χριστινα.κ 5 Μαρτίου 2009 #1 Share 5 Μαρτίου 2009 καλησπερα ειμαι η χριστινα ειμαι καινουργιο μελος ειχα ενα ενυδρειο 100 λιτρων για 3 χρονια και τα ψαρια μου μεγαλωσαν πολυ δεν χορουσαν εχω 11 ψαρια και πηρα ενα 450 λιτρα για να μην ξαναγοραζω εβαλα ψαρια της ιδιας ομαδας αλλα μικροτερα σε μεγεθος και τα σκοτωσαν τα ιδια τα μεγαλυτερα εχουν γινει πολυ επιθετικα τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Μαρτίου 2009 #2 Share 5 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες Χριστινα! τι ψαρια εχεις? μπορει να ανεβασεις φωτο? εισαι σιγουρη οτι ψοφησαν γιαυτο το λογο τα ψαρια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2009 #3 Share 5 Μαρτίου 2009 .Ανεβασε φωτο να δουμε περι τινος προκειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα.κ 5 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 5 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες Χριστινα! τι ψαρια εχεις? μπορει να ανεβασεις φωτο? εισαι σιγουρη οτι ψοφησαν γιαυτο το λογο τα ψαρια σου? εχω 2 πιν φοιλτ 2 ροκετ 2γκουραμι τα αλλα ειναι γατοψαρα δεν ξερω πως να βαζω φωτωγραφιες αυριο θα μου διξει ο γιος μου τα κυνηγησαν μπροστα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 5 Μαρτίου 2009 #5 Share 5 Μαρτίου 2009 Καλός όρισες Χριστίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Μαρτίου 2009 #6 Share 5 Μαρτίου 2009 Καλως Ηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 5 Μαρτίου 2009 #7 Share 5 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Μαρτίου 2009 #8 Share 5 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο φορουμ μας και καλή συνέχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος