piranxobios 16 Μαρτίου 2009 #1 Share 16 Μαρτίου 2009 Παιδια μια ερωτηση, στηνω ενα ενυδρειο κοντα στα 700λιτρα για φυτεμενο και ηθελα να ρωτησω για φωτισμο τι προτεινετε οι διαστασεις του ειναι 2 χ0.55χ0.60 εχω ηδη 4 λαμπες Τ5 80w η καθε μια και ειμαι σχεδον 0,5 w ανα λιτρο. Επαρκει ο φωτισμος η να προσθεσω και αλλες λαμπες? Υποψην οτι δεν θελω και κανα Takashi Amano!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 16 Μαρτίου 2009 #2 Share 16 Μαρτίου 2009 Είσαι ήδη αρκετά καλά ακόμα και για κάποιο εύκολο γρασιδάκι, απλά αν θες να αξιοποιήσεις πλήρως τον φωτισμό, κράτα το νερό διαυγές (όχι σκούρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 16 Μαρτίου 2009 #3 Share 16 Μαρτίου 2009 Εαν δε σκοπεύεις να το κάνεις φουλ φυτεμένο ή εαν δε βάλεις δύσκολα φυτά, πιστεύω πως είσαι μια χαρά με αυτό το φωτισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 16 Μαρτίου 2009 #4 Share 16 Μαρτίου 2009 (edited) Χα! σε πρόλαβα Gen.. (καλησπέρα! ) Ήθελα να προσθέσω οτι αυτά τα watt είναι αρκετά για γρασιδάκι από 60 πόντους ύψος ενυδρείου και κάτω. Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2009 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Μαρτίου 2009 #5 Share 16 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 16 Μαρτίου 2009 #6 Share 16 Μαρτίου 2009 Χα! σε πρόλαβα Gen.. (καλησπέρα! )Γειά σου ρε Γιώργαρε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 16 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 16 Μαρτίου 2009 ρε παιδια μη μου μαυριζετε τη καρδια και εχω μια χαρα που θα δω λιγο χρωμα κατι διαφορετικο απο τη μαυριλα των πιρανχα (μαυρο φοντο ,μαυρο χαλικι, μαυρα ψαρια)!! οχι οτι τα χαλασα τα πιρανχα απλα τωρα τριτωσε το κακο με το 3ο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 16 Μαρτίου 2009 Author #8 Share 16 Μαρτίου 2009 Είσαι ήδη αρκετά καλά ακόμα και για κάποιο εύκολο γρασιδάκι, απλά αν θες να αξιοποιήσεις πλήρως τον φωτισμό, κράτα το νερό διαυγές (όχι σκούρο). οταν λες να το κραταω διαυγες εννοεις να μη κανω χρηση toru min η blackwater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 17 Μαρτίου 2009 #9 Share 17 Μαρτίου 2009 οταν λες να το κραταω διαυγες εννοεις να μη κανω χρηση toru min η blackwater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος