stormtrooper 19 Μαρτίου 2009 #1 Share 19 Μαρτίου 2009 Η ιστορία έχει ως εξής: Τον Απρίλιο του 2007 είχα αγοράσει μία φωτογραφική μηχανή και συγκεκριμένα την Canon Powershot G7. Σε αυτή τη μηχανή είχα αγοράσει και μία αδιάβροχη θήκη, επίσημη της Canon για να κάνω το υποβρύχιο φωτογραφικό μου ψώνιο! Στα υπόψη πως είμαι άσχετος από φωτογραφία... απλά μου αρέσει σαν διαδικασία και το ψάχνω. Για να μην πολυλογώ, δυστυχώς η G7 μας άφησε από πλακέτα! Αυτό σημαίνει ένα αρκετά μεγάλο κόστος της τάξης των 190 ευρώ. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, καθότι έχω ήδη αρχίσει να φλερτάρω την Canon G10... Ο προβληματισμός μου γίνεται μεγαλύτερος καθότι είχα δώσει άλλα 220 ευρώ για την αδιάβροχη θήκη της G7 (η οποία χρησιμοποιήθηκε μόνο μία φορά) και φυσικά αν πάρω την G10 θα πάρω και την αντίστοιχη αδιάβροχη θηκούλα. Η βοήθεια που θέλω από όποιον γνωρίζει, είναι αν έχει κάποιος δουλέψει τις 2 παραπάνω μηχανές ή αν έχει την όποια εμπειρεία ώστε να κρίνω και να αποφασίσω αν θα δώκω 190 ευρώ να πάρω την παλιά G7 ή αν θα ξανασκάσω πολύ περισσότερα χρήματα για να πάρω μία σαφώς καλύτερη μηχανή! Με άλλα λόγια αξίζει τον κόπο? Εδώ είναι και ένα link με τις υποβρύχιες φωτογραφίες που τράβηξα το περασμένο καλοκαίρι με την G7... Όχι και ότι καλύτερο, αλλά για πρώτη προσπάθεια άσχετου κάτι πάει κι έρχετε http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...amp;hl=Hurghada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Μαρτίου 2009 #2 Share 19 Μαρτίου 2009 Αδιάβροχη έως 10 μέτρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Μαρτίου 2009 #3 Share 19 Μαρτίου 2009 ..και από ελλάδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 19 Μαρτίου 2009 #4 Share 19 Μαρτίου 2009 Επειδή μας την είπες με τους Pleco σε άλλο thread ήρθε η ώρα να πάρω την εκδίκηση μου: Στο ποτάμι τι να την κάνεις την G10 ???????????????????? OEOOOOEOOOOOOO ? Παρε την 1030 που σου προτείνουν και είσαι κομπλέ! Πέρα από την πλάκα όμως έχω την G10 και είναι τρελό εργαλείο, να και μερικές φωτο μέσα και έξω από το νερό (Οι οποίες έχουν υποστεί σμίκρυνση) http://s158.photobucket.com/albums/t100/fi...land/?start=all http://s158.photobucket.com/albums/t100/fi...cuba/?start=all Το θέμα είναι πως θα σου πάει αρκετά πιο ακριβά το πακέτο, υπολόγιζε και για τα 2 κοντά στα 500€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 19 Μαρτίου 2009 Το θέμα είναι πως θα σου πάει αρκετά πιο ακριβά το πακέτο, υπολόγιζε και για τα 2 κοντά στα 500€ Ώπα, κάτσε... Τί είναι αυτό που είπες? Τί ξεστόμισε το στόμα σου??? Εγώ το πακέτο το υπολογίζω στα 650-700 ευρώ... Αν μου πάει στα 500 την πήρα αύριο κι όλας! Δώσε πλεροφορίες! Σου είχα στείλει και ΠΜ παλαιότερα, όταν μας παρουσίασες το απαράδεκτο ταξίδι που είχες πάει... Για την ώρα η μόνη πληροφορία περί τις G10 που έχω είναι από εσένα. Τώρα, όσον αφορά αυτή που προτείνει ο Δημήτρης... Δεν ξέρω! Πολλά τα λεφτά για μία μηχανή που στην ουσία είναι μόνο αδιάβροχη και από χαρακτηριστικά είναι σίγουρα πολύ κατώτερη της σειράς G της Canon. Με άλλα λόγια δεν με προβληματίζει το κόστος αν είναι να κάνω όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλειά μου. Και ξέρω πως οι G είναι μανούλες σε αυτό που θέλω εγώ. Το πρόβλημα είναι: Δίνω 190 στο service και παίρνω την G7 και δεν ξέρω τί μπορεί να μου ξαναπαρουσιάσει ή δίνω πολλά παραπάνω και παίρνω την G10 η οποία σίγουρα είναι καλύτερη... το θέμα είναι πόσο καλύτερη και αν αξίζει να ξοδευτώ κατά περίπου 500 ευρά επιπλέον από τα 190... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 19 Μαρτίου 2009 #6 Share 19 Μαρτίου 2009 (edited) Δεν εχω δουλεψει την G7 για να σου πω διαφορες... Εγω αν δεν κανω λαθος εδωσα περιπου 550€ Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2009 - filrou Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Μαρτίου 2009 #7 Share 20 Μαρτίου 2009 (edited) akyro Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 20 Μαρτίου 2009 #8 Share 20 Μαρτίου 2009 Κύριε Νίκο οι τιμές από EBAY για την CANON G10 ειναι:377 euro Και για την θήκη 160 euro Από το Σκρουτζ η πιο φθηνή ήταν 427.90 μόνο η κάμερα. Εγώ θα έφτιαχναν την CANON G7 με τα 190 (αν βρεις την απόδειξη) η οποία θα μου έδινε και εγγύηση, και θα γλίτωνα και τα έξτρα λεφτά για την θήκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Μαρτίου 2009 Author #9 Share 20 Μαρτίου 2009 Κύριε Νίκο οι τιμές από EBAY για την CANON G10 ειναι:377 euro Και για την θήκη 160 euro Από το Σκρουτζ η πιο φθηνή ήταν 427.90 μόνο η κάμερα. Εγώ θα έφτιαχναν την CANON G7 με τα 190 (αν βρεις την απόδειξη) η οποία θα μου έδινε και εγγύηση, και θα γλίτωνα και τα έξτρα λεφτά για την θήκη Το φοβάμαι το ebau για τέτοιου είδους παραγγελεία.. Το έχω ψάξει... Εγγύηση δεν υπάρχει καθότι λήγει στον χρόνο! Και τελικά νομίζω πως θα την φτιάξω.... ΥΓ: Husky, θυμάσαι πότε με είδες έξω από την intersys για το service??? Ε λοιπόν, χτες με πήραν τηλέφωνο να μου πουν τί έχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 20 Μαρτίου 2009 #10 Share 20 Μαρτίου 2009 Σχετικά με EBAY είχα πάρει και εγώ θήκη αδιάβροχη από Hong Kong και μου ήρθε σε 5 ήμερες, οι μάγκες έγραψαν απο έξω μεταχειρισμένο προϊόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα, η κάμερα είναι απο UK seller οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο, η αλήθεια ειναι βέβαια οτι δεν έχεις εγγύηση και αυτό είναι ίσος ειναι πρόβλημα αν και πλέον νομίζω οτι ισχύει η εγγύηση για όλο τον κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος