Jump to content

Kαλός σας βρήκα!

bebisnet

Recommended Posts

Καλός σας βρήκα.. έπεσαν πριν μερικές μέρες στα χέρια μου κάτι κομμάτια τζάμια και μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα ενυδρείο που ήθελα εδώ και καιρό. είναι 2 μέρες τώρα που το κόλλησα και σήμερα θα κάνω την απόπειρα να βάλω νερό να δω αν έχουμε διαρροές ώστε να παραγγείλω και τον εξοπλισμό! (όγκος 45L ~ 50L) Είναι λίγο κοντό αλλα ελπιζς να μην έχω πρόβλημα!

post-11894-1236348582_thumb.jpg

:closedeyes:

καλος ορισες στην παρεα μας.... :closedeyes::thumbup::hysterical:

καλως ηρθες στο ΑΖ :closedeyes::thumbup::hysterical:

οι σιλικόνες έφυγαν πριν λίγο αύριο η δοκιμή :closedeyes:

post-11894-1236378663_thumb.jpg

Καλωσορισες! :closedeyes:

Καλός σας βρήκα.. έπεσαν πριν μερικές μέρες στα χέρια μου κάτι κομμάτια τζάμια και μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα ενυδρείο που ήθελα εδώ και καιρό. είναι 2 μέρες τώρα που το κόλλησα και σήμερα θα κάνω την απόπειρα να βάλω νερό να δω αν έχουμε διαρροές ώστε να παραγγείλω και τον εξοπλισμό! (όγκος 45L ~ 50L) Είναι λίγο κοντό αλλα ελπιζς να μην έχω πρόβλημα!

:closedeyes: Walcome καλη συνεχεια :thumbup:

οι σιλικόνες έφυγαν πριν λίγο αύριο η δοκιμή :closedeyes:

Καλως ορισες. :hysterical: Εισαι σιγουρος οτι αυτη η σιλικονη κανει για ΕΝΥΔΡΕΙΟ; :thumbup:

Ναι ήταν ειδική παραγγελία από ένα φίλο για στο μαγαζί του... 100% καθαρή σιλικόνη... για ενυδρειακή χρήση! Ε πριν το φτιάξω έριξα ένα βλέφαρο στο forum και είδα τι πρέπει να παρω!! thank you guys :closedeyes::thumbup:

Εάν πρέπει να αλλάξω κατηγορία παρακαλώ να μου το πείτε.. απλά είπα να μοιραστώ μαζί σας την πορεία του ενυδρείου μου!!

post-11894-1236468621_thumb.jpg

post-11894-1236468639_thumb.jpg

καλως ορισες φιλε μου.Τι υψος εχει?απο φωτισμο και φιλτρανση τι εχεις σκεφτει?παντως απο ψαρια να ξερεις οτι περιοριζεσαι πολυ....

καλη συνεχεια!

καλως ορισες φιλε μου.Τι υψος εχει?απο φωτισμο και φιλτρανση τι εχεις σκεφτει?παντως απο ψαρια να ξερεις οτι περιοριζεσαι πολυ....

καλη συνεχεια!

Για φίλτρο ένα EHEIM aquaball , ένα θερμοστάτη EHEIM Jäger Aquarium adjustable Heater 50 W και δυστυχώς μια αυτοσχέδια κατασκευή για φωτισμό στην αρχή! Το ύψος φίλε μου όπως προείπα είναι κοντούλη (18εκ)..ναι το ξέρω :closedeyes: αλλά αυτά ήταν τα τζάμια που είχα!

Όταν λες από ψάρια ότι περιορίζομαι πολύ.... ?????

με πιάσανε οι φοβίες μου!! μήπως παραείναι κοντό??? :closedeyes:

Καλώς όρισες στο forum μας!!

Καλή επιτυχία στην κατασκευή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...