Andreas kika 7 Μαρτίου 2009 #1 Share 7 Μαρτίου 2009 Αντε ρε παιδια?Θα παμε για κανα καφε ποτε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Μαρτίου 2009 #2 Share 7 Μαρτίου 2009 εγω ειμαι μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Μαρτίου 2009 #3 Share 7 Μαρτίου 2009 Και εγω μεσα ειμαι παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 7 Μαρτίου 2009 #4 Share 7 Μαρτίου 2009 Και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 7 Μαρτίου 2009 #5 Share 7 Μαρτίου 2009 (edited) .Ι Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2009 - watchmaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 7 Μαρτίου 2009 #6 Share 7 Μαρτίου 2009 Μεσα και εμεις σιγουρα για Απριλιο ομως ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 7 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 7 Μαρτίου 2009 Μεσα και εμεις σιγουρα για Απριλιο ομως ... Ρε παιδια παμε να πιουμε ενα καφε κ τον Απριλιο ξαναπαμε...Στη θεσσαλονικη ειμαστε στην ουσια ενα 20αλεπτο αποσταση ο ενας απο τον αλλον.Πειτε μερα κ ωρα κ παμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 8 Μαρτίου 2009 #8 Share 8 Μαρτίου 2009 Το αλλο ΣΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 8 Μαρτίου 2009 Author #9 Share 8 Μαρτίου 2009 Το αλλο ΣΚ? Μεσα.Ποια μερα θελετε παιδια κ που θελετε να παμε?Οχι παλι βραδυ ομως παμε να τι πεσουμε σε καμια παραλια μεσσημερακι.Στις παραλιακες καφετεριες που ειναι στο μεγαρο κοντα ειναι πολυ ωραια κ σχετικα ησυχα θα ειμαστε τζαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 9 Μαρτίου 2009 #10 Share 9 Μαρτίου 2009 Μεσα.Ποια μερα θελετε παιδια κ που θελετε να παμε?Οχι παλι βραδυ ομως παμε να τι πεσουμε σε καμια παραλια μεσσημερακι.Στις παραλιακες καφετεριες που ειναι στο μεγαρο κοντα ειναι πολυ ωραια κ σχετικα ησυχα θα ειμαστε τζαμι. Καπου εκτος κεντρου για να παρκαρουμε,γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 9 Μαρτίου 2009 Author #11 Share 9 Μαρτίου 2009 Καπου εκτος κεντρου για να παρκαρουμε,γινεται? Eκει που λεω εγω (διπλα στο ποσηδωνιο εχει πολυ χωρο για παρκινγκ ειδηκα το μεσσημερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαρτίου 2009 #12 Share 9 Μαρτίου 2009 αντε μεσα και εγω..!!!!!! εχω και κατι δωρακια για μοιρασμα.....!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΩΡΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Μαρτίου 2009 #13 Share 9 Μαρτίου 2009 παιδια κ εγω μεσα εννοειται! κ ολο κ κατι θα εχω κ εγω να φερω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Μαρτίου 2009 #14 Share 9 Μαρτίου 2009 που ειναι ο Μιλτος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Μαρτίου 2009 #15 Share 10 Μαρτίου 2009 Μου είναι λίγο δύσκολο για Μάρτιο αλλά σχεδόν σίγουρα θα μπορέσω των Απρίλιο αν και δεν θα το προτιμούσα και εξηγώ γιατί. Μια και είμαστε λίγη θεωρώ ότι κάθε δίμηνο είναι μια χαρά να κάμνουμε μια συνάντηση και καλό είναι να καθορίσουμε μια σταθερή ημερομηνία συνάντησης. Οπότε αν συναντηθείτε Μάρτιο μετά θα πηγαίνει ανά δίμηνο πχ Μάιο Ιούλιο Σεπτέμβριο κοκ. Θα βόλευε μια χαρά έτσι γιατί παρακάμπτουμε τον μήνα των διακοπών Αύγουστο και συναντιόμαστε με την νέα εργασιακή χρονιά Σεπτέμβριο. πάντως η θεσσαλονικείς αν γουστάρετε και έχετε κέφι μπορείτε να συναντιόσασται και ανά μήνα αλλά η επίσημη συνάντηση το ξανά λέω προτείνω να είναι ανά δίμηνο. Οπότε έχουμε: Μάρτιο Μάιο Ιούλιο Σεπτέμβριο Νοέμβριο Ιανουάριο (εδώ ίσως να καθορίσουμε και την κοπή πίτας για τους βόρειους, και βέβαια θα είναι καλοδεχούμενη και οι νότιοι) Μένει να καθοριστεί το Σαββάτο που θα συναντιόμαστε πχ 1,2,3, ή 4 Σαββάτο του μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 10 Μαρτίου 2009 #16 Share 10 Μαρτίου 2009 Εδώ είμαι...!!! Τώρα το είδα...!!! Πάντως αν μιλάμε για αυτό το ΣΚ δε θα μπορέσω... θα είμαι τριήμερη...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 10 Μαρτίου 2009 Author #17 Share 10 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια cool...παμε για ενα καφε το Σ/Κ κ επειτα παμε να συναντυθουμε κ τον Απριλιο κ οποιος θελει φερνει οτι θελει.Παμε να πιουμε ενα καφε να μιλησουμε για το χομπυ μας δεν ειναι αναγκη τοση οργανωση για να βρεθουμε να τα πουμε.Οσες πιο πολλες φορες συναντηθουμε τοσο κ περισοτεροι θα μαζευομαστε κ στο τελος θα κανουμε κ συνατησης που θα μαζευουν αρκετους ωστε να εχουμε κ κοπη πιτας κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 10 Μαρτίου 2009 Author #18 Share 10 Μαρτίου 2009 Χρηστο εκανα αναπαραγωγη απο σκαλαρια με σκληρο νερο χωρις προσθηκη καποιο φαρμακου στα μικρα (εαν δε κανω λαθος μεθυλενιο) κ μου ζησαν ολα(5-10 απωλειες στα 100 μικρα) κ μεγαλωνουν με τους γονεις τους.Οποτε τυχει κ περασεις απο Θεσσαλονικη κανε μου τη χαρη να μου στειλεις κανενα πμ να σου εχω ετοιμη μια καλη 6 αδα εαν θελεις.Το μονο που εκανα ηταν την ημερα που ειχαν αρχισει να σκανε τα εβγαλα απο το ενυδρειο κ μετα μολις σκασανε την αλλη μερα τα ξαναεβαλα με τους γονεις.Ασχετο αλλα ειδα το ονομα σου κ το θυμηθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 13 Μαρτίου 2009 Author #19 Share 13 Μαρτίου 2009 Παιδια η παρασκευη εφτασε...Θελετε να μαζευτουμε για ενα καφε την κυριακη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 14 Μαρτίου 2009 Author #20 Share 14 Μαρτίου 2009 Αυριο το απογευμα για καφε κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Μαρτίου 2009 #21 Share 14 Μαρτίου 2009 Αυριο το απογευμα για καφε κανεις??? εγω αυριο δυστυχως δεν θα μπορω καθοτι πουλησα το ενυδρειο μου και περιμενω να το παρουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος