Jump to content

Peppermint Shrimp

Recommended Posts

καλημερα :thumbup: μηπως ξερετε τι παίζει και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη γαριδα????εχετε καμια ιδεα που θα βρω μια θέλω και μοναδική!!!!!! :thumbup:

καλημερα :thumbup: μηπως ξερετε τι παίζει και δεν βρίσκω την συγκεκριμένη γαριδα????εχετε καμια ιδεα που θα βρω μια θέλω και μοναδική!!!!!! :thumbup:

Oλοι αυτη τη γαριδα ψαχνουμε...Εγω την εχω παραγειλει ηδη σε 3 μαγαζια εδω κ 5 μηνες περιπου.

φανταζόμαστε πόσο μπροστά ειναι τα δικα μας μαγαζιά που ασχολούνται με το χόμπι μας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες...........ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :thumbup::thumbup: Υ.Γ παντως σε τιμες ειμαστε πρωτοι!!!!! :thumbup:

φανταζόμαστε πόσο μπροστά ειναι τα δικα μας μαγαζιά που ασχολούνται με το χόμπι μας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες...........ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :thumbup::P Υ.Γ παντως σε τιμες ειμαστε πρωτοι!!!!! :thumbup:

έχει παραγγείλει κάποιος από εμάς από έξω και ξέρει?, αμα ειναι να κανουμε μια ομαδικη παραγγελία προκειμένου , να εξυπηρετηθούμε :thumbup:

έχει παραγγείλει κάποιος από εμάς από έξω και ξέρει?, αμα ειναι να κανουμε μια ομαδικη παραγγελία προκειμένου , να εξυπηρετηθούμε :thumbup:

Κωστή κάνε λίγο υπομονή και σύντομα θα βρεις …. :thumbup:

Καθολου ασχημη ιδεα για σας απο Αθηνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...