kokkinos 14 Μαρτίου 2009 #1 Share 14 Μαρτίου 2009 Γειας σας θα ηθελα να μαθω σχετικα με τα κοι.Ποσα χρονια ζουνε?Τι χρειαζοντε στο νερο?Ποσο γρηγορα αναπτυσοντε?Αν καποια διοτροφη τα μεγαλωνει ποιο γρηγορα? και κατι που πρεπει να ξερω για το ειδος αυτο. ευχαριστω. καποιες φωτο απο τα ψαρακια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 14 Μαρτίου 2009 #2 Share 14 Μαρτίου 2009 Μεγαλωνουνε αρκετα γρηγορα, ως απαιτησεις νερου λιγο βασικο το νερο (ph 7.5) και λιγο σκληρο.. Ζουνε σε λιμνη γιατι γινονται 50ποντους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Μαρτίου 2009 #3 Share 16 Μαρτίου 2009 Ζουνε σε λιμνη γιατι γινονται 50ποντους... ...και βαλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Μαρτίου 2009 #4 Share 16 Μαρτίου 2009 ...και βαλε! ...και βαλε! 1 μέτρο .... Αν τους έχεις καλές συνθήκες σε κατάλληλο χώρο (λίμνη) θα τα έχουν και τα δισέγγονα από τα δισέγγονα σου ....και βαλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokkinos 17 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 17 Μαρτίου 2009 Στο σπιτι μου εξω εχω ενα μεγαλο συντριβανι οταν μεγαλωσουνε θα μπορω να τα βαλω εκει χωρις να εχουν κανενα προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 17 Μαρτίου 2009 #6 Share 17 Μαρτίου 2009 Η χαρά τους θα είναι . Θα προσέξεις μόνο μην σου πηδήξουν έξω . Δεν ξέρω πως είναι το συντριβάνι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Μαρτίου 2009 #7 Share 17 Μαρτίου 2009 Στο σπιτι μου εξω εχω ενα μεγαλο συντριβανι οταν μεγαλωσουνε θα μπορω να τα βαλω εκει χωρις να εχουν κανενα προβλημα? Φυσικά θα χρειαστείς και φίλτρο λίμνης, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 18 Μαρτίου 2009 #8 Share 18 Μαρτίου 2009 εννοειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος