jimy 9 Μαρτίου 2009 #1 Share 9 Μαρτίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: 1. ΨΥΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 2. ΑΝΤΙΣΤΟΡΦΗ ΟΣΜΩΣΗ 3. WAVE MAKER 4. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΙΣΤΡΑ 5. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ-ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΝΕΡΟΥ 6. METAL HALIDE LAMP 7. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 9 Μαρτίου 2009 #2 Share 9 Μαρτίου 2009 Καταρχήν καλως ορισες στο Aquazone... Η ερώτησή σου ειναι δύσκολη... ειναι τελειως υποκειμενική και δύσκολο να απαντηθει! θα ηθελες να μας πεις τι σκεφτεσαι να κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimy 14 Μαρτίου 2009 Author #3 Share 14 Μαρτίου 2009 Καταρχήν καλως ορισες στο Aquazone... Η ερώτησή σου ειναι δύσκολη... ειναι τελειως υποκειμενική και δύσκολο να απαντηθει! θα ηθελες να μας πεις τι σκεφτεσαι να κανεις? ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟΣΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΛΕΝΝΑ ΝΑ ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ 20Λ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΜΕΣΑ, ΠΡΟΣΘΕΣΑ 1,5ML ΠΡΟΤΟΖΙΝ , ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΣΤΟΥΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..... ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 130Λ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΝ 380Λ ΠΟΥ ΛΗΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ (ΛΗΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ SUMP) ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 15 Μαρτίου 2009 #4 Share 15 Μαρτίου 2009 Κριμα για το ψαρακι σου! Ελπιζω να ναι το τελευταιο που χανεις! Το ενυδρειακι που αναφέρεις θα μπορουσε να χρησιμοποιηθεί σαν refugium ή σαν καραντινα! Και τα δυο ειναι χρησιμα και απαραίτητα για το ενυδρειο μας! (Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πεζα γράματα και οχι κεφαλαία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 15 Μαρτίου 2009 #5 Share 15 Μαρτίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: 1. ΨΥΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ > Teco 2. ΑΝΤΙΣΤΟΡΦΗ ΟΣΜΩΣΗ > RO-MAN 3. WAVE MAKER > Vortech 4. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΙΣΤΡΑ > Eheim 5. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ-ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΝΕΡΟΥ > Salifert 6. METAL HALIDE LAMP > Arcadia, Aqua Medic, Giesmann 7. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ > Tunze ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Το μονο που μπορει να σου πει καποιος ειναι τι θα επερνε ο ιδιος οποτε και αυτα που σου γραφω διπλα ειναι τι θα επερνα εγω στην θεση σου. Οσο για το ψαρακι σου λυπαμαι, θεωρω πως βαζοντας τον στον κουβα ειδικα με τον κυκλοφορητη του σφραγισες την τυχη του οποτε την επομενη φορα αν υποθεσουμε πως το συστημα σου ειναι σωστο και ωριμο και οι κατοικοι του επιλεγμενα σωστα μπορεις να τον βοηθησεις με πιο φυσικους τροπους σκορδα, βιταμινες κτλ ΙΜΟ τα υπολοιπα μαντζουνια κανουν πιο πολυ ζημια απ οτι καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος