1 Απριλίου 2009 Καλορίζικο το Θηρίο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος