koukos5 21 Μαρτίου 2009 #1 Share 21 Μαρτίου 2009 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ PURPLE UP.......ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 21 Μαρτίου 2009 #2 Share 21 Μαρτίου 2009 (edited) Καταρχήν καλος όρισες στο aquazone!! Σε ενυδρειακά καταστήματα θα βρείς αυτό που ζητάς!! Αλλά δεν καταλαβένω γιατί άνοιξες σαυτήν την κατηγορία αυτό το θέμα? Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2009 - vagouras Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Μαρτίου 2009 #3 Share 21 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!!! Το απλό PURPLE UP θα το βρεις, αν όχι σε όλα, στα περισσότερα ενυδρειακά καταστήματα. Το θαυματουργό, λυπάμαι δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω συναντήσει ποτέ. (έγινε μεταφορά του θέματος από τις ασθένειες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 21 Μαρτίου 2009 #4 Share 21 Μαρτίου 2009 φιλε το εψαχνα πολυ καιρο κι εγω.Το βρηκα στο waterinn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukos5 21 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 21 Μαρτίου 2009 EUXARISTWWW Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 21 Μαρτίου 2009 #6 Share 21 Μαρτίου 2009 EUXARISTWWW Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά Ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Μαρτίου 2009 #7 Share 22 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στο ΑΖ!!!! Όπως σου ειπανε και παραπανω ειναι ένα κοινο προιόν που θα βρεις στα περισσότερα μαγαζια. Όσο για το θαυματουργό, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος