kostas disc 12 Μαρτίου 2009 #1 Share 12 Μαρτίου 2009 καλημερα μηπως ξερετε τι παίζει και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη γαριδα????εχετε καμια ιδεα που θα βρω μια θέλω και μοναδική!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 13 Μαρτίου 2009 #2 Share 13 Μαρτίου 2009 καλημερα μηπως ξερετε τι παίζει και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη γαριδα????εχετε καμια ιδεα που θα βρω μια θέλω και μοναδική!!!!!! Oλοι αυτη τη γαριδα ψαχνουμε...Εγω την εχω παραγειλει ηδη σε 3 μαγαζια εδω κ 5 μηνες περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 16 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 16 Μαρτίου 2009 φανταζόμαστε πόσο μπροστά ειναι τα δικα μας μαγαζιά που ασχολούνται με το χόμπι μας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες...........ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Υ.Γ παντως σε τιμες ειμαστε πρωτοι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 16 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 16 Μαρτίου 2009 φανταζόμαστε πόσο μπροστά ειναι τα δικα μας μαγαζιά που ασχολούνται με το χόμπι μας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες...........ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Υ.Γ παντως σε τιμες ειμαστε πρωτοι!!!!! έχει παραγγείλει κάποιος από εμάς από έξω και ξέρει?, αμα ειναι να κανουμε μια ομαδικη παραγγελία προκειμένου , να εξυπηρετηθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 16 Μαρτίου 2009 #5 Share 16 Μαρτίου 2009 έχει παραγγείλει κάποιος από εμάς από έξω και ξέρει?, αμα ειναι να κανουμε μια ομαδικη παραγγελία προκειμένου , να εξυπηρετηθούμε Κωστή κάνε λίγο υπομονή και σύντομα θα βρεις …. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 16 Μαρτίου 2009 #6 Share 16 Μαρτίου 2009 έχει παραγγείλει κάποιος από εμάς από έξω και ξέρει?, αμα ειναι να κανουμε μια ομαδικη παραγγελία προκειμένου , να εξυπηρετηθούμε Καθολου ασχημη ιδεα για σας απο Αθηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 16 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 16 Μαρτίου 2009 Κωστή κάνε λίγο υπομονή και σύντομα θα βρεις …. μακαρι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος