Jump to content

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!!!

Recommended Posts

Ρε Φωτη μου μιλας για μια χρονια ; Εσρω.Τα υπολοιπα 11;

ε,ξερετε εσεις.... :thumbup:

ο παναθηναικος σημερα ηταν για πολυ γιαουρτωμα!!!! :closedeyes:

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Για τον Γκαρσια τοτε δε βγηκατε να πειτε τιποτα.Ο Παντος σας πειραξε σημερα

βρε Στρατο,δεν μιλαω για σημερα μονο και σε αλλα ματς,ασε τον γκαρσια,αυτος ειναι για αλλο σπορ!

Το οτι κερδισατε για πολοστή φορα με τον ιδιο τρόπο...

Αυτή τη φορα...Mr. koykoylakis!!!

Συγχαρητηρια και παλι!!!

Μας εχεις τρελανει στα συγχαρητηρια.Με ποιο τροπο κερδισαμε;Με οφσαιντ γκολ;με ανυπαρκτο πεναλτυ;Πως;

ε,ξερετε εσεις.... :thumbup:

ο παναθηναικος σημερα ηταν για πολυ γιαουρτωμα!!!! :closedeyes:

κατι θα ξερεις...............?..........................εσυ........χαχαχαχαχαχαχαχαχ :hysterical::hysterical:

κατι θα ξερεις...............?..........................εσυ........χαχαχαχαχαχαχαχαχ :closedeyes::thumbup:

sorry δεν το ποιασα?

sorry δεν το ποιασα?

οτι παντα για γιαουρτομα ηταν......αυτο εννοουσα :closedeyes:

εμεις γιαουρτι και εσεις κορνεδες.... :closedeyes:

οτι παντα για γιαουρτομα ηταν......αυτο εννοουσα :closedeyes:

Εδω θα διαφωνησω.Υπηρχε εποχη που και παιχταραδες ειχε,και καλη μπαλα επαιζε και μας κοντραριζε στα ισα.Τοτε δε μιλαγε κανεις για τη διαιτησια.Τωρα ομως τι γινεται;Φτιαξτε ομαδα,και αφηστε την καραμελα πια.Και μιλαω για ελληνικο πρωταθλημα,γιατι για Ευρωπη,σαφως εχει κανει καλυτερη παρουσια απο εμας.

εμεις γιαουρτι και εσεις κορνεδες.... :closedeyes:

συμφωνω χαχαχαχαχαχ :thumbup::hysterical::hysterical:

Εδω θα διαφωνησω.Υπηρχε εποχη που και παιχταραδες ειχε,και καλη μπαλα επαιζε και μας κοντραριζε στα ισα.Τοτε δε μιλαγε κανεις για τη διαιτησια.Τωρα ομως τι γινεται;Φτιαξτε ομαδα,και αφηστε την καραμελα πια.Και μιλαω για ελληνικο πρωταθλημα,γιατι για Ευρωπη,σαφως εχει κανει καλυτερη παρουσια απο εμας.

ε ενταξει τωρα...πριν 200 χρονια...το θεμα ειναι τη γινετε τωρα..θα ξεχαστει οτι ειχει ρθει στη ομαδαρα μας ο ασος βραζιλιανος rivaldo και ειχαμε γνει ο τρομος και ο φοβος?αλλα μετα τον διωξαμε οπου διαφωνω ακομα και σημερα..αλλα κοκαλης ειναι αυτος

Μας εχεις τρελανει στα συγχαρητηρια.Με ποιο τροπο κερδισαμε;Με οφσαιντ γκολ;με ανυπαρκτο πεναλτυ;Πως;

Περιμενα μια απαντηση αλλα ο Νικος εβαλε τη φωτια και την κοπανησε :closedeyes: .Τελος παντων εγω κλεινω το θεμα εδω.

αααχχχ ωραια χρονια αυτα....

post-4281-1236206668_thumb.jpg post-4281-1236206679_thumb.jpg

ε ενταξει τωρα...πριν 200 χρονια...το θεμα ειναι τη γινετε τωρα..θα ξεχαστει οτι ειχει ρθει στη ομαδαρα μας ο ασος βραζιλιανος rivaldo και ειχαμε γνει ο τρομος και ο φοβος?αλλα μετα τον διωξαμε οπου διαφωνω ακομα και σημερα..αλλα κοκαλης ειναι αυτος

πριν απο 200 χρονια την 35αρα στο μπασκετ την θυμαστε ομως...... :thumbup:

εγω παντως σταματησα να σχολουμαι με το ποδοσφαιρο για λογους αναξιοπιστιας κ διαιτησιας.

πραγματικα ελαχιστα ειναι τα παιχνιδια που να τελειωσουν κ να μην υπαρχουν παραπονα για τη διαιτησια κ συνηθως δικαιολογημενα.

ενω στο ντερμπι στο μπασκετ που κριθηκε στο καλαθι προχθες κανενας δεν βγηκε να παραπονεθει κ σωστα.

αλλαξτε αθλημα :closedeyes:

Προχτες στο μπασκετ επαιξαν δυο περιπου ισαξιες ομαδες.Και λεω περιπου γιατι ο Παναθηναικος ειναι πολυ πιο εμπειρη και για καιρο δεμενη ομαδα.Βλεπεις στο ποδοσφαιρο ρε Αντωνη καποια ομαδα ισαξια του Ολυμπιακου αυτη τη στιγμη;

Προχτες στο μπασκετ επαιξαν δυο περιπου ισαξιες ομαδες.Και λεω περιπου γιατι ο Παναθηναικος ειναι πολυ πιο εμπειρη και για καιρο δεμενη ομαδα.Βλεπεις στο ποδοσφαιρο ρε Αντωνη καποια ομαδα ισαξια του Ολυμπιακου αυτη τη στιγμη;

Αυτη την στιγμη εντελως αντκειμενικα την καλυτερη ομαδα την εχει ο ολυμπιακος,δεν μπορει να κοντραριστει με καμμια αλλη γιατι ειναι ανωτερος,στην ευρωπη δειχνει ενα πολυ κακο προσωπο.Αλλα παραδεχτειτε οτι υπαρχει πολυ βοηθεια απο διαιτησια.Οι ποντοι που εχει μαζεψει δεν ειναι ολοι γνησιοι.

Έγινε επεξεργασία - venom

οπως ειπατε στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.

τα 8 απο τα πρωταθληματα που πηρε τα αξιζε.

απλα δυστυχως αυτα που γινονται τον μειωνουν σαν ομαδα μιας κ πιστευω οτι θα μπορουσε να παιρνει τα πρωταθληματα χωρις την ευνοια της διαιτησιας.

βεβαια παντα υποθετικα μιλωντας αν εχανε 2 βαθμους με την ξανθη 2 με τον αστερα 2 με τον αρη κτλ δεν θα ειχε μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο στο πρωταθλημα..

παντως ο παναθηναικος φετος δεν βλεπεται, αν εξαιρεσεις τις ευρωπαικες εκλαμψεις...

εγω οταν τρωει γκολ γελαω.

Έγινε επεξεργασία - antonis t83

Και τι θελετε να πειτε ρε παιδια;Οτι πληρωνει τους διαιτητες;Ξενα πρωταθληματα βλεπετε καθολου;Χειροτερα γινονται.

επειδη ζουμε στην Ελλαδα,δεν ξερω αν πληρωνει η ταζει θεσεις σε δουλειες και αλλα τετοια,αλλα ρε Στρατο ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ!

φταινε κ οι διαιτητες.

φοβουνται να κανουν λαθος εις βαρος του ολυμπιακο κ προτιμουν να το κανουν εις βαρος αλλων ομαδων.

μια φαση που μπορει να χρειαστει αμεσα να αποφασισει κ την βλεπει 50-50 θα την δωσει υπερ του οσφπ.

γενικα πολλα φταινε. μην το ψαχνετε.

καληνυχτα(!)

Έγινε επεξεργασία - antonis t83

φταινε κ οι διαιτητες.

φοβουνται να κανουν λαθος εις βαρος του ολυμπιακο κ προτιμουν να το κανουν εις βαρος αλλων ομαδων.

μια φαση που μπορει να χρειαστει αμεσα να αποφασισει κ την βλεπει 50-50 θα την δωσει υπερ του οσφπ.

γενικα πολλα φταινε. μην το ψαχνετε.

καληνυχτα(!)

Φταιει το οτι δεν υπαρχει ισαξιος αντιπαλος.Εμενα η γνωμη μου αυτη ειναι.

Σοβαρευτειτε ρε παιδια σας βλεπει και ο κοσμος.τι ξενα πρωταθληματα?τι πρωταθλητης?τι ομαδαρα?δηλαδη αυτοι οι γαυροι ειναι αδιορθωτοι.με 10 ο παο απο το 60' στο καραισκακη δεν ειδα την ομαδαρα σας....με σεντ ετιεν μεσα εξω ασχολιαστο...με παοκ 9 παιχτες και παλι δεν ειδα τη ομαδα του +9.Τα ιδια και τα ιδια.Οσο για ενα προηγουμενο ποστ,φιλε μου δεν ειναι οτι τα εχει καλα ο κοκκαλης με ολες τις κυβερνησεις...εκεινες τα εχουν καλα με αυτον.Ψαχτειτε λιγο,δειτε ποιος ειναι,πως ειναι πραγματικα σαν επειχηριματιας.

Σοβαρευτειτε ρε παιδια σας βλεπει και ο κοσμος.τι ξενα πρωταθληματα?τι πρωταθλητης?τι ομαδαρα?δηλαδη αυτοι οι γαυροι ειναι αδιορθωτοι.με 10 ο παο απο το 60' στο καραισκακη δεν ειδα την ομαδαρα σας....με σεντ ετιεν μεσα εξω ασχολιαστο...με παοκ 9 παιχτες και παλι δεν ειδα τη ομαδα του +9.Τα ιδια και τα ιδια.Οσο για ενα προηγουμενο ποστ,φιλε μου δεν ειναι οτι τα εχει καλα ο κοκκαλης με ολες τις κυβερνησεις...εκεινες τα εχουν καλα με αυτον.Ψαχτειτε λιγο,δειτε ποιος ειναι,πως ειναι πραγματικα σαν επειχηριματιας.

Εσυ προλαβες και τα ειδες και τα εμαθες ολα αυτα κιολας;Εισαι πολυ ψαγμενος μπραβο.

Admin Note:

Κανονίστε να γίνει κουρείο πάλι............. :closedeyes:

Και γι'αυτο δεν ειμαι γαυρακι.τι να σου πω,δεν αξιζει να το συζηταμε το θεμα γιατι και βαριεμαι και δε θα βγαλουμε ακρη.Εγω χαρηκα που κερδισε ο Ολυμπιακος ετσι οπως κερδισε γιατι θα χαρουν οι γαυροι και θα γελαει ολη η Ελλαδα μαζι τους.Λοιπον καλυνηχτα συνχομπιστες και ας αφησουμε τη μπαλα και ας βουτηξουμε στα ενυδρεια παλι.. :closedeyes:

Και γι'αυτο δεν ειμαι γαυρακι.τι να σου πω,δεν αξιζει να το συζηταμε το θεμα γιατι και βαριεμαι και δε θα βγαλουμε ακρη.Εγω χαρηκα που κερδισε ο Ολυμπιακος ετσι οπως κερδισε γιατι θα χαρουν οι γαυροι και θα γελαει ολη η Ελλαδα μαζι τους.Λοιπον καλυνηχτα συνχομπιστες και ας αφησουμε τη μπαλα και ας βουτηξουμε στα ενυδρεια παλι.. :closedeyes:

Και δε μου λες ρε Δημητρη........τωρα φταιω εγω;;;;;;Τελος παντων.Αντε καληνυχτα βαζελακο.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...