ΜΑΡΜΑ 19 Μαρτίου 2006 #1 Share 19 Μαρτίου 2006 Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να μου πειτε τα καλυτερα αλγοφαγα ψαρια καθως και μερικα φυτα με λιγες αναγκες φωτισμου[εκτος ανουμπιες] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Μαρτίου 2006 #2 Share 19 Μαρτίου 2006 Τρία ψάρια μου έρχονται άμεσα στο μυαλό και είναι τα παρακάτω.... Ottocinclus Affinis Crossocheilus Siamensis Ancistrus Sp. Για φυτά μπορείς να δείς τα παρακάτω... Bacopa monnieri Egeria Densa Hydrocotile Leucocephala Hygrophilla Polysperma Επήσεις μπορείς να δείς στον κατάλογο με τα ΠΡΟΦΙΛ ΦΥΤΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΜΑ 19 Μαρτίου 2006 Author #3 Share 19 Μαρτίου 2006 Ευχαριστω δημητρη.Τα δευτερα που μου γραφεις αν δε κανω λαθως ειναι τα SAE.Ειχα γυρω στα 20 στο ενυδρειο μου και δεν εκαναν απολυτως τιποτα[και τα ειχα στη ''πεινα 3 μερες]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 19 Μαρτίου 2006 #4 Share 19 Μαρτίου 2006 Πιθανόν τα sae που είχες να ήταν false-sae ή cae ή κάτι άλλο. Βέβαια έχει παρατηρηθεί ορισμένα καλομαθημένα sae να μην προτιμούν την άλγη αλλά τις τροφές που τρώνε και τα υπόλοιπα ψάρια στο ενυδρείο. Εκτός από αυτά που πρότεινε ο husky παραπάνω, αν έχεις σχετικά κρύο νερό (22-24oC) μια καλή επιλογή είναι τα jordanella floridae, όπως επίσης και οι γαρίδες caridina japonica είναι πολύ καλές στο να τσακίζουν την πράσινη τριχοειδή άλγη, όχι όμως από τα τζάμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 19 Μαρτίου 2006 #5 Share 19 Μαρτίου 2006 Πιθανόν τα sae που είχες να ήταν false-sae ή cae ή κάτι άλλο. Βέβαια έχει παρατηρηθεί ορισμένα καλομαθημένα sae να μην προτιμούν την άλγη αλλά τις τροφές που τρώνε και τα υπόλοιπα ψάρια στο ενυδρείο. 15244[/snapback] θα συμφωνησω και γω με τον μιχαλη σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος