stavman 17 Μαρτίου 2006 #1 Share 17 Μαρτίου 2006 Γιατί όταν στέλνουμε ένα πμ μόλις πατάμε το "Αποστολή" γράφει ότι "...το μήνυμα θα παραδοθεί στο "ΤΟ_MEMBER"..." και δεν λέει το όνομα του μέλους που στέλνουμε το πμ για να έχουμε μία πρόσθετη επιβεβαίωση ότι θα πάει στο μέλος που επιθυμούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 17 Μαρτίου 2006 #2 Share 17 Μαρτίου 2006 Ναι γιατί ; Το χω προσέξει και γώ αυτό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Μαρτίου 2006 #3 Share 17 Μαρτίου 2006 Το 'TO_MEMBER' υπήρχε στην παλαιότερη έκδοση του φόρουμ και επειδή κοπροσκυλιάζω δέν το έχω αφαιρέσει ακόμα..... άν με πιάσει η προκοπή θα το διορθώσω σύντομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 17 Μαρτίου 2006 #4 Share 17 Μαρτίου 2006 Γκουχ Γκουχ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 17 Μαρτίου 2006 #5 Share 17 Μαρτίου 2006 ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 21 Απριλίου 2006 #6 Share 21 Απριλίου 2006 Μου φαινεται οτι καποιος, κατι ξεχασε!!!!Τι ωραια τωρα που δεν δουλευουμε και εχουμε πιο πολυ ελευθερο χρονο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 21 Απριλίου 2006 #7 Share 21 Απριλίου 2006 Δημήτρη μόλις γυρίσεις από τον χασάπη μπορείς και να στρωθείς για να το διορθώσεις νομίζω, άντε γιατί πολύ κοπροσκυλιάσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 21 Απριλίου 2006 #8 Share 21 Απριλίου 2006 Και μενα καποιος με ξεχασε!! ΕΕ!Μητσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 21 Απριλίου 2006 #9 Share 21 Απριλίου 2006 Ωχ, κακη αρχη εκανα Δημητρη!!!! Μη με βριζεις, σε ακουσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 21 Απριλίου 2006 #10 Share 21 Απριλίου 2006 Μην μου πειράζετε τον Δημήτρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος