χριστινα.κ 9 Μαρτίου 2009 #1 Share 9 Μαρτίου 2009 Σας δειχνω φωτογραφιες απο τα ψαρια μου.να τα δειτε και να μου πειτε με τι ψαρια μπορω να τα ταιριαξω γιατι ειναι επιθετικα αν μπορω να βαλω μαζι τους καμια μικρη αφρικανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 9 Μαρτίου 2009 #2 Share 9 Μαρτίου 2009 Καλησπερα και καλως ηρθες .Δυστηχως το ενυδρειο σου εχει λαθος επιλογη ψαριων ,εχεις μπλέξει ψαρια με διαφορετικες αναγκες σε θερμοκρασια ,αλατοτητα ,τροφη κ.α Κοιτα λιγο καλητερα την συνθεση των κατοικων γιατι πολυυυ συντομα θα εχεις προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 9 Μαρτίου 2009 #3 Share 9 Μαρτίου 2009 (edited) συμφωνω με τον iki28..εχεις ασυμβατα ψαρια με διαφορετικες συνθηκες και απαιτησεις..εχω μια απορια ποιο ψαρακια ειναι στην φωτογραφια 7? Έγινε επεξεργασία 9 Μαρτίου 2009 - γιωργος χανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα.κ 9 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 9 Μαρτίου 2009 τα ψαρια αυτα ειναι μαζι απο τον μαιο του 2005 εχουν μεγαλωσει μαζι τα εβαλα σε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο και πηρα τα ιδια με αυτα αλλα μικροτερα και τα κυνηγουσαν τα εβαλα στο μικρο τα καινουργια το ψαρι λεγεται ροκετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Μαρτίου 2009 #5 Share 9 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 9 Μαρτίου 2009 #6 Share 9 Μαρτίου 2009 Καλός όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαρτίου 2009 #7 Share 9 Μαρτίου 2009 ωπ ωπ ωπ ωπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Μαρτίου 2009 #8 Share 9 Μαρτίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24802 Χριστινα εχεις μεγαλο ενυδρειο κ θα μπορουσες να κανεις κατι πολυ ομορφο. αντιθετα εχεις ψαρια που δεν ταιριαζουν ματαξυ τους, με αποτελεσμα να εχεις τσακωμους κ θανατους. εγω θα σου προτεινα να μας πεις εσυ ποια ψαρια σου αρεσουν πιο πολυ κ να σε βοηθησουμε να στεισεις το ενυδρειο σου συμφωνα με τις αναγκες τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα.κ 10 Μαρτίου 2009 Author #9 Share 10 Μαρτίου 2009 καλησπερα θα καταλαβατε οτι δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστη εμενα μου αρεσει το ενυδρειο με πετρεσ και αφρικανεσ αυτο το μεγαλο ενυδρειο ετυχε να βρεθει μπροστα μου οταν τα ψαρια μου ειχαν μεγαλοσει αυτα τα ψαρια τα εχω 4 χρονια ειναι ημιαγρια και τα ταιζω φιλαρακια αρωστιεσ δεν εχουν παθει και το μονο που κανω ειναι να διατηρω το ενυδρειο καθαρο ριχνω αντιχλοριο οταν αλλαζω νερο και τιποτα αλλο τα ψαρια μου τι θα τα κανω θελω να το αλαξω σε κιχλιδεσ αλλα τα λυπαμαι τουσ εχω βγαλει και ονοματα οσο για αλλο ενυδρειο ουτε να το σκαιφτομαι ο συζυγοσ θα μου δωσει διαζυγιο εχω ηδει 3 το ενα ειναι πολυ μικρο 20 λιτρων θα ερθω το σαββατο στη συναντηση και μεχρι τοτε θα το σκεφτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Μαρτίου 2009 #10 Share 10 Μαρτίου 2009 οσο για αλλο ενυδρειο ουτε να το σκαιφτομαι ο συζυγοσ θα μου δωσει διαζυγιο εχω ηδει 3 το ενα ειναι πολυ μικρο 20 λιτρων θα ερθω το σαββατο στη συναντηση και μεχρι τοτε θα το σκεφτω τη ευτυχια! να εχεις γυναικα που να θελει κ αλλο ενυδρειο στο σπιτι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 11 Μαρτίου 2009 #11 Share 11 Μαρτίου 2009 οσο για αλλο ενυδρειο ουτε να το σκαιφτομαι ο συζυγοσ θα μου δωσει διαζυγιο εχω ηδει 3 το ενα ειναι πολυ μικρο 20 λιτρων θα ερθω το σαββατο στη συναντηση και μεχρι τοτε θα το σκεφτω Η γυναικα μου θα μου το ειχε δωσει το διαζυγιο αλλα ειναι και τα παιδια στη μεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Μαρτίου 2009 #12 Share 11 Μαρτίου 2009 (edited) Η γυναικα μου θα μου το ειχε δωσει το διαζυγιο αλλα ειναι και τα παιδια στη μεση Φτου φτου. Μα ιδιος ο μπαμπας του ρε παιδι μου ???!!!!! . . . . (Στη μυτη) φιλικα παντα. Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 11 Μαρτίου 2009 #13 Share 11 Μαρτίου 2009 Και στα φριδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος