Jump to content

καταλληλα φυτα

Recommended Posts

καλησπερα σε όλους...

θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς στο ενυδρειο του φυτα απο τα δικα μας ποταμια ή λίμνες?

παλιά σε ένα 100 lt ενυδρειο που το είχα φυτεμένο είχα βάλει αρκετά τα οποία είχαν πολυ καλή ανάπτυξη αλλά όχι για πολύ ...αν θυμάμαι καλά μετά απο κανα μήνα παίρναν την κάτω βόλτα.

δε ξέρω αν ο λόγος ήταν ότι δεν αντεχαν τη θερμοκρασια η οποια ήταν περιπου 26 βαθμους, και αυτα ήταν απο ποταμι κρυου νερου,, ή αν εφτεγε ότι ήμουν πολυ απειρος και δε τα φροντιζα οπως έπρεπε....

τώρα στήνω το μεγάλο το οποιο θα είναι φυτεμένο, και σκέφτομαι αν γίνεται να χρησιμοποιήσω τέτοια φυτά για να ρίξω το κόστος,,,

θα μπορουσα ενδεχομένως να βάλω ψαρια για κρυο νερο και να αντεχαν και τα φυτα , το σκεφτομαι και αυτο, αλλά νομίζω ότι μονο χρυσοψαρα κάνουν σε κρύο νερο......όχι ότι έχω τιποτα με τα χρυσοψαρα, ίσα ίσα μου αρέσουν πολύ, αλλά ξέρω ότι τρώνε τα φυτά, οπότε δε γίνεται και αυτό........

μήπως υπάρχουν χρυσόψαρα που δεν τρωνε φυτα ή αλλά ψαρακια για κρύο νερό?

συγνώμη αν σας κούρασα, καλό βράδυ.

Tο καλοκαιρι θα ανεβει η θερμοκρασια...

Ετσι γινεται και στο ποταμι-λιμνη...

Ανεβενει αρκετα..

Εγω λεω να παρεις και να τα δακιμασεις στους 26 και βλεπεις.....

Δεν χανεις και τιποτα!

Ενα καλο πειραμα!!

Αν ηξερα που να βρω θα επερνα και εγω!!!!

:closedeyes::thumbup::hysterical:

φιλε Πάνο και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω..τι έχω να χάσω άλλωστε?

λέω να το στήσω , και για κανα μήνα να μη βάλω ψαράκια.......ώστε αν δω ότι δε κρατάνε , να τα βγαλω εύκολα και να το ξαναστησω χωρις να έχω στρεσαρισματα ..

αν όλλα πανε καλα και αντέξουν τα φυτά χωρίς προβλήματα και ενδιαφερεσαι αλλά δε μπορεις να βρεις, ειναι το μόνο εύκολο ...σε μια συσκευασια ωστε να τραβάνε υγρασια σου βάζω όσα θες και στα στέλνω με ΚΤΕΛ,,,ευκολο.....

φιλε Πάνο και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω..τι έχω να χάσω άλλωστε?

...

Ισως τα ψαρια, αν βαλεις τροπικα.

Ενας φιλος αυτο επαθε με φυτα απο ελληνικα ποταμια.

Τα φυτα πανω απο 23 δεν πανε καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...