Jump to content

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Σας δειχνω φωτογραφιες απο τα ψαρια μου.να τα δειτε και να μου πειτε με τι ψαρια μπορω να τα ταιριαξω γιατι ειναι επιθετικα αν μπορω να βαλω μαζι τους καμια μικρη αφρικανα?post-11911-1236617019_thumb.jpgpost-11911-1236617019_thumb.jpg

post-11911-1236617093_thumb.jpg

post-11911-1236617121_thumb.jpg

post-11911-1236617142_thumb.jpg

post-11911-1236617168_thumb.jpg

post-11911-1236617190_thumb.jpg

post-11911-1236617211_thumb.jpg

post-11911-1236617231_thumb.jpg

post-11911-1236617252_thumb.jpg

Καλησπερα και καλως ηρθες .Δυστηχως το ενυδρειο σου εχει λαθος επιλογη ψαριων ,εχεις μπλέξει ψαρια με διαφορετικες αναγκες σε θερμοκρασια ,αλατοτητα ,τροφη κ.α

Κοιτα λιγο καλητερα την συνθεση των κατοικων γιατι πολυυυ συντομα θα εχεις προβληματα

συμφωνω με τον iki28..εχεις ασυμβατα ψαρια με διαφορετικες συνθηκες και απαιτησεις..εχω μια απορια ποιο ψαρακια ειναι στην φωτογραφια 7?

Έγινε επεξεργασία - γιωργος χανια

τα ψαρια αυτα ειναι μαζι απο τον μαιο του 2005 εχουν μεγαλωσει μαζι τα εβαλα σε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο και πηρα τα ιδια με αυτα αλλα μικροτερα και τα κυνηγουσαν τα εβαλα στο μικρο τα καινουργια το ψαρι λεγεται ροκετ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24802

Χριστινα εχεις μεγαλο ενυδρειο κ θα μπορουσες να κανεις κατι πολυ ομορφο.

αντιθετα εχεις ψαρια που δεν ταιριαζουν ματαξυ τους, με αποτελεσμα να εχεις τσακωμους κ θανατους.

εγω θα σου προτεινα να μας πεις εσυ ποια ψαρια σου αρεσουν πιο πολυ κ να σε βοηθησουμε να στεισεις το ενυδρειο σου συμφωνα με τις αναγκες τους..

καλησπερα θα καταλαβατε οτι δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστη εμενα μου αρεσει το ενυδρειο με πετρεσ και αφρικανεσ αυτο το μεγαλο ενυδρειο ετυχε να βρεθει μπροστα μου οταν τα ψαρια μου ειχαν μεγαλοσει αυτα τα ψαρια τα εχω 4 χρονια ειναι ημιαγρια και τα ταιζω φιλαρακια αρωστιεσ δεν εχουν παθει και το μονο που κανω ειναι να διατηρω το ενυδρειο καθαρο ριχνω αντιχλοριο οταν αλλαζω νερο και τιποτα αλλο τα ψαρια μου τι θα τα κανω θελω να το αλαξω σε κιχλιδεσ αλλα τα λυπαμαι τουσ εχω βγαλει και ονοματα οσο για αλλο ενυδρειο ουτε να το σκαιφτομαι ο συζυγοσ θα μου δωσει διαζυγιο εχω ηδει 3 το ενα ειναι πολυ μικρο 20 λιτρων θα ερθω το σαββατο στη συναντηση και μεχρι τοτε θα το σκεφτω

οσο για αλλο ενυδρειο ουτε να το σκαιφτομαι ο συζυγοσ θα μου δωσει διαζυγιο εχω ηδει 3 το ενα ειναι πολυ μικρο 20 λιτρων θα ερθω το σαββατο στη συναντηση και μεχρι τοτε θα το σκεφτω

τη ευτυχια!

να εχεις γυναικα που να θελει κ αλλο ενυδρειο στο σπιτι!!!

οσο για αλλο ενυδρειο ουτε να το σκαιφτομαι ο συζυγοσ θα μου δωσει διαζυγιο εχω ηδει 3 το ενα ειναι πολυ μικρο 20 λιτρων θα ερθω το σαββατο στη συναντηση και μεχρι τοτε θα το σκεφτω

Η γυναικα μου θα μου το ειχε δωσει το διαζυγιο αλλα ειναι και τα παιδια στη μεση :thumbup::thumbup::thumbup:

post-9887-1236758667.jpg

Η γυναικα μου θα μου το ειχε δωσει το διαζυγιο αλλα ειναι και τα παιδια στη μεση :thumbup::thumbup::P

Φτου φτου.

Μα ιδιος ο μπαμπας του ρε παιδι μου ???!!!!! :thumbup:

.

.

.

.

(Στη μυτη) :P:unsure::wootwoot:

φιλικα παντα.

Έγινε επεξεργασία - delta66

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...