Fitas 13 Μαρτίου 2009 #1 Share 13 Μαρτίου 2009 Καλημερα,επειδη εχω αρκετη αλγη στο τζάμι προσφατα εριξα algol της jbl,η απορια μου ειναι εαν είναι μονο για προληψη η θα διώξει και την αλγη που εχω τώρα στο τζάμι(εδω και δυο μερες που το εριξα δεν εχω δει βελτιωση).Μπορει να επηρεασει καποιες τιμες του νερου?Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2009 #2 Share 13 Μαρτίου 2009 Καλημερα,επειδη εχω αρκετη αλγη στο τζάμι προσφατα εριξα algol της jbl,η απορια μου ειναι εαν είναι μονο για προληψη η θα διώξει και την αλγη που εχω τώρα στο τζάμι(εδω και δυο μερες που το εριξα δεν εχω δει βελτιωση).Μπορει να επηρεασει καποιες τιμες του νερου?Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε Μπορει. Kανε μετρησεις (ολες και PO4) για σιγουρα, και ανεφερε τα αποτελεσματα και στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 19 Μαρτίου 2009 #3 Share 19 Μαρτίου 2009 Εφυγε , φευγει τι εγινε τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος