Δίας 17 Μαρτίου 2009 #1 Share 17 Μαρτίου 2009 Δεν θυμαμαι αν και ποτε εχετε αναφερθει ξανα.Μηπως λοιπον μπορει καποιος να μου πει τι ειναι και αν ειναι ασφαλη η οχι.Συγνωμη για τις φωτο αλλα καλυτερες δεν μπορουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαρτίου 2009 Author #2 Share 18 Μαρτίου 2009 Ουδεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 18 Μαρτίου 2009 #3 Share 18 Μαρτίου 2009 σίγουρα είναι Flat Worm ... ποιο, που, και γιατί, εγω δεν εχω ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 18 Μαρτίου 2009 σίγουρα είναι Flat Worm ... ποιο, που, και γιατί, εγω δεν εχω ιδέα Κανεις που να'χει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 18 Μαρτίου 2009 #5 Share 18 Μαρτίου 2009 Κανεις που να'χει; http://www.wetwebmedia.com/flatworms.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαρτίου 2009 Author #6 Share 18 Μαρτίου 2009 http://www.wetwebmedia.com/flatworms.htm Δεν βλεπω να το'χει μεσα.Ευχαριστω Αποστολε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 19 Μαρτίου 2009 #7 Share 19 Μαρτίου 2009 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως πρόκειται για είδος asterina που αναπτύσσεται παρασιτικά όταν δεν έχει φυσικούς εχθρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Μαρτίου 2009 #8 Share 20 Μαρτίου 2009 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως πρόκειται για είδος asterina που αναπτύσσεται παρασιτικά όταν δεν έχει φυσικούς εχθρούς. Asterina δεν ειναι σε καμια περιπτωση Νικο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαρτίου 2009 Author #9 Share 20 Μαρτίου 2009 Εγω παντως για καλο και για κακο,κανω περιπολιες.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος