achilleasnike 12 Μαρτίου 2009 #1 Share 12 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους των ενυδρείων. Ειμαι νεος στο χόμπυ και θελω την βοήθεια σας. Έχω αγορασει ένα ενυδρείο 60lt και εχω τοποθετήσει μέσα αρκετα ψαράκια μικρού μεγέθους. (Ακολουθησα όλες τις οδηγίες για νεους, 1 μήνα μόνο νερό και φυτά πετρες και κάποια αντικείμενα, καθε εβδομάδα και απο ενα είδος ψαριού με την σωστή τοποθέτηση) Εχω τα εξής είδη : 4 guppy (1 αρσενικό 3 θυλικά) 4 neon 2 μονοδάκτυλους 2 κοκκινομάτιδες 2 Epalzeorhynchos frenatum (Fowler 1937) 1 γλύφτη. Αν και νομίζω οτι έχω ηδη αρκετά ψάρια για ενα τοσο μικρό ενυδρείο θα ήθελα καποιες συμβουλές απο καποιους πιο εμπειρους για το αν μπορώ να βάλω αλλα ψάρια και τι πρέπει να διορθώσω η να προσέξω για το ενυδρείο μου Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 13 Μαρτίου 2009 #2 Share 13 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 13 Μαρτίου 2009 #3 Share 13 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Μαρτίου 2009 #4 Share 13 Μαρτίου 2009 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Διάβασε για τα ψάρια που έχεις...είναι ασύμβατα μεταξύ τους και με το μέγεθος του ενυδρείου. (νέον και ροδόστομους? είναι εντάξει,τα γκαπυ ειναι ζωοτοκα, οι μονοδάκτυλοι θελουν ευάλμυρο και στο τέλος θαλασσινό..και πολλά λιτρα!) υπομονή,διάβασμα και Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2009 #5 Share 13 Μαρτίου 2009 Καλως ηρθες. Πριν απο οποιαδηποτε κινηση πρεπει πρωτα να διορθωσεις την συνθεση των ψαριων. Εχεις μεσα ψαρια με διαφορετικες απαιτησεις στις συνθηκες του νερου, λαθος αριθμο κοπαδιου και με απαγορευτικο τελικο μεγεθος.. Καλο διαβασμα και καλη διαμονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 13 Μαρτίου 2009 #6 Share 13 Μαρτίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 13 Μαρτίου 2009 #7 Share 13 Μαρτίου 2009 welcome to AZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 14 Μαρτίου 2009 #8 Share 14 Μαρτίου 2009 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος