stormtrooper 20 Μαρτίου 2009 #51 Share 20 Μαρτίου 2009 Εγώ δεν θέλω να εκπολιτιστώ... Κοιμάμαι στα δέντρα, τρώω ρίζες και επικοινωνώ με άναρθρες κραυγές! Γιατί κάποιος με το "έτσι θέλω" να μου προσφέρει "πολιτισμό", σφάζοντας, βιάζοντας κλπ??? Μ'αρέσει που μετά την ταινία που έβγαλε ο Όλιβερ Στόουν, βγήκαν όλοι οι Ελληνάρες και κράζανε για το ότι παρουσιαζόταν ως gay! "Γιατί οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ομοφυλόφιλοι. Ποτέ δεν είχαν όργια μεταξύ ανδρών. Ποτέ ο δάσκαλος δεν ασελγούσε πάνω στους μαθητές. ΠΟΤΕ!!!!" Όπως και να το κάνουμε, ο Μ.Αλέξανδρος ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ μυαλό και φοβερός στρατηγός... όπως και ο Χίτλερ και ο Ναπολέων και... και... και... Ο θαυμασμός σε ένα τεράστιο μυαλό δεν είναι κακό. Προσωπικά θαυμάζω τις ικανότητες όλων των παραπάνω! Αλλά αυτό δεν με κάνει και περήφανο για τον Μ.Αλέξανδρο ή υποστηριχτή του Χίτλερ! Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά παγκοσμίως, είναι ότι είμαστε ανιστόρητοι. Γιατί έτσι θέλουν κάποιοι! Αν ξέραμε ποιος ήταν ο Μ.Αλέξανδρος, ποιος ήταν ο Κολοκοτρώνης, ποιος ήταν ο Θεμιστοκλής, ο Σωκράτης και τόσοι άλλοι (αρχαίοι και νέοι, φιλόσοφοι/ποιητές/ιστορικοί κ.α.) θα ήμασταν κι εμείς εντελώς διαφορετικοί. Το ακόμα χειρότερο είναι πως όλοι λένε πως η ιστορία είναι γραμμένη λάθος στα σχολικά βιβλία, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται να μάθει ή να πλησιάσει την αλήθεια! Ήμασταν και θα ήμαστε μόνο λόγια! Γι'αυτό και υπάρχουν μπλε, πράσινοι, κόκκινοι μέσα στο κοινοβούλιο και καθορίζουν τη μοίρα μας, ΑΦΟΥ πρώτα εμείς οι ίδιοι τους το έχουμε επιτρέψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Μαρτίου 2009 #52 Share 20 Μαρτίου 2009 Επειδή εγώ ανάφερα το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.... Δηλαδή εσύ είσαι περίφανος ως Έλληνας για τον Μεγάλο Αλέξανδρο? Αν ναι, μήπως και οι Γερμανοί πρέπει να είναι περίφανοι για τον Χίτλερ? Απλή ερώτηση! Όσο περί ψηφοφορίας... Δεν υπάρχουν μεγάλοι Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Γερμανοί, Ιταλοί κλπ! Υπάρχουν μόνο μόνο μεγάλοι άνθρωποι! Και οι περισσότεροι είναι αφανείς ήρωες! αντε μιλησες και σοβαρα μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Μαρτίου 2009 #53 Share 20 Μαρτίου 2009 Εγω παντως ψηφισα Αριστοτελη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Μαρτίου 2009 #54 Share 20 Μαρτίου 2009 αντε μιλησες και σοβαρα μια φορα Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Μαρτίου 2009 #55 Share 20 Μαρτίου 2009 Ολοι μας θα πρέπει να διαβάσουμε ιστορία καλύτερα . Ημιμαθείς είμαστε όλοι μας και αυτοί που λένε τα μεν , και αυτοί που λένε τα δε . Για μένα καμιά φορά σε καποιες περιπτωσεις , δεν εχει σημασια το πως ηταν τα πράγματα τη τότε εποχη (εδω ιστορικοι που ειναι επιστημονες και εχουν συγκρούσεις σε πολλα θέματα , ποσο μάλλον εγω που δεν ξέρω τη τύφλα μου ) , αλλα το τη ξέρουμε σήμερα , ο πολύς ο κόσμος . Με αυτο θέλω να πω οτι το Μέγα Αλέξανδρο μας τον εχουν μαθει οτι ηταν ο άνθρωπος που εκπολίτισε το τότε γνωστο κόσμο . Αν το θελουν καποιοι για παραμυθι , το προτιμώ να μαθαίνει σήμερα ο νεος αυτο το παραμύθι , παρα ολα αυτα τα παραμύθια που του αραδιάζει η τηλεόραση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος