nikolina.78 21 Μαρτίου 2009 #1 Share 21 Μαρτίου 2009 Μετά από 2 μήνες λειτουργίας άλλαξε διακόσμηση!!! Δημιουργηθηκε ένας μαύρος διάδρομος, που αρέσει κ στα ψάρια! Και πυκνώσαμε λίγο μερικά φυτά... Δυστυχώς μόνο, που ενώ είχα χαρεί τόσο πολύ, έχασα την εγκυμονούσα guppούλα μου! δεν πρόλαβε (?) ούτε να γεννήσει... ή μπορεί κ να γέννησε κ να τα έφαγαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolina.78 21 Μαρτίου 2009 Author #2 Share 21 Μαρτίου 2009 (edited) Το ενυδρείο μου λειτουργεί από τις 24 Γενάρη 2009! Είναι ένα Juwel Rekord 600 60lt φυτεμένο. Θερμοκρασία 26ο C Φυτά: Egeria Densa Tropische, Vallisneria Spiralli americana, Ceratophyllum Subme, Biosphere-ball Mint, echonodoros (τον οποίο μου τον έφεραν σε γυάλα από ανθοπωλείο πριν το ενυδρείο), bacopa caroliana, anubias barteri nana, hydrocotyle leucocephala,aponogeton boivinianus και Alternanthera versch. Art.) Ψάρια: 2 χήρες, 1 hypancistrus, 4 guppy (δύο θηλυκά κ δύο αρσενικά, ήταν πέντε μέχρι σήμερα το πρωί) Δυστυχώς μόνο, έχασα την εγκυμονούσα guppούλα μου! δεν πρόλαβε (?) ούτε να γεννήσει... ή μπορεί κ να γέννησε κ να τα έφαγαν! Αυτά τα λίγα κ από μένα πάλι! Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2009 - nikolina.78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Μαρτίου 2009 #3 Share 21 Μαρτίου 2009 Πολυ Ομορφο!!! Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolina.78 21 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 21 Μαρτίου 2009 Πολυ Ομορφο!!! Μπραβο!!! Ευχαριστώ!!!!! Δεν το χάρηκα πολύ όμως γιατί έχασα την έγκυο guppoύλα μου! (άλλη μία φωτό που τράβηξε ο μικρός αδερφός μου για να φαίνεται καλύτερα το μονοπάτι!-Τελικά παιδευομουν τόσο καιρο κ ο μικρός μου βαλε τα γυαλιά!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 22 Μαρτίου 2009 #5 Share 22 Μαρτίου 2009 πολυ ομορφο! να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος