Jump to content

Lunar Simulator

naruto

Recommended Posts

Καλησπερα σας , θα ηθελα τη γνωμη σας για συστημα προσομοιωσης φεγγαριου, εχω το red sea max , αρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω extra φωτιστικο (θελω κατι που να χωραει στο ηδη υπαρχον) τι μου προτεινεται ?

Σε καλωσορίζω στο forum μας.

Συνήθως το φωτιστικό είναι μικρό και χωράει σε όλα τα καπάκια. Ο ηλ. επεξεργαστής τοποθετείται εκτός.

Ευχαριστω, καλως ηρθα

Για εξωτερικο επεξεργαστη τι θα προτεινατε?

Υπαρχουν ετοιμα kit που μπορω να χρησιμοποιησω?

Ποσες λαμπες (led) ειναι σωστο να χρησιμοποιησω στα 210lt?

Μέχρις στιγμής δεν έχω δει ερασιτεχνική κατασκευή που να προσομοιώνει τον κύκλο του φεγγαριού.

Τα έτοιμα κιτ που κατά καιρούς έχω δει στο εμπόριο είναι πανάκριβα ή συνοδεύονται με ακριβά φωτιστικά.

Καταλαβα. πιστευεις (λογω εμπειριας) οτι χρειαζεται να γινει μια τετοια κατασκευη, ή ειναι απλα για διακοσμητικους λογους? Μπορουμε δηλαδη να κανουμε την ιδια δουλεια και με ενα απλο led με χρονοδιακοπτη απλα να μην εχει τη φαση της σεληνης ?

Πιστελυω ότι η προσομοίωση είναι ότι καλύτερο. Στην ανάγκη όμως τα leds με χρονοδιακόπτη είναι μια κάποια λύση. Όπως κάνουμε όλοι μας, άλλωστε.

Guest aquarius

Ευχαριστω, καλως ηρθα

Για εξωτερικο επεξεργαστη τι θα προτεινατε?

Υπαρχουν ετοιμα kit που μπορω να χρησιμοποιησω?

Ποσες λαμπες (led) ειναι σωστο να χρησιμοποιησω στα 210lt?

Για να πάρεις μια ιδέα, από προηγμένη, αξιόπιστη και μέτριου κόστους λύση για ΚΑΘΕ ενυδρειακή ανάγκη (όχι μόνο φωτισμό):

GHL Profilux

aquarius το ProfiLux Controllers of GHL ειναι απλα απιστευτο, ειδα και τη δουλεια που κανει στο youtube. Ειναι παρα πολυ καλο αλλα θα ξεπερασει τα 300 euro (μαζι με τη λαμπα). Οστοσο λεμονικος νομιζω οτι το R2 Moonlight Controller ειναι πιο κοντα σ'αυτο που ζηταω γιατι το RSM 250 εχει δικο του moonlight , οποτε με μια πατεντουλα θα μπορει να δουλεψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...