ΖΗΣΗΣ 13 Απριλίου 2009 #51 Share 13 Απριλίου 2009 Γιάννη πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο να το χαίρεσαι. Το βράχο, το αγόρι με το μούσι τον έστησε; Ρωτάω γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis075 13 Απριλίου 2009 #52 Share 13 Απριλίου 2009 Πολυ Ωραιο Γιαννη. Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα Καλη συνεχεια.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 13 Απριλίου 2009 #53 Share 13 Απριλίου 2009 Και μου το είχε πει ο Απόστολος στην συναντηση οτι θα έρθει!Μπράβο παιδία το ενυδρείο σκίζει!Καλή συνεχια σου έυχομαι φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 13 Απριλίου 2009 #54 Share 13 Απριλίου 2009 λαμπερά χαμόγελα λαμπρό ενυδρείο καλορίζικο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Απριλίου 2009 #55 Share 14 Απριλίου 2009 Καλορίζικο Γιάννη. Μπραβο σε ολα τα παιδιά που βοήθησαν. Το aquascape ειναι πολύ όμορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 29 Απριλίου 2009 Author #56 Share 29 Απριλίου 2009 Επιτελους μετα απο πολυ τρεξιμο βρηκα το χρονο σημερα να τραβιξω φωτο και να τις μοιραστω μαζι σας!!Να πω πριν περασω στις φωτο οτι στο ενυδρειο φαινοντε να ειναι ολα κομπλε και απο τιμες εχω τετοιες που δεν ειχα ποτε πριν!ΝΟ2-ΝΟ3 : 0 Alk : 8-9 Ca: 400 Mg : 1500 Ph : 8.2 Amm <0.01!!Το μονο προβλημα αν θεωριτε ειναι ο σχηματισμος διατομικης αλγης στο φρεσκο αραγονητη αλλα πιστευω να κανει το κυκλο του και να παει απο εκει που ηρθε... !!Ουφ πολλα λογια φωτο τωρα : Το Καμαρι μου Μονο του και ποιο καταω ακολουθουν και τα αλλα!Εχω μεγαλυ τρελα για το κοραλι μου αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 29 Απριλίου 2009 Author #57 Share 29 Απριλίου 2009 ....more.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 29 Απριλίου 2009 #58 Share 29 Απριλίου 2009 βαλε καμια και πιο μακρινη να το δουμε.μονοφαγα.καλα στο μελλον ειναι σιγουεο για το οτι θα ειναι ενα πολυ καλοοοοοοοοοοοο reeffffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 29 Απριλίου 2009 #59 Share 29 Απριλίου 2009 πανεμορφο Γιαννη!!!!συγχαρητηρια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 30 Απριλίου 2009 #60 Share 30 Απριλίου 2009 Γιάννη πολύ καλό…μπράβο ρε φίλε συνέχισε έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Απριλίου 2009 #61 Share 30 Απριλίου 2009 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ......... Μπράβο ρε Γιάννη, πολύ ωραία τα ζωντανά σου.... να σου ζήσουν να τα χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 1 Μαίου 2009 #62 Share 1 Μαίου 2009 Το ενυδρείο σου ομόρφυνε ακόμα περισσότερο μετά την πρόσθεση των πρώτων κοραλλιών! Καλή συνέχεια. Άσκοπη παρατήρηση: το bubble φαίνεται ότι το ‘ζορίζει’ λίγο ο κυκλοφορητής που είναι ακριβώς από πάνω του. Καλύτερα imo βάλτο στο απέναντι ‘νησάκι’ και την tubastrea βρες της μία σκοτεινότερη θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 1 Μαίου 2009 #63 Share 1 Μαίου 2009 πολυ ομορφο ενυδρειο. θα ηθελες να μας πεις τι υπερχειληση εχεις βαλει?και πως κατεβαινει το νερο στο σαμπ?λαστιχο η pvc?και αν ειναι αθορυβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 2 Μαίου 2009 Author #64 Share 2 Μαίου 2009 Η υπερχειληση ειναι ιδιοκατασκευη απο ενα hobbista του εξωτερικου ο οποιος εμπορευετε και πουλαει και στην Ελλαδα κατοποιν παραγγελια νομιζω οτι ειναι αθορυβη αλλα εγκιτε αυτο και στο ποσο περιφανο ειναι το καθε αυτι! Οσο για τη σωλινα χρησιμοποιω λαστιχο!!Ελπιζω να βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 2 Μαίου 2009 Author #65 Share 2 Μαίου 2009 (edited) Το ενυδρείο σου ομόρφυνε ακόμα περισσότερο μετά την πρόσθεση των πρώτων κοραλλιών! Καλή συνέχεια. Άσκοπη παρατήρηση: το bubble φαίνεται ότι το ‘ζορίζει’ λίγο ο κυκλοφορητής που είναι ακριβώς από πάνω του. Καλύτερα imo βάλτο στο απέναντι ‘νησάκι’ και την tubastrea βρες της μία σκοτεινότερη θέση. To bubble δεν νομιζω οτι εχει προβλημα εκει τουλαχιστον ετσι δειχνει!Οσο για τη turbasrtea εχεις δικιο θα το κοιταξω αμεσα!! Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2009 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 12 Μαίου 2009 #66 Share 12 Μαίου 2009 Πολύ καλή δουλειά Γιάννη, μπράβο σου! Πότε γυρνάς ρε? χεχεχε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 19 Μαίου 2009 Author #67 Share 19 Μαίου 2009 Γυρισα γυρισα και εχω ξενερωση!!!Το ενυδρειο ειναι σε χαλια κατασταση!!!Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...φωσφορικα 0 νιτρικα 0 η αλγη ειναι μονο στην αμμο οι βραχοι ειναι καθαροι και τα ζωντανα ψαρια και κοραλια ειναι μια χαρα!!Εχει γινει αγορα ενος ολοθουριου και 2 πρασινων καβουριων τα οποια ελπιζω να τα παρω σημερα!!!Ελπιζω να κανουν δουλεια!!Και φωτο απο το Ο.Α.Κ.Α ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 19 Μαίου 2009 #68 Share 19 Μαίου 2009 Το καλο ειναι οτι ειναι στην αμμο και μπορεις να την βγαλεις ποιο ευκολα απο το αν θα ηταν στον βραχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 20 Μαίου 2009 Author #69 Share 20 Μαίου 2009 Παιδια καμια ιδεα για τη καταπολεμηση του φαινομενου αυτου??Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαίου 2009 #70 Share 20 Μαίου 2009 Γυρισα γυρισα και εχω ξενερωση!!!Το ενυδρειο ειναι σε χαλια κατασταση!!!Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...φωσφορικα 0 νιτρικα 0 η αλγη ειναι μονο στην αμμο οι βραχοι ειναι καθαροι και τα ζωντανα ψαρια και κοραλια ειναι μια χαρα!!Εχει γινει αγορα ενος ολοθουριου και 2 πρασινων καβουριων τα οποια ελπιζω να τα παρω σημερα!!!Ελπιζω να κανουν δουλεια!!Και φωτο απο το Ο.Α.Κ.Α ...... Μετακινησε το sun coral γιατι θα πνιγει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 20 Μαίου 2009 #71 Share 20 Μαίου 2009 μπορεί κάτι να έπεσε στο ενυδρείο όσο έλειπες ? μήπως έβαλες καινούρια άμμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 23 Μαίου 2009 Author #72 Share 23 Μαίου 2009 Update...Η αλγη αργα αλλα σταθερα χανετε!!Για αυτο ευθινονται 2 καβουρες οι οποιοι οργονουν ολο το ενυδρειο!Δε θυμαμε το ονομα τους αλλα ειναι πρασινοι αλγοβοροι!!Σκεφτομαι να κανω αλλαγη του σκιμμερ μου και θα ηθελα τη γνωμη σας σε τι να κινηθω?Ειμαι μεταξυ TUNZE , Deltec & H&S τι προτηνετε?Να θυμησω το ενυδρειο ειναι συνολικα περιπου στα 350λιτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 23 Μαίου 2009 #73 Share 23 Μαίου 2009 Το ότι δεν μετράς φωσφορικά δεν σημαίνει πως δεν έχεις!!! Αν η άμμος είναι από το παλιό σου ενυδρείο,σίγουρα θα είχε δεσμεύσει φωσφορικά και απλός τώρα έκανε την έκρηξη η άλγη,λογικά σε λίγο καιρό θα υποχωρήσει. Τα καβουράκια πρέπει να είναι τα Mithrax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 23 Μαίου 2009 Author #74 Share 23 Μαίου 2009 Μα μετραω φωσφορικα και δεν εχω!!Το περιεργο ειναι οτι μονο η καινουργια αμμο εχει αλγη η παλια ειναι μια χαρα!!!!Για τα καβουρακια και εγω αυτο νομιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 23 Μαίου 2009 #75 Share 23 Μαίου 2009 Δεν είναι μετρήσιμα με τα τεστ γιατί καταναλώνονται,και στην τελική δεν είναι κακό να έχεις ελάχιστα άλλα μη μετρήσιμα φωσφορικά γιατί τα χρειάζονται και τα κοράλλια να ζήσουν. Η καινούρια άμμος τότε έχει πυρίτιο μέσα,θα καταναλωθεί μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος