bebisnet 6 Μαρτίου 2009 #1 Share 6 Μαρτίου 2009 Καλός σας βρήκα.. έπεσαν πριν μερικές μέρες στα χέρια μου κάτι κομμάτια τζάμια και μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα ενυδρείο που ήθελα εδώ και καιρό. είναι 2 μέρες τώρα που το κόλλησα και σήμερα θα κάνω την απόπειρα να βάλω νερό να δω αν έχουμε διαρροές ώστε να παραγγείλω και τον εξοπλισμό! (όγκος 45L ~ 50L) Είναι λίγο κοντό αλλα ελπιζς να μην έχω πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Μαρτίου 2009 #2 Share 6 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Μαρτίου 2009 #3 Share 6 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο φόρουμ μας και καλή συνέχεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 6 Μαρτίου 2009 #4 Share 6 Μαρτίου 2009 καλος ορισες στην παρεα μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 6 Μαρτίου 2009 #5 Share 6 Μαρτίου 2009 ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Μαρτίου 2009 #6 Share 6 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες κ καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos gwgw 6 Μαρτίου 2009 #7 Share 6 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 6 Μαρτίου 2009 Author #8 Share 6 Μαρτίου 2009 οι σιλικόνες έφυγαν πριν λίγο αύριο η δοκιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 7 Μαρτίου 2009 #9 Share 7 Μαρτίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roussos 7 Μαρτίου 2009 #10 Share 7 Μαρτίου 2009 Καλός σας βρήκα.. έπεσαν πριν μερικές μέρες στα χέρια μου κάτι κομμάτια τζάμια και μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα ενυδρείο που ήθελα εδώ και καιρό. είναι 2 μέρες τώρα που το κόλλησα και σήμερα θα κάνω την απόπειρα να βάλω νερό να δω αν έχουμε διαρροές ώστε να παραγγείλω και τον εξοπλισμό! (όγκος 45L ~ 50L) Είναι λίγο κοντό αλλα ελπιζς να μην έχω πρόβλημα! Walcome καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 7 Μαρτίου 2009 #11 Share 7 Μαρτίου 2009 οι σιλικόνες έφυγαν πριν λίγο αύριο η δοκιμή Καλως ορισες. Εισαι σιγουρος οτι αυτη η σιλικονη κανει για ΕΝΥΔΡΕΙΟ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 7 Μαρτίου 2009 Author #12 Share 7 Μαρτίου 2009 Ναι ήταν ειδική παραγγελία από ένα φίλο για στο μαγαζί του... 100% καθαρή σιλικόνη... για ενυδρειακή χρήση! Ε πριν το φτιάξω έριξα ένα βλέφαρο στο forum και είδα τι πρέπει να παρω!! thank you guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Μαρτίου 2009 #13 Share 7 Μαρτίου 2009 Καλως ηρθες, καλο διαβασμα και καλη συνεχεια στο χομπυ μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 7 Μαρτίου 2009 #14 Share 7 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 7 Μαρτίου 2009 Author #15 Share 7 Μαρτίου 2009 Εάν πρέπει να αλλάξω κατηγορία παρακαλώ να μου το πείτε.. απλά είπα να μοιραστώ μαζί σας την πορεία του ενυδρείου μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 7 Μαρτίου 2009 #16 Share 7 Μαρτίου 2009 καλως ορισες φιλε μου.Τι υψος εχει?απο φωτισμο και φιλτρανση τι εχεις σκεφτει?παντως απο ψαρια να ξερεις οτι περιοριζεσαι πολυ.... καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 8 Μαρτίου 2009 Author #17 Share 8 Μαρτίου 2009 καλως ορισες φιλε μου.Τι υψος εχει?απο φωτισμο και φιλτρανση τι εχεις σκεφτει?παντως απο ψαρια να ξερεις οτι περιοριζεσαι πολυ.... καλη συνεχεια! Για φίλτρο ένα EHEIM aquaball , ένα θερμοστάτη EHEIM Jäger Aquarium adjustable Heater 50 W και δυστυχώς μια αυτοσχέδια κατασκευή για φωτισμό στην αρχή! Το ύψος φίλε μου όπως προείπα είναι κοντούλη (18εκ)..ναι το ξέρω αλλά αυτά ήταν τα τζάμια που είχα! Όταν λες από ψάρια ότι περιορίζομαι πολύ.... ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebisnet 8 Μαρτίου 2009 Author #18 Share 8 Μαρτίου 2009 με πιάσανε οι φοβίες μου!! μήπως παραείναι κοντό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Μαρτίου 2009 #19 Share 8 Μαρτίου 2009 ανοιξε ενα καινουριο θεμα περι "κοντου" ενυδρειου στα Γενικά περί γλυκού νερού, να γραφτουν πιο πολλες αποψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 9 Μαρτίου 2009 #20 Share 9 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Καλή επιτυχία στην κατασκευή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος