NAVY 15 Μαρτίου 2009 #26 Share 15 Μαρτίου 2009 μια ερωτηση ισως και χαζη... επειδη ειμαι κερκυρα σε ενα νησι γεματο παραλιες κοντα, αν παω σε μια καθαρη θαλασσα και με 2 μπιτονακια παρω νερο θα κανει για να το εχω για τις αλαγες μου στο θαλασσινο? αν ειναι μεγαλυτερη η αλατοτητα μπορω να το αραιωνο με ποσημο νερο ωστε να βγει στην σωστη αλατοτητα? Εδώ μπορείς να διαβάσεις για κάτι αντιστοιχο που κάνει ο φίλος Ηλίας.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry203931 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 29 Μαρτίου 2009 Author #27 Share 29 Μαρτίου 2009 μια μεγαλη βοηθεια σας παρακαλω, μετα απο καιρο εβαλα τελικα 2 κλοουν και στην συνεχεια ενα CHAETODON RAFFLESI, το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι απο χτες ποθ μου ηρθε το RAFFLESI δεν τροει τιποτα, ουτε καν δοκιμαζει με το στομα του τα φλαεικς που τρονε οι κλοουν.... Τι να κανω? μηπως δεν ειναι αυτη η τροφη του? θα προλαβω να τον σωσω αν ποαραγγειλω αβριο τροφη και μου ερθει την πεμπτη γιατι ειμαι επαρχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 29 Μαρτίου 2009 #28 Share 29 Μαρτίου 2009 (edited) Γενικα οι πεταλουδες ειναι δυσκολες στο να φανε αλλα θα σου ελεγα για να την δελεασεις θα ηταν καλο να την δοκιμασεις κατεψυγμενες τροφες που ερχονται πιο κοντα στο φυσικο περιβαλλον τους και μετα προσπαθησε με φυλαρακια που θα ειναι καλο να τα ποτιζεις με λιγο σκορδο .εγω ταιζω και αρτεμια της sera δοκιμασε την .Νομιζω με λιγη προσπαθεια θα καταφερεις να την ταισεις.Και το ζωο θελει κανα δυο μερες να προσαρμοστει στο καινουριο του περιβαλλον Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2009 - space Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Μαρτίου 2009 #29 Share 29 Μαρτίου 2009 Οι πεταλουδες ειναι δυσκολα ψαρακια, με περιεργες προτιμησεις στη διατροφη και απαιτησεις για ενα ωριμο ενυδρειο με χαμηλα νιτρικα! Προσπαθησε να το δελεασεις με κατεψηγμενες τροφουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos 29 Μαρτίου 2009 Author #30 Share 29 Μαρτίου 2009 που θα βρω κατεψηγμενες τροφες στην κερκυρα? αν πεινασει θα φαει τα φλεικς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Μαρτίου 2009 #31 Share 29 Μαρτίου 2009 Που θα τις βρεις δεν ξερω... μπορεις να ρωτησεις στην κατηγορια των καταστηματων. Δυστηχως δεν νομιζω να συμπεριφερθει ετσι, δηλαδη να πεινασει και να φαει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 30 Μαρτίου 2009 #32 Share 30 Μαρτίου 2009 Αν και πρόκειται για είδος που διατηρείται με επιτυχία στην αιχαλωσία, δεν παύει να είναι ένα πολύ δύσκολο ψάρι. Θεωρώ απίθανο να αρχίσει να τρέφεται με flakes. Μπορεί όμως με κατεψυγμένη τροφή και ιδιαίτερα με αρτέμια. Βασική προυπόθεση τα νιτρικά σου να είναι κοντά στο μηδέν αν όχι μηδέν. Αν έχεις υψηλά νιτρικά δεν πρόκειται να φάει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος