costas21 10 Μαρτίου 2009 #26 Share 10 Μαρτίου 2009 (edited) Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2009 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Μαρτίου 2009 #27 Share 10 Μαρτίου 2009 Παιδια τι παιζει εδω ; Κανενα warning! κανεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Μαρτίου 2009 #28 Share 10 Μαρτίου 2009 Παιδια τι παιζει εδω ; Κανενα warning! κανεις ; Ναι? Εμπρός? Με φώναξε κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 10 Μαρτίου 2009 Author #29 Share 10 Μαρτίου 2009 άμα είναι βρε παιδιά καλύτερα να μην το άνοιγα το θέμα!για να γελάσουμε και να θυμηθούμε τα παλία το έβαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 10 Μαρτίου 2009 #30 Share 10 Μαρτίου 2009 Πολύ καλά έκανες και το άνοιξες και δέν είναι καθόλου για γέλια... μικρά και όμορφα πράγματα όπως αυτό το θέμα μας γαργαλάνε εσωτερικά και θυμόμαστε λίγο τα παλιά γιατί όλοι οι μοντέρνοι νεοέλληνες που τα βλέπουν όλα ένα πάτωμα, πάνε να μας αποβλακώσουν τελείος... Αααααα δεν άντεξα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 10 Μαρτίου 2009 Author #31 Share 10 Μαρτίου 2009 Αν και δεν είμαι παλιός!(12 χρονών)πιστέυω οτι ζούσατε καλύτερα απ'οτι τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Μαρτίου 2009 #32 Share 10 Μαρτίου 2009 Αν και δεν είμαι παλιός!(12 χρονών)πιστέυω οτι ζούσατε καλύτερα απ'οτι τώρα! 12 εισαι?τωρα το μαθα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 10 Μαρτίου 2009 Author #33 Share 10 Μαρτίου 2009 Nαι,απο μικρός στο hobby του ενυδρείου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 11 Μαρτίου 2009 #34 Share 11 Μαρτίου 2009 Αν δεν ξεπερασουμε ποτε το κομπλεξ της "Υποτιθέμενης Ανωτερότητας" μας δεν θα κανουμε ΠΟΤΕ τιποτα! Κριμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 11 Μαρτίου 2009 #35 Share 11 Μαρτίου 2009 ξερεται τι λέω εγώ ? "κάνοντας όνειρα ξέχασα να ζήσω" ας σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε κάτι σωστό στην κοινωνία αφτί και το πρώτο πράγμα είναι στα ενυδρεία.... βάλτε "ΕΚΤΟΖΟΝ" και η κοινωνία μας θα πάει μπροστά Delta66 THE BEST!!!! σε πάω πολλή είσαι ο καλύτερος, και thnx για τα χρόνια πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 19 Μαρτίου 2009 #36 Share 19 Μαρτίου 2009 Λιγη αυτο γνωσια, λιγη αφυπνιση ισως? Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη) ενώ αγοράζεται 5-7 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δραχμές (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ και δεν πήρα χαμπάρι. Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ οι χώροι άθλησης θα έπρεπε να μου παρέχονται δωρεάν από το δήμο, δέχομαι να πληρώνω από 6 έως 12 ευρώ για να παίξω μία ώρα ποδόσφαιρο (από 80 έως 120 ευρώ ανά ώρα) στα περίφημα 5Χ5 όπου δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για προθέρμανση και η κατάσταση του τάπητα είναι κατά κανόνα άθλια. Τουλάχιστον τα 5Χ5 έχουν κάνει πλούσιους και τους φυσιοθεραπευτές καθώς οι μισοί και πλέον πελάτες τους προέρχονται από εκεί (διαστρέμματα, ρήξη χιαστού, κάκωση μηνίσκου κλπ, εξαιτίας της ακαταλληλότητα ς του χλοοτάπητα). Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τον καφέ 3 και 4 ευρώ ενώ το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά (αισχροκέρδεια μέχρι και 2000 %). Κόβεται περίπου μία απόδειξη ανά τρεις καφέδες και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτονόητη τη συναίνεσή μας στη μη παροχή αποδείξεων σαν να κερδίζουμε κι εμείς από αυτή την ιστορία. Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το ποτό 6, 7, 8 ευρώ και βάλε, όσο περίπου κάνει το μπουκάλι στη χονδρική (1 μπουκάλι = 10-12 ποτά, αισχροκέρδεια από 500 % και πάνω). Και φυσικά πολύ συχνά τα ποτά είναι μπόμπες, σχεδόν ποτέ δεν κόβονται αποδείξεις και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Σε όλη την Ευρώπη η μπύρα κοστίζει 1 με 1,5 ευρώ και το ποτό 3 με 4. Εδώ το σαπουνόνερο που μας πουλάνε για μπύρα κοστίζει 5 με 6 ευρώ και η μπόμπα 7 με 8 (στα 8 ευρώ πωλείται συνήθως η σπέσιαλ μπόμπα). Και τα ενοίκια; Και η προστασία; Τα πρόστιμα; Αν δεν έβγαζε τέτοιο υπερκέρδος δε θα ήταν τόσο ψηλά τα ενοίκια, δε θα έρχονταν οι μπράβοι για προστασία, δε θα τους έριχναν απανωτά πρόστιμα από τους δήμους για να πάρουν κι αυτοί τη μίζα τους. Αλλά εγώ το κορόιδο φταίω που τα πληρώνω... Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι έτσι είναι τα πράγματα και τι να κάνουμε. (Ποιον βολεύει άραγε αυτή η νοοτροπία? ). Είμαι κορόιδο γιατί. δικαιούμαι δωρεάν παιδεία αλλά μετά το σχολείο αν δεν πάω στο φροντιστήριο δεν έχω ελπίδα να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κοινώς, είμαι όλη την ημέρα στις αίθουσες για να μου διδάξουν αυτά που θα 'πρεπε να μου διδάσκουν σε μισή μέρα. Φυσικά με το αζημίωτο. Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω διόδια για δρόμους που ευθύνονται για χιλιάδες ατυχήματα και εκατοντάδες νεκρούς.. Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ (αλλά πολύ) πλούσιους. Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές. Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι "δε θα βγάλουμε άκρη". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγοπότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο... Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο dvd. Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα όλων αυτών που πατρίδα τους είναι μόνο το χρήμα. Είμαι κορόιδο γιατί. δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι. Είμαι κορόιδο γιατί. οι εθνοπροδότες που με κυβερνούν τόσα χρόνια όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του Άρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και κατά συνέπεια να αντιδράσει όταν πλήττονται τα δικαιώματά της. Όλα αυτά γίνονται για την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία (αν πέσει το επίπεδο των δημόσιων πανεπιστημίων τότε θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ιδιωτικά κολέγια). Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω πανάκριβα το Ίντερνετ τη στιγμή που εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη (ακόμη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) το Ίντερνετ είναι δωρεάν για όλους και χρεώνονται μόνο οι συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 19 Μαρτίου 2009 #37 Share 19 Μαρτίου 2009 Stelios Rjk... ...μετα απο οσα εγραψες το να βγει καποιος και να πει οτι ειναι περιφανος για ολα αυτα τοτε... υπαρχει εγκεφαλικη βλαβη... (συμφωνω απολυτα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 19 Μαρτίου 2009 #38 Share 19 Μαρτίου 2009 α ρε Στελαρα..αμα εχεις κεφια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 19 Μαρτίου 2009 #39 Share 19 Μαρτίου 2009 τοτε... υπαρχει εγκεφαλικη βλαβη... ΜΕΓΑΛΗ..! Απο mail ειναι αλλα ειναι πολυ σωστα αυτα που λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Μαρτίου 2009 #40 Share 19 Μαρτίου 2009 Και δεν εγραψες για την ΥΓΕΙΑ τιποτα. Εχει φαιιιιιιιιιιι ακομα αν θελεις να λες τα στραβα. Θα ξημερωσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 19 Μαρτίου 2009 #41 Share 19 Μαρτίου 2009 100. Γιατί το σύνθημα Ελευθερία 'η Θάνατος ήταν ελληνικό.-[/u] Εκει εχουμε κολλησει και νομιζουμε οτι ειμαστε ελευθεροι, γι'αυτο δεν κανουμε τιποτα πια για την ελευθερια μας. Χαιρομαι που Τουλαχιστον αν δεν συμφωνουμε ολοι σε ολα, υπαρχουν ανθρωποι,παιδια,Ελληνες που σκαλιζουν λιγο το Μυαλο !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 19 Μαρτίου 2009 #42 Share 19 Μαρτίου 2009 Χαιρομαι που Τουλαχιστον αν δεν συμφωνουμε ολοι σε ολα, υπαρχουν ανθρωποι,παιδια,Ελληνες που σκαλιζουν λιγο το Μυαλο !!!!! Και ευτυχως ειναι πολλοι φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 20 Μαρτίου 2009 #43 Share 20 Μαρτίου 2009 Άσε που παραπάνω από τα μισά δεν ισχύουν πλέον..... Άσε που τελικά έχουμε καταντήσει να γελάνε μαζί μας..... Άσε που έχουμε μια πολιτική εσωτερική και εξωτερική άστα να πάνε... Άσε που καθόμαστε και ψηφίζουμε για ποιο μεγάλο Έλληνα τον Μέγα Αλέξανδρο για να την ''πούμε'' σε κάποιους.... Άσε που ζούμε πια για να δουλεύουμε.... Άσε που ούτε δουλειά βρίσκουμε.... Άσε που όλη την χώρα την έχουμε μολύνει.... αλλά.... ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ!!!!!!!!!!!!! αν και εχουν περασει μερες απ οταν ανοιξε το post,προσωπικα σημερα το διαβασα κι εχω μια απλη ερωτηση.περι μ. αλεξανδρου η ερωτηση μου.πιστευεις πως ο λογος που τον ψηφιζουμε ειναι μονο για να την πουμε σε καποιους;υπαρχει καποιος απ τους υπολοιπους 99 μεγαλυτερος ελληνας απ τον μ. αλεξανδρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 20 Μαρτίου 2009 #44 Share 20 Μαρτίου 2009 αν και εχουν περασει μερες απ οταν ανοιξε το post,προσωπικα σημερα το διαβασα κι εχω μια απλη ερωτηση.περι μ. αλεξανδρου η ερωτηση μου.πιστευεις πως ο λογος που τον ψηφιζουμε ειναι μονο για να την πουμε σε καποιους;υπαρχει καποιος απ τους υπολοιπους 99 μεγαλυτερος ελληνας απ τον μ. αλεξανδρο; αν θελεις την αποψη μου δεν ωομιζω οτι ψηφιζετε για να την πουμε αλλα γιατι πραγματι ηταν ο μεγαλυτερος απο ολους(οχι βεβαια οτι οι υπολοιποι δεν ειναι σημαντικοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Μαρτίου 2009 #45 Share 20 Μαρτίου 2009 αν και εχουν περασει μερες απ οταν ανοιξε το post,προσωπικα σημερα το διαβασα κι εχω μια απλη ερωτηση.περι μ. αλεξανδρου η ερωτηση μου.πιστευεις πως ο λογος που τον ψηφιζουμε ειναι μονο για να την πουμε σε καποιους;υπαρχει καποιος απ τους υπολοιπους 99 μεγαλυτερος ελληνας απ τον μ. αλεξανδρο; Επειδή εγώ ανάφερα το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.... Δηλαδή εσύ είσαι περίφανος ως Έλληνας για τον Μεγάλο Αλέξανδρο? Αν ναι, μήπως και οι Γερμανοί πρέπει να είναι περίφανοι για τον Χίτλερ? Απλή ερώτηση! Όσο περί ψηφοφορίας... Δεν υπάρχουν μεγάλοι Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Γερμανοί, Ιταλοί κλπ! Υπάρχουν μόνο μόνο μεγάλοι άνθρωποι! Και οι περισσότεροι είναι αφανείς ήρωες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Μαρτίου 2009 #46 Share 20 Μαρτίου 2009 Ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι ο Μ.Αλεξανδρος ηταν απο τους μεγαλυτερους σφαχτες της ιστοριας... ...βεβαια στο σχολειο αλλιως τον μαθαινουμε! οπως γενικα τους περισσοτερους "μεγαλους"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 20 Μαρτίου 2009 #47 Share 20 Μαρτίου 2009 Επειδή εγώ ανάφερα το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.... Δηλαδή εσύ είσαι περίφανος ως Έλληνας για τον Μεγάλο Αλέξανδρο? Αν ναι, μήπως και οι Γερμανοί πρέπει να είναι περίφανοι για τον Χίτλερ? Απλή ερώτηση! Όσο περί ψηφοφορίας... Δεν υπάρχουν μεγάλοι Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Γερμανοί, Ιταλοί κλπ! Υπάρχουν μόνο μόνο μεγάλοι άνθρωποι! Και οι περισσότεροι είναι αφανείς ήρωες! φυσικα και δεν ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας ΜΟΝΟ λογο μ. αλεξανδρου.ο . αλεξανδρος ειναι ενας απ τους 100 λογους που προαναφερθηκαν. οσο για τους γερμανους δεν νομιζω να νοιωθουν περηφανια γιατι ο χιτλερ το μονο που εκανε ηταν να σκοτωνει χωρις διακρισεις.κατεστρεφε πολιτισμους,σκοτωνε επιστημονες κ.τ.λ. τουλαχιστον ο αλεξανδρος τους εδωσε πολιτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Μαρτίου 2009 #48 Share 20 Μαρτίου 2009 Οντως ο Μ.Αλεξανδρος εσφαζε... πολιτισμενα!!! (προσωπικη μου γνωμη παντα ετσι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 20 Μαρτίου 2009 #49 Share 20 Μαρτίου 2009 Οντως ο Μ.Αλεξανδρος εσφαζε... πολιτισμενα!!! (προσωπικη μου γνωμη παντα ετσι?) κανεις δεν ειπε οτι δεν εσφαξε.να σκεφτεις ομως πως ακομα και πολλοι απ τους εχθρους του αργοτερα τον λατρεψαν.ισως αυτο να σημαινει κατι.οσο για μας θα επρεπε να το δουμε ως εξης νομιζω.πως ευτυχως βρεθηκε ο αλεξανδρος και σηκωσε το κεφαλι να τους δειξει ολους εκει κατω πως κι εμεις ΔΕΝ μασαμε.δυστυχως ομως εχουμε καταντησει αντι να σκεφτομαστε ετσι να σκυβουμε το κεφαλι και να συμφωνουμε με οσα μας προπαγανδηζουν οχι μονο για τον αλεξανδρο αλλα για ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 20 Μαρτίου 2009 #50 Share 20 Μαρτίου 2009 Δηλαδή εσύ είσαι περίφανος ως Έλληνας για τον Μεγάλο Αλέξανδρο? Αν ναι, μήπως και οι Γερμανοί πρέπει να είναι περίφανοι για τον Χίτλερ? Απλή ερώτηση! Αισθανόμουν άσχημα γιατί πίστευα ότι μόνο εγώ το έβλεπα έτσι. Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος. Όπως και να το κάνουμε ο Μ. Αλέξανδρος σκλάβωσε και σκότωσε ανθρώπους για να πετύχει αυτό που πέτυχε. Μπορεί να το έκανε με το γάντι (άφηνε τους σκλαβωμένους να έχουν κάποια προνόμια, δεν αλλοίωνε τον πολιτισμό τους) αλλά και στην Κέρκυρα οι Έλληνες τους Ιταλούς (παρόλο που άφηναν παρόμοια προνόμια) κατακτητές τους φωνάζουν. Άρα ο Μ. Αλέξανδρος, ήταν όντως μεγάλος.................κατακτητής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος