sotirakis 20 Μαρτίου 2009 #1 Share 20 Μαρτίου 2009 Γειά χαρά!! Καλος σας βρηκα! Και εγω νεος στο χομπι! Εχω μονομαχους εδω και 5-6 χρονια (οχι τους ιδιους φυσικα) αλλα ποτε δε σκεφτηκα την αναπαραγωγη τους. Ενας γειτονας ασχολειται με την αναπαραγωγη πολλων ειδω ψαριων και με εμπασε στο κολπο . Το ξερω πως δεν ειναι ευκολο αλλα επαθα πλακα με αυτους τους μονομαχους!! Θα προσπαθησω να φτιαξω ενυδρειο, με τη βοηθεια σας βεβαια εσας και του γειτονα , δεν το εχω ξανακανει. Τι λετε για αρχη ενα 50ltr? Περιμενω απο ενα φιλο που εχει petshop να μου φερει μονομαχινες για την πρωτη προσπαθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαρτίου 2009 #2 Share 20 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Μαρτίου 2009 #3 Share 20 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες κ καλες γεννες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 20 Μαρτίου 2009 #4 Share 20 Μαρτίου 2009 Καλωσορισες φιλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 20 Μαρτίου 2009 #5 Share 20 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος