sarevock 18 Μαρτίου 2009 #1 Share 18 Μαρτίου 2009 Μα ποιον μοιαζει, ποιον μοιαζει... κατι μου λεει αυτη η φατσα... Δειτε http://totallylookslike.com/ και.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2009 #2 Share 18 Μαρτίου 2009 τι λες τωρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2009 #3 Share 18 Μαρτίου 2009 να και ενας δικος μας,ελπιζω μην παρεξηθη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαρτίου 2009 #4 Share 18 Μαρτίου 2009 Φωτη θα σε στολισει και δε θα φταιει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 18 Μαρτίου 2009 #5 Share 18 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2009 #6 Share 18 Μαρτίου 2009 Φωτη θα σε στολισει και δε θα φταιει. και δικιο θα εχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2009 #7 Share 18 Μαρτίου 2009 τις εσβησα μην υπαρξει παρεξηγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Μαρτίου 2009 #8 Share 18 Μαρτίου 2009 Όσοι πιστέψατε/νομίζατε ότι υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθώ από το ποστ του venom, απλά δεν με έχετε καταλάβει καθόλου και καλύτερα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Το ποστ το είδα από την ώρα που σηκώθηκε και μέχρι τώρα (4μιση ώρες μετά) σπάω το κεφάλι μου να βρω μία καλή απάντηση! Δυστυχώς για μένα, ο venom έσκαψε ακόμα και τον πάτο του βαρελιού, έφτασε στο κατώτερο επίπεδο που θα μπορούσε να γίνει, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο ώστε να απαντήσω!!! Φίλε venom, Νιώθω ηττημένος καθότι δεν μπορώ να ξεπεράσω σε χαβαλέ το ποστάρισμά σου και προσκυνώ το μεγαλείο της έμπνευσής σου! Πρέπει όμως να σε προειδοποιήσω.... ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ!!! Όσο κι αν εκτιμώ το χιόυμορ του ποστ σου, πρέπει να ξέρεις ότι πλέον απέκτησες έναν άσπονδο εχθρό!!! Γι'αυτό πρόσεχε τί γράφεις, που το γράφεις και πως το γράφεις.... ΓΙΑΤΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαρτίου 2009 #9 Share 18 Μαρτίου 2009 Όσοι πιστέψατε/νομίζατε ότι υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθώ από το ποστ του venom, απλά δεν με έχετε καταλάβει καθόλου και καλύτερα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Το ποστ το είδα από την ώρα που σηκώθηκε και μέχρι τώρα (4μιση ώρες μετά) σπάω το κεφάλι μου να βρω μία καλή απάντηση! Δυστυχώς για μένα, ο venom έσκαψε ακόμα και τον πάτο του βαρελιού, έφτασε στο κατώτερο επίπεδο που θα μπορούσε να γίνει, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο ώστε να απαντήσω!!! Φίλε venom, Νιώθω ηττημένος καθότι δεν μπορώ να ξεπεράσω σε χαβαλέ το ποστάρισμά σου και προσκυνώ το μεγαλείο της έμπνευσής σου! Πρέπει όμως να σε προειδοποιήσω.... ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ!!! Όσο κι αν εκτιμώ το χιόυμορ του ποστ σου, πρέπει να ξέρεις ότι πλέον απέκτησες έναν άσπονδο εχθρό!!! Γι'αυτό πρόσεχε τί γράφεις, που το γράφεις και πως το γράφεις.... ΓΙΑΤΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 18 Μαρτίου 2009 #10 Share 18 Μαρτίου 2009 Τότε να τις ξαναβάλουμε τις εικόνες Νίκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 18 Μαρτίου 2009 Author #11 Share 18 Μαρτίου 2009 Εγω δεν προλαβα να δω τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 18 Μαρτίου 2009 #12 Share 18 Μαρτίου 2009 (ούτε εγώ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Μαρτίου 2009 #13 Share 18 Μαρτίου 2009 Τότε να τις ξαναβάλουμε τις εικόνες Νίκο? Εγώ ούτως ή άλλως τις βλέπω... Αν για κάποιο (λανθασμένο) λόγο τις βγάλατε, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να τις ξαναβάλετε! Όσο περισσότερο τις βλέπω, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η εκδίκηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Μαρτίου 2009 #14 Share 18 Μαρτίου 2009 να και ενας δικος μας,ελπιζω μην παρεξηθη.... Συγγνώμη... Αυτό δεν το βλέπετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 18 Μαρτίου 2009 #15 Share 18 Μαρτίου 2009 Χμμμ... ...πως να στο πω τώρα για να μην σε σοκάρω?... οχι?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Μαρτίου 2009 #16 Share 18 Μαρτίου 2009 Ούτε εγω το βλέπω . Και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να φύγουν οι φωτογραφίες αυτές , ουτως ή αλλως ο stormtrooper παει για ΒΑΝάρισμα , μας εχει κανει το φορουμ ανω κατω , στη στροφή τον περιμενει το 66% !!!! Μόνο που αυτη τη φορά δεν θα μπορεί να κάνει δημοσίευση !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 18 Μαρτίου 2009 #17 Share 18 Μαρτίου 2009 OK τώρα φαίνεται. Για μισό λεπτό... ... χε... ...χεχε... ...χεχεχε... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σόρυ μου ξέφυγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2009 #18 Share 18 Μαρτίου 2009 , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να τις ξαναβάλετε! Όσο περισσότερο τις βλέπω, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η εκδίκηση!!! alrighty then!!!αφου εχω και τον Σταματη μαζι μου,δεν φοβαμαι τιποτα!!!!δοκιμασε να μου κανεις πολεμο και θα σε αναφερω στον Σταματη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Μαρτίου 2009 #19 Share 18 Μαρτίου 2009 Ούτε εγω το βλέπω . Και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να φύγουν οι φωτογραφίες αυτές , ουτως ή αλλως ο stormtrooper παει για ΒΑΝάρισμα , μας εχει κανει το φορουμ ανω κατω , στη στροφή τον περιμενει το 66% !!!! Μόνο που αυτη τη φορά δεν θα μπορεί να κάνει δημοσίευση !!!! κε Σταμάτη, 1) Οι φωτογραφίες θα επανέλθουν λίαν συντόμως!!! 2) Ειδικότης μου είναι να σκορπίζω την αναταραχή και τον πανικό!!! Γεννήθηκα με αυτόν τον σκοπό και έχω σκοπό να το κάνω μέχρι τέλους!!! Όποιος σταθεί εμπόδιο... κακό του κεφαλιού του!!! 3) Είναι ΤΙΜΗ σας που εσείς μου ρίξατε το 33% και ακόμα μεγαλύτερη αν το κάνετε 66%!!! 4) Αν μου στερήσετε το δικαίωμα να γράφω, σας προειδοποιώ......... Έχω κάνει ένα φεγγάρι ως κατασκευαστής Πυρηνικών Κεφαλών! Επίσης ξέρω που μένετε! Αν τα συνδυάσετε αυτά τα 2............... ας μη το συνεχίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Μαρτίου 2009 #20 Share 18 Μαρτίου 2009 .....O ADMIN είναι με το μέρος του Stormtrooper! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Μαρτίου 2009 #21 Share 18 Μαρτίου 2009 .....O ADMIN είναι με το μέρος του Stormtrooper! Ναι αλλά αποφασίστε επιτέλους τί θα κάνετε με τα Warnings γιατί με έχετε μπερδέψει! @ venom Σου κλείνω πρόστυχα το μάτι!!! Ξέρεις εσύ... τώρα που έχω πλάτες τον ADMIN............ ΦΥΛΑΞΟΥ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2009 #22 Share 18 Μαρτίου 2009 Ναι αλλά αποφασίστε επιτέλους τί θα κάνετε με τα Warnings γιατί με έχετε μπερδέψει! @ venom Σου κλείνω πρόστυχα το μάτι!!! Ξέρεις εσύ... τώρα που έχω πλάτες τον ADMIN............ ΦΥΛΑΞΟΥ!!!! ΩΧ! οχι ολους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 18 Μαρτίου 2009 #23 Share 18 Μαρτίου 2009 χαχα...!! τρελαααα ..... σαν τον Bolek & Lolek είστε παρεπιπτοντος πιο λίγα με τον ΣΤΑΜΑΤΗ χεχε ιδαλος θα φέρω την ομάδα μου ---> FOX TEAM έτυμη για όλα Paindball operation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Μαρτίου 2009 #24 Share 18 Μαρτίου 2009 χαχα...!! τρελαααα ..... σαν τον Bolek & Lolek είστε παρεπιπτοντος πιο λίγα με τον ΣΤΑΜΑΤΗ χεχε ιδαλος θα φέρω την ομάδα μου ---> FOX TEAM έτυμη για όλα Paindball operation Εσύ άσε το Speedball και παίξε MilSim να δεις ποιό είναι το πραγματικό paintball........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Μαρτίου 2009 #25 Share 18 Μαρτίου 2009 Κύριε ADMIN θα σας παρακαλούσα πολύ να μην το κάνετε αυτό ο κύριος stormtrooper ειναι η καταστροφή του φόρουμ που με τόσο κόπο έχετε δημιουργήσει τοσα χρόνια . Θα σας παρακαλούσα πολύ να του αφήσετε το warning στο 33% και να μου επιτρέψετε να σας πω οτι στο τελος αυτος ο κυριος θα μας διαλυσει αν δεν φάει το 66% για να συμμορφωθεί . Αυτη τη στιγμή αυτο που κατάφερε ειναι να δημιουργήσει μια κόντρα μεταξύ μας που στο τελος θα εχει ολέθρια αποτελέσματα . Οπως βλεπετε αρχιζουν να δημιουργούνται ομάδες μεταξυ των μελων μας π.χ. ο κύριος HULK που θα μας φέρει τη τρομερή ομάδα του και θα μας κάνει να φοβηθούμε . Σας ευχαριστώ πολυ κυριε ADMIN που μας ακούσατε εμάς τους καλούς !!! Υ.Γ. τωρα που καλόπιασα τον ADMIN εχεις πάλι το 33% !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος