THIRIO KOSTAS 18 Μαρτίου 2009 #1 Share 18 Μαρτίου 2009 ειμαι ετοιμος να βαλω σε λειτουργια το σαμπ μου το οποιο ειναι περιπου 300λτ 8α το δουλεψω με εξωτ υπερχιληση της εταιριας cpr aquatic model cs 90 το οποιο κατεβαζει 600 γαλονια το εχει βαλει κανεις να μου δωσει μερικες οδηγειες? στο σαιτ της εταιριας λεει για καποιο aqua lifter το οποιο μπαινει πανω στην υπερχιλιση για να ρουφαει αερα το οποιο δεν το εχω αλλα λειτουργει και χωρις αυτο ειμαι ετοιμος με ολα και δεν το εχω βαλει σε λειτουργια λογω του οτι δεν ξερω πως να το κανω εστειλα μηνυμα στον σαλτασο που εχει το ιδιο αλλα δεν πηρα καποια απαντηση ξερει κανεις αλλος να με βοη8ησει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαρτίου 2009 #2 Share 18 Μαρτίου 2009 καλημερα θηριο μου επειδη ειναι πολυ συγκεκριμενη η συγκεκριμενη υπερχειληση,περιμενε καλυτερα τον τασο,που οπως ειπες το εχει ,το δουλευει,και προφανως γνωριζει ακριβωςτο πως στηνεται, και τυχον κατι το ιδιαιτερο που χρειαζεται το προιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 18 Μαρτίου 2009 #3 Share 18 Μαρτίου 2009 Δες το επισημο βιντεακι εγκαταστασης της CPR ισως σε βοηθησει http://www.cpraquatic.com/products/overflows.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαρτίου 2009 #4 Share 18 Μαρτίου 2009 Καλοδουλευτα Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος