Jump to content

ΦΥΤΑ!!!!help!

Recommended Posts

Για όσους δεν γνωρίζουν έχω ένα ενυδρείο 550lt με ένα μεγάλο Oscar και ένα Galaher.

λέω να βάλω φυτά.. αλλά φοβάμαι μήπως βρομίσει το ενυδρείο μου και πρασινίσει το τζάμι..

τι λέτε????? :thumbup::thumbup::thumbup::P:P:unsure:

δεν ισχύει κάτι τέτοιο εκτός αν αρχίσεις να ρίχνεις πολλά λιπάσματα ή αλλάξεις την φωτοπερίοδό σου.

Για περισσότερα ρώτα στην κατηγορία φυτεμένα ενυδρεία.

Εγω παντως ειχα ενα ζευγαρι Οσκαρ μαζι με ενα Πακου και τα Οσκαρ εκαναν συνεχεια το ενυδρειο π@#$%α!!!!

Λες και εχτιζα ηταν μεσα!!! Ολα τα μετακινουσαν εσκαβαν μεχρι να φτανουν πατο!!!! Αγανακτησα!!!! Αυτη ειναι η εμπειρια μου με τα Οσκαρ χωρις φυτα!!!! Τωρα με φυτα......... νομιζω δυσκολα τα πραγματα ιδιαιτερα αν τα εχεις καιρο. Και κατι αλλο 550λιτρα με 2 ψαρια ? Τι βιλλα ειναι αυτη που μενουν οι ψαρουκλες σου :thumbup:

H ξαδελφη μου που το ειχε προσπαθησει δεν ειχε πολυ καλο αποταλεσμα

αφου τα οσκαρ της τα καναν ολα φυτα επιφανειας :thumbup:

Και κατι αλλο 550λιτρα με 2 ψαρια ? Τι βιλλα ειναι αυτη που μενουν οι ψαρουκλες σου :thumbup:

Ενημερωτικά:

Τα συγκεκριμένα 2 ψάρια σε 550L είναι σαν να είσαι ΕΣΥ μωρό ή μικρό παιδί και να μεγαλώνεις ΜΑΖΙ με κάποιο άλλο μωρό/παιδί μέσα σε ένα χώρο περίπου 1000L. Σκέψου το... Να ζεις μέσα σε 1000L... όσο ένα μεγαλούτσικο ψυγείο δηλαδή... Χωρίς να έχεις την δυνατότητα να κάνεις τίποτα άλλο...

Δεν θα το χαρακτήριζα βίλα αυτό :thumbup: Βέβαια θα μπορούσαν να σου βάλουν 2-3 γλάστρες γύρω σου ώστε να νιώθεις καλύτερα... :thumbup:

Δεν θα το χαρακτήριζα βίλα αυτό :thumbup: Βέβαια θα μπορούσαν να σου βάλουν 2-3 γλάστρες γύρω σου ώστε να νιώθεις καλύτερα... :thumbup:

Ειναι βιλαρα αλλα οχι για αυτα τα ψαρια :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - watchmaker

για 3 χρονια ειχα 2 oscar θηρια σε ενυδρειο των δικων σου διαστασεων και δε καταφερα ποτε να κρατησω φυτα. δε παιζονται με τιποτα , τα ξηλωνουν ολλα, οτι και να βαλεις....

εγω επειδη πλεον ηθελα φυτα , πριν λιγες μερες τα αποχωριστηκα και το ξαναστηνω απο την αρχη .

παιδιά το oscar μου είναι πολύ ήσυχο δεν έχει κάνει τπτ... ούτε σκάβει ούτε πειράζει τα φυτά :thumbup::thumbup::thumbup:

Κουινιεται καθολου?

Για σκουντα το, αναπνεει? :P

Τα οσκαρ ειναι διασημα για την ικανοτητα τους να "διακοσμουν" μονα τους το ενυδρειο. :P

Έγινε επεξεργασία - delta66

Και εγω πιστευω οτι oscar και φυτα δεν πανε μαζι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...