Jump to content

Neo Reef 300lt

thess

Recommended Posts

Μπορώ να την βάλω στο sump με ένα φως 24 ώρες να κάνει δουλεία ? η δεν είναι η άλγη που θέλουμε ?

post-3088-1237821007_thumb.jpg

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

για τι στη δωσανε? μου μοιαζει με chaeto παντως...

24 ωρες οχι, ειναι πολυ, αφηνε τα και 6 ωρες κλειστα

αφού δεν υπάρχει σαμπ , βάλτη σ' ενα διχτυ μικρό και τοποθέτησε την σε κάποιο σημείο που να έχει ροή και φώς

αφού δεν υπάρχει σαμπ , βάλτη σ' ενα διχτυ μικρό και τοποθέτησε την σε κάποιο σημείο που να έχει ροή και φώς

μα εχω sump...!!! ειναι diy sump koybas

μα εχω sump...!!! ειναι diy sump koybas

""""".....To sump είναι μια φιάλη από νερό 20 λίτρα όποτε μπαίνει μονό το skimmer ......."""

Aμα χωράει βάλτην .....

Αν δεν έχει χώρο καλύτερα βαλτή σε διχτακι όπως σου είπε και ο navy...

Καλημέρα! Εσείς έχετε κάτι τέτοιο ? μου προτείνετε να το κρατήσω η όχι κ γιατί ? ευχαριστώ

H τ5 έχει ίδιο bulbs με την τ8?(σε 2 μαγαζιά που πήγα με ηλεκτρολογικά μου είπαν ότι είναι ιδία στα watt να ταιριάζουν)!! θέλει κ σταρτ η τ5 σχέδιο σύνδεσης που θα βρω? Σε τι μήκος έχει τ5?

Ειναι διαφορετικα τα balast απο τις Τ5 και τις Τ8, όπως και τα ακροφύσια τους.

έχει και ετιμα balast που θελουν μονο να τα βαλεις μονο στι μπρίζα!

Ναι ειναι ΟΚ!

τωρα για τη σύνδεση αν παρατηρήσεις τα συμβολα που εχει θα καταλαβεις. Δεν ειναι δυσκολο, θα το καταφερεις!

Η αμυνα του boxfish ειναι να απελευθερωνει ενα τοξικο υγρο μεσα στο ενυδρειο οταν στρεσαριστει οποτε εγω θα το απεφευγα.Τωρα δεν ξερω εαν μπορει να σου κανει ζημια σε 300 λιτρα ενυδρειο.

Η αμυνα του boxfish ειναι να απελευθερωνει ενα τοξικο υγρο μεσα στο ενυδρειο οταν στρεσαριστει οποτε εγω θα το απεφευγα.Τωρα δεν ξερω εαν μπορει να σου κανει ζημια σε 300 λιτρα ενυδρειο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια σας! Σήμερα πείρα αυτή την ανεμώνη κ έχει κάτσει εκεί στην άμμο κ γύρο της έχει βγάλει άμμο που είναι σαν άμμος με ζελέ να ανησυχώ? εβαλα και 3 τ5 (3χ54w) 2x 14000k kai 1xactinic

post-3088-1239469176_thumb.jpg

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια σας! Σήμερα πείρα αυτή την ανεμώνη κ έχει κάτσει εκεί στην άμμο κ γύρο της έχει βγάλει άμμο που είναι σαν άμμος με ζελέ να ανησυχώ? εβαλα και 3 τ5 (3χ54w) 2x 14000k kai 1xactinic

Εαν δε κανω λαθος η ανεμονη που πηρες ειναι αρκετα επιθετικη οπως οι περισσοτερες εαν οχι ολες οι carpet.

• 4 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...