Jump to content

Ο Μιτσος!!

Recommended Posts

Αυτός είναι ο Μίτσος το ιγκουάνα μου τον έχω σχεδόν 2 μήνες και δόξα τον Θεό τα πηγαίνει μιά χαρά δεν με γουστάρει και πολύ ακόμα :thumbup: ( το παίζει ζόρικος). Ανεβάζω μερικές φωτος για να τον δείτε και να μου πείτε!post-11656-1237539211_thumb.jpg

Εδώ μου θυμίζει τον Godzilla των βλέπω για πρωταγωνιστή στο επόμενο :thumbup:!!! Το έχει πάντως έχει πάρει και πόζα! :thumbup:

post-11656-1237539303_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - theorminator

Κούκλος ο σαύρας!!!

Να τον χαίρεσαι :thumbup:

ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω το σπιτακι του να ειναι οκ!!!!!!!!!!!!! :thumbup::thumbup::thumbup:

Ωραιο το Σαυριδι !!!! Εξω τον βγαζεις? η μολις σε βλεπει χαμος στο ισιωμα? Να σου ζησει και να το προσεχεις!!!! :thumbup:

Να τον χαιρεσαι, αν και εγω ειμαι της αποψης οτι αυτα τα ζωντανα, κακως τα πουλανε σαν πετ αφου ειναι σχεδον αδυνατο να τους δωσεις το χωρο και το περιβαλον που χρειαζονται.-

Να τον χαιρεσαι, αν και εγω ειμαι της αποψης οτι αυτα τα ζωντανα, κακως τα πουλανε σαν πετ αφου ειναι σχεδον αδυνατο να τους δωσεις το χωρο και το περιβαλον που χρειαζονται.-

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000 :thumbup:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, όχι churu δεν τον βγάζω έξω ακόμα αν και το προσπαθούμε σιγά σιγά. Όσον αφορά το αν πρέπει να πουλιούνται σε pet shopη όχι δεν διαφωνώ όμως πόσα ζώα υπάρχουν που δεν θα έπρεπε να πουλιούνται και όμως είναι γεμάτη η αγορά??? Επίσης από το να έμενε στο πετ πιστεύω ότι μαζί μου θα είναι πολύ καλύτερα!!! :thumbup:

Επίσης από το να έμενε στο πετ πιστεύω ότι μαζί μου θα είναι πολύ καλύτερα!!! :thumbup:

Σιγουρα, δεν ειπε κανεις το αντιθετο! :thumbup:

Σιγουρα ειναι καλυτερα μαζι σου δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα σκεψου οταν μεγαλωσει οτι θα πρεπει να του εχεις ενα ολοκληρο δωματιο τουλαχιστον μονο δικο του με τις λαμπες του κλπ μεσα δεν ειναι ευκολη υποθεση

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, όχι churu δεν τον βγάζω έξω ακόμα αν και το προσπαθούμε σιγά σιγά. Όσον αφορά το αν πρέπει να πουλιούνται σε pet shopη όχι δεν διαφωνώ ομως πόσα ζώα υπάρχουν που δεν θα έπρεπε να πουλιούνται και όμως είναι γεμάτη η αγορά??? Επίσης από το να έμενε στο πετ πιστεύω ότι μαζί μου θα είναι πολύ καλύτερα!!! :rasp:

1. ΔΕΝ θα υπηρχε κανενα αν δεν τα αγοραζαν καποιοι (οπως και τα βαμμενα ψαρια κλπ.). Καποτε πρεπει να αρχισουμε να συνειδητοποιουμε τι κανουμε και ποσο ευθυνη φερουμε, σε καθε παρομοιο γεγονος.

2. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα περασει οπως πρεπει.-

Φιλικα

Νικος

Έγινε επεξεργασία - diskus fan

To 80-85% των ιγκουανα (βαση ερευνας) ειναι φορεις σαλμονελας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...