Jump to content

Rhombeus 40cm

carlito

Recommended Posts

Εκεί που είπα να το γυρίσω σε δίσκους, φυτά...... έσκασε το κτήνος. Σας παρουσιάζω ένα Serrasalmus Rhombeus περίπου 40 cm !!!

Το έχω σε ένα Rio 400 αλλά ψάχνω κάτι μεγαλύτερο γιατί πραγματικά δεν χωράει

Από φαγητό, τρώει όσο ένα μικρό παιδί...... προχθές έφαγε για πλάκα 6 μαρίδες μεγαλούτσικες, δεν χορταίνει με τίποτα.

Σύντομα με νέες φωτογραφίες

post-6619-1237655192_thumb.jpg

post-6619-1237655218_thumb.jpg

post-6619-1237655241_thumb.jpg

post-6619-1237655266_thumb.jpg

post-6619-1237655293_thumb.jpg

Γαματος!!!!!!!!!!!

Να το Χαιρεσαι το ΘΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :thumbup::thumbup::thumbup::P:P

[φτου φτου φτου]

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Γαματος!!!!!!!!!!!

Να το Χαιρεσαι το ΘΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :thumbup::thumbup::thumbup::P:P

[φτου φτου φτου]

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, το μικρό τι κάνει;

Εκεί που είπα να το γυρίσω σε δίσκους, φυτά...... έσκασε το κτήνος. Σας παρουσιάζω ένα Serrasalmus Rhombeus περίπου 40 cm !!!

Το έχω σε ένα Rio 400 αλλά ψάχνω κάτι μεγαλύτερο γιατί πραγματικά δεν χωράει

Από φαγητό, τρώει όσο ένα μικρό παιδί...... προχθές έφαγε για πλάκα 6 μαρίδες μεγαλούτσικες, δεν χορταίνει με τίποτα.

Σύντομα με νέες φωτογραφίες

φιλε μας αρρωστησες στη κυριολεξια ,απλα ειναι τελειος ,το ονειρο μου...! :thumbup::thumbup: Για πες μας που το βρηκες το θηριο γιατι εγω εχω φαει το κοσμο και τιποτα ακομα!!

φιλε μας αρρωστησες στη κυριολεξια ,απλα ειναι τελειος ,το ονειρο μου...! :thumbup::thumbup: Για πες μας που το βρηκες το θηριο γιατι εγω εχω φαει το κοσμο και τιποτα ακομα!!

Έχεις pm

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, το μικρό τι κάνει;

To μικρο τερατακι μια χαρα ειναι!!

Το χρωμα του ειναι καταπληκτικο!

Εχει γινει πιο εντονο το κοκκινο, και εχει σκουρινει λιγο κιολας...

Πανεμορφος!!!

ηντα ειναι το ντουμπανο...πωπω φιλε μου να το χαιρεσαι..κτηνος και παμε ολοι μαζι

PIRANHA POWER

φτου του για να μην το ματιασουμε!

κ φτου σου μοναχοφαη!!!!!!!

Γιατί μοναχοφάης ρε Αντώνη, θα ψάξουμε και για άλλα κομμάτια, ψάχνω σχεδόν δύο χρόνια τώρα από Ιταλία, Σλοβενία,Ελβετία......έφτασα μέχρι το Περού, πάλι καλά που έφτασε ζωντανό δεν λες

Γιατί μοναχοφάης ρε Αντώνη, θα ψάξουμε και για άλλα κομμάτια, ψάχνω σχεδόν δύο χρόνια τώρα από Ιταλία, Σλοβενία,Ελβετία......έφτασα μέχρι το Περού, πάλι καλά που έφτασε ζωντανό δεν λες

Eλεος!!!

Να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις!!!!!!

:rasp::rasp::P

Τι θηρίο είναι αυτό?? :rasp::P:rasp::thumbup::rasp:

Να το χαιρεσε!!! :thumbup:

Eλεος!!!

????????????

ποσο σου βγηκε?

το αλλο το εδωσες?

Υ.Γ. παντως στις αγγελιες εχει μεγαλα ενυδρεια σε πολυ καλες τιμες!!

Έγινε επεξεργασία - antonis t83

????????????

ποσο σου βγηκε?

το αλλο το εδωσες?

Υ.Γ. παντως στις αγγελιες εχει μεγαλα ενυδρεια σε πολυ καλες τιμες!!

Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα ήταν προκλητικό να γράψω πόσο μου βγήκε....υπολόγισε κάτι λιγότερο από δύο RIO 400, το άλλο το έχω ακόμα, εάν το θέλεις το κανονίζουμε αλλιώς θα πάει σε μαγαζί…αναγκαστικά

Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα ήταν προκλητικό να γράψω πόσο μου βγήκε....υπολόγισε κάτι λιγότερο από δύο RIO 400

μαζι με τις βασεις τους?

εχεις π.μ.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα ήταν προκλητικό να γράψω πόσο μου βγήκε....υπολόγισε κάτι λιγότερο από δύο RIO 400, το άλλο το έχω ακόμα, εάν το θέλεις το κανονίζουμε αλλιώς θα πάει σε μαγαζί…αναγκαστικά

εννοεις μαζι με το επιπλο?? :rasp::rasp: χωρις πλακα τωρα η τιμη αυτη βγηκε μαζι με τα μεταφορικα?

να σου πω οτι και εγω εχω στειλει e-mail Αγγλια .Περου ,Βραζιλια αλλα καμια ανταποκριση ,μονο ενας τυπος απο

Περου εαν θυμαμε καλα μου εστειλε ενα λογαριασμο καταθεσης και μου ειπε βαλε τα χρηματα και σου στελνω οτι θες-αλλα δεν τον εμπιστευτικα - και ετσι εμεινε εκει η υποθεση...

εννοεις μαζι με το επιπλο?? :rasp::rasp: χωρις πλακα τωρα η τιμη αυτη βγηκε μαζι με τα μεταφορικα?

να σου πω οτι και εγω εχω στειλει e-mail Αγγλια .Περου ,Βραζιλια αλλα καμια ανταποκριση ,μονο ενας τυπος απο

Περου εαν θυμαμε καλα μου εστειλε ενα λογαριασμο καταθεσης και μου ειπε βαλε τα χρηματα και σου στελνω οτι θες-αλλα δεν τον εμπιστευτικα - και ετσι εμεινε εκει η υποθεση...

εσύ γελάς και η τσέπη μου κλαίει, αλλά τα ήθελα και τα έπαθα, εννοείται μαζί τα μεταφορικά και ότι άλλα χρειάστηκε για να συνέλθει το ψάρι.

Από Αγγλία ξέχασε το δεν στέλνουν ψάρια τους έχω ρωτήσει όλους, από Περού έχω επικοινωνήσει με αρκετούς αλλά είναι μεγάλο το ταξίδι και δεν εγγυάται κανένας ότι το ψάρι θα φτάσει ζωντανό, απλά σου λένε θα το αντικαταστήσουν με την επόμενη παραγγελία που πρέπει να είναι πάλι 1000 ευρώ !!!!

οταν λες " οτι αλλο χρειαστηκε για να συνελθει το ψαρι" τι εννοεις ,τι χρειαστηκε για να συνελθει? γιατι καταλαβαινω οτι πρεπει να ειρθε αρκετα ζαβλακωμενο απο τοσο ταξιδι !! :rasp::rasp:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...