grazy mininio 8 Μαρτίου 2009 #1 Share 8 Μαρτίου 2009 καλημερα παιδια.εχω παραγγειλει τζαμια για ενυδρειο 100χ40χ45 ( με δεκαρι τζαμι 10 χιλιοστα).ομωσ δεν του ειπα αν τα θελω ρονταρισμενα η οχι,τι ειναι καλυτερα με η χωρις?οποιος θελει να του πω ποσο τα πηρα για να αγορασει να μ στειλει.τα πηρα με 80 ευρω απο εργοστασιο τζαμιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 8 Μαρτίου 2009 #2 Share 8 Μαρτίου 2009 τα τζαμια πρεπει να ειναι αρονταριστα για να εχει καλη εφαρμογη η σιλικονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 8 Μαρτίου 2009 #3 Share 8 Μαρτίου 2009 Οσους και να ρωτησεις, ολοι θα σου πουν και διαφορετικη γνωμη. Προσωπικα θα επερνα ρονταρισμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 8 Μαρτίου 2009 #4 Share 8 Μαρτίου 2009 Και εγώ ρονταρισμένα, (αν και ανεβαίνει αρκετά το κόστος) σε αυτές τις διαστάσεις και βάρος, κόβουν δάχτυλα για πλάκα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το ροντάρισμα επηρρεάζει τοοοόσο πολύ την επιφάνεια κόλλησης άσε που θα έχεις καλύτερη εφαρμογή. Έχω φτιάξει 2 ενυδρεία 80 cm και 1 m με ρονταρισμένα και 3 χρόνια όλα μια χαρά. Και φυσικά κόντρες εννοείται...αυτές ας είναι αροντάριστες και τις περιποιείσαι με γιαλόχαρτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasoulis 27 Μαρτίου 2009 #5 Share 27 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, για το ροντάρισμα, καλά είναι να μην στα ροντάρουν, διότι θα μειωθεί πολύ η επιφάνεια κόλλησης. Εσύ όμως για να μην κοπείς θα πρέπει να περάσεις τις γωνίες απαλά με γυαλόχαρτο και φυσικά θα χρειαστείς χοντρά γάντια από χρωματοπωλείο για τον χειρισμό. Ανάλογα και με το μέγεθος ίσως χρειαστείς και βοηθό, λόγω βάρους του τζαμιού. Το εργοστάσιο που αγόρασες τα τζάμια πως λέγετε, που βρίσκετε και εάν κάνουν αποστολή σε Αττική? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 27 Μαρτίου 2009 #6 Share 27 Μαρτίου 2009 8άρι θες και στο λέω υπεύθυνα, θα βάλεις βέβαια κόντρες περιμετρικά πάνω κάτω και μία επάνω από φάτσα σε φάτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 28 Μαρτίου 2009 #7 Share 28 Μαρτίου 2009 σε αυτες τις διαστασεις και αυτο το παχος εγγυομαι για τα ρονταρισμενα.εχω φτιαξει 1χ0,5χ0,5 με 8αρι ρονταρισμενο και κοντρες περιμετρικα.δουλευει αστερι 6 χρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος