Jump to content

Επιτελους στη μεγαλη κατηγορια.......!

jumaru82

Recommended Posts

Γιάννη πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο να το χαίρεσαι.

Το βράχο, το αγόρι με το μούσι τον έστησε; Ρωτάω γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και μου το είχε πει ο Απόστολος στην συναντηση οτι θα έρθει!Μπράβο παιδία το ενυδρείο σκίζει!Καλή συνεχια σου έυχομαι φίλε μου!

Καλορίζικο Γιάννη. :unsure:

Μπραβο σε ολα τα παιδιά που βοήθησαν. :unsure:

Το aquascape ειναι πολύ όμορφο... :wacko:

• 3 weeks later...

Επιτελους μετα απο πολυ τρεξιμο βρηκα το χρονο σημερα να τραβιξω φωτο και να τις μοιραστω μαζι σας!!Να πω πριν περασω στις φωτο οτι στο ενυδρειο φαινοντε να ειναι ολα κομπλε και απο τιμες εχω τετοιες που δεν ειχα ποτε πριν!ΝΟ2-ΝΟ3 : 0 Alk : 8-9 Ca: 400 Mg : 1500 Ph : 8.2 Amm <0.01!!Το μονο προβλημα αν θεωριτε ειναι ο σχηματισμος διατομικης αλγης στο φρεσκο αραγονητη αλλα πιστευω να κανει το κυκλο του και να παει απο εκει που ηρθε... :thumbup::thumbup::hysterical: !!Ουφ πολλα λογια φωτο τωρα :

Το Καμαρι μου :wub::P:ninja:

post-4702-1241037207_thumb.jpgpost-4702-1241037216_thumb.jpg

post-4702-1241037228_thumb.jpgpost-4702-1241037241_thumb.jpg

post-4702-1241037264_thumb.jpgpost-4702-1241037300_thumb.jpg

Μονο του και ποιο καταω ακολουθουν και τα αλλα!Εχω μεγαλυ τρελα για το κοραλι μου αυτο! :thumbup:

βαλε καμια και πιο μακρινη να το δουμε.μονοφαγα.καλα στο μελλον ειναι σιγουεο για το οτι θα ειναι ενα πολυ καλοοοοοοοοοοοο reeffffffff

πανεμορφο Γιαννη!!!!συγχαρητηρια!!!! :wub::P:ninja:

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ .........

Μπράβο ρε Γιάννη, πολύ ωραία τα ζωντανά σου....

να σου ζήσουν να τα χαίρεσαι :wub:

Το ενυδρείο σου ομόρφυνε ακόμα περισσότερο μετά την πρόσθεση των πρώτων κοραλλιών! Καλή συνέχεια.

Άσκοπη παρατήρηση: το bubble φαίνεται ότι το ‘ζορίζει’ λίγο ο κυκλοφορητής που είναι ακριβώς από πάνω του. Καλύτερα imo βάλτο στο απέναντι ‘νησάκι’ και την tubastrea βρες της μία σκοτεινότερη θέση.

πολυ ομορφο ενυδρειο.

θα ηθελες να μας πεις τι υπερχειληση εχεις βαλει?και πως κατεβαινει το νερο στο σαμπ?λαστιχο η pvc?και αν ειναι αθορυβη. :wub:

Η υπερχειληση ειναι ιδιοκατασκευη απο ενα hobbista του εξωτερικου ο οποιος εμπορευετε και πουλαει και στην Ελλαδα κατοποιν παραγγελια νομιζω οτι ειναι αθορυβη αλλα εγκιτε αυτο και στο ποσο περιφανο ειναι το καθε αυτι! Οσο για τη σωλινα χρησιμοποιω λαστιχο!!Ελπιζω να βοηθησα!

Το ενυδρείο σου ομόρφυνε ακόμα περισσότερο μετά την πρόσθεση των πρώτων κοραλλιών! Καλή συνέχεια.

Άσκοπη παρατήρηση: το bubble φαίνεται ότι το ‘ζορίζει’ λίγο ο κυκλοφορητής που είναι ακριβώς από πάνω του. Καλύτερα imo βάλτο στο απέναντι ‘νησάκι’ και την tubastrea βρες της μία σκοτεινότερη θέση.

To bubble δεν νομιζω οτι εχει προβλημα εκει τουλαχιστον ετσι δειχνει!Οσο για τη turbasrtea εχεις δικιο θα το κοιταξω αμεσα!!

Έγινε επεξεργασία - jumaru82

• 2 weeks later...

Πολύ καλή δουλειά Γιάννη, μπράβο σου! Πότε γυρνάς ρε? χεχεχε!

Γυρισα γυρισα και εχω ξενερωση!!!Το ενυδρειο ειναι σε χαλια κατασταση!!!Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...φωσφορικα 0 νιτρικα 0 η αλγη ειναι μονο στην αμμο οι βραχοι ειναι καθαροι και τα ζωντανα ψαρια και κοραλια ειναι μια χαρα!!Εχει γινει αγορα ενος ολοθουριου και 2 πρασινων καβουριων τα οποια ελπιζω να τα παρω σημερα!!!Ελπιζω να κανουν δουλεια!!Και φωτο απο το Ο.Α.Κ.Α ......

post-4702-1242736974_thumb.jpg post-4702-1242736997_thumb.jpg post-4702-1242737020_thumb.jpg

Το καλο ειναι οτι ειναι στην αμμο και μπορεις να την βγαλεις ποιο ευκολα απο το αν θα ηταν στον βραχο!

Παιδια καμια ιδεα για τη καταπολεμηση του φαινομενου αυτου??Ευχαριστω!

Γυρισα γυρισα και εχω ξενερωση!!!Το ενυδρειο ειναι σε χαλια κατασταση!!!Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...φωσφορικα 0 νιτρικα 0 η αλγη ειναι μονο στην αμμο οι βραχοι ειναι καθαροι και τα ζωντανα ψαρια και κοραλια ειναι μια χαρα!!Εχει γινει αγορα ενος ολοθουριου και 2 πρασινων καβουριων τα οποια ελπιζω να τα παρω σημερα!!!Ελπιζω να κανουν δουλεια!!Και φωτο απο το Ο.Α.Κ.Α ......

post-4702-1242736974_thumb.jpg post-4702-1242736997_thumb.jpg post-4702-1242737020_thumb.jpg

Μετακινησε το sun coral γιατι θα πνιγει.............

μπορεί κάτι να έπεσε στο ενυδρείο όσο έλειπες ?

μήπως έβαλες καινούρια άμμο ?

Update...Η αλγη αργα αλλα σταθερα χανετε!!Για αυτο ευθινονται 2 καβουρες οι οποιοι οργονουν ολο το ενυδρειο!Δε θυμαμε το ονομα τους αλλα ειναι πρασινοι αλγοβοροι!!Σκεφτομαι να κανω αλλαγη του σκιμμερ μου και θα ηθελα τη γνωμη σας σε τι να κινηθω?Ειμαι μεταξυ TUNZE , Deltec & H&S τι προτηνετε?Να θυμησω το ενυδρειο ειναι συνολικα περιπου στα 350λιτρα!

Το ότι δεν μετράς φωσφορικά δεν σημαίνει πως δεν έχεις!!!

Αν η άμμος είναι από το παλιό σου ενυδρείο,σίγουρα θα είχε δεσμεύσει φωσφορικά και απλός τώρα έκανε την έκρηξη η άλγη,λογικά σε λίγο καιρό θα υποχωρήσει.

Τα καβουράκια πρέπει να είναι τα Mithrax.

Μα μετραω φωσφορικα και δεν εχω!!Το περιεργο ειναι οτι μονο η καινουργια αμμο εχει αλγη η παλια ειναι μια χαρα!!!!Για τα καβουρακια και εγω αυτο νομιζω!

Δεν είναι μετρήσιμα με τα τεστ γιατί καταναλώνονται,και στην τελική δεν είναι κακό να έχεις ελάχιστα άλλα μη μετρήσιμα φωσφορικά γιατί τα χρειάζονται και τα κοράλλια να ζήσουν.

Η καινούρια άμμος τότε έχει πυρίτιο μέσα,θα καταναλωθεί μην ανησυχείς. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...