Mitrizakis Nikos 4 Μαρτίου 2009 #1 Share 4 Μαρτίου 2009 Συγχαρητήρια στην ομάδα του δημοσίου για την νέα της επιτυχία!!!! με εννέα και πάλι με το ζόρι? Και πάλι συγχαρητήρια!!! Κουκουλάκης for ever!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #2 Share 4 Μαρτίου 2009 θα αρχιζα τωρα τους πανιγυρισμους αλλα θα μπουν παλι και θα μου βαλουν προειδοποιεισεις..τεσπα...συνχαρητρια στην ομαδα μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #3 Share 4 Μαρτίου 2009 θα αρχιζα τωρα τους πανιγυρισμους αλλα θα μπουν παλι και θα μου βαλουν προειδοποιεισεις..τεσπα...συνχαρητρια στην ομαδα μου..... Οχι,τωρα που διαβαζεις τετοια πρεπει να πανηγυριζεις περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #4 Share 4 Μαρτίου 2009 φταιω εγω να ανεβαζω φωτο για αντιδραση μεχρι το πρωι?οχι φταιω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #5 Share 4 Μαρτίου 2009 εγω ομως θα βαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 4 Μαρτίου 2009 Author #6 Share 4 Μαρτίου 2009 Αν σας ικανοποιεί αυτη η νικη... τοτε πάω πασο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #7 Share 4 Μαρτίου 2009 Και τι τραγουδαγανε σημερα.Ευρωπαιοι ευρωπαιοι σας κερδισανε ακομα κι οι Σερραιοι.Ακου να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #8 Share 4 Μαρτίου 2009 γιατι βρε νικο τι ειχε?απο θεμα διαιτησιας συμφωνω αλλα ο ολυμπιακος ειναι ολυμπιακος Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 4 Μαρτίου 2009 #9 Share 4 Μαρτίου 2009 Συγχαρητήρια στην ομάδα του δημοσίου για την νέα της επιτυχία!!!! με εννέα και πάλι με το ζόρι? Και πάλι συγχαρητήρια!!! Κουκουλάκης for ever!!! Kαι απο εμενα συγχαρητηρια .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που μπορεσε και κερδισε ομαδα με 9παικτες στην παραταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 4 Μαρτίου 2009 Author #10 Share 4 Μαρτίου 2009 (edited) Την λέξη Ευρωπη δεν πρεπει να την βαζεται στο στομα σας... Εχετε μαζεψει οτι εφτάρα κυκλοφορεί! Αντε και του χρονου! Γιώργο μου με ικανοποιει το Post σου... τουλαχιστον αναγνωρίζεις την συνεισφορα του Κουκουλακη ΣΑΣ!!!! Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2009 - Mitrizakis Nikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #11 Share 4 Μαρτίου 2009 πριν απο 300 χρονια..μιλαμε..αλλα υπηρχαν και στιγμες στην ευρωποι που ακουγαν την λεξη ολυμπιακος και ετρεμαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #12 Share 4 Μαρτίου 2009 Τελος παντων,καλη η πλακα κι ο χαβαλες,αλλα ομαδα του δημοσιου Νικο μου μονο ο Ολυμπιακος δεν ειναι.Βλεπε αρθρα 16,Παοκ,Αεκ κλπ.Και λογικα να το παρεις δεν ειναι δυνατον με ολες τις κυβερνησεις να τα εχουμε καλα.Παρ'ολα αυτα για πανω απο 10ετια παιρνουμε πρωταθλημα γιατι οι υπολοιποι ειναι ανυπαρκτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #13 Share 4 Μαρτίου 2009 Γιώργο μου με ικανοποιει το Post σου... τουλαχιστον αναγνωρίζεις την συνεισφορα του Κουκουλακη ΣΑΣ!!!! ε πρεπει τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #14 Share 4 Μαρτίου 2009 Τελος παντων,καλη η πλακα κι ο χαβαλες,αλλα ομαδα του δημοσιου Νικο μου μονο ο Ολυμπιακος δεν ειναι.Βλεπε αρθρα 16,Παοκ,Αεκ κλπ.Και λογικα να το παρεις δεν ειναι δυνατον με ολες τις κυβερνησεις να τα εχουμε καλα.Παρ'ολα αυτα για πανω απο 10ετια παιρνουμε πρωταθλημα γιατι οι υπολοιποι ειναι ανυπαρκτοι. +9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #15 Share 4 Μαρτίου 2009 Την λέξη Ευρωπη δεν πρεπει να την βαζεται στο στομα σας... Εχετε μαζεψει οτι εφτάρα κυκλοφορεί! Αντε και του χρονου! Γιώργο μου με ικανοποιει το Post σου... τουλαχιστον αναγνωρίζεις την συνεισφορα του Κουκουλακη ΣΑΣ!!!! Ζλατανους και Βουρακηδες τους ξεχνατε;Η θυμοσαστε οτι σας συμφερει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 4 Μαρτίου 2009 Author #16 Share 4 Μαρτίου 2009 Στρατο αξιζες προκριση σημερα? Με δυο αποβολες? Με αυτή την ομαδα? Υμαρτον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #17 Share 4 Μαρτίου 2009 Και τελικα τι σας πειραξε σημερα;Το οτι κερδισαμε,το οτι προκριθηκαμε,οτι εμεινε ο Παοκ με 9 παιχτες η που η ομαδα της χουντας αποκλειστηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #18 Share 4 Μαρτίου 2009 και με 9 παιχτες κιολας....ομαδαραααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Μαρτίου 2009 #19 Share 4 Μαρτίου 2009 Τελος παντων,καλη η πλακα κι ο χαβαλες,αλλα ομαδα του δημοσιου Νικο μου μονο ο Ολυμπιακος δεν ειναι.Βλεπε αρθρα 16,Παοκ,Αεκ κλπ.Και λογικα να το παρεις δεν ειναι δυνατον με ολες τις κυβερνησεις να τα εχουμε καλα.Παρ'ολα αυτα για πανω απο 10ετια παιρνουμε πρωταθλημα γιατι οι υπολοιποι ειναι ανυπαρκτοι. περσυ κανονικη πρωταθλητρια ηταν η αεκ,και ας ειμαι παναθηναικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #20 Share 4 Μαρτίου 2009 Στρατο αξιζες προκριση σημερα? Με δυο αποβολες? Με αυτή την ομαδα? Υμαρτον! Νικο ΟΧΙ δεν αξιζα προκριση.Πρεπει ομως να καταλαβουμε ολοι οτι η μπαλλα ειναι στρογγυλη και γυναικα η ατιμη.Και το ξαναλεω.Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.Δυστυχως ολοι εδω στο πρωταθλημα μας,ειναι μια σκαλα κατω του Ολυμπιακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Μαρτίου 2009 #21 Share 4 Μαρτίου 2009 Δηλαδη αυτος ο Παντος ποσες κοκκινες επρεπε να ειχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 4 Μαρτίου 2009 #22 Share 4 Μαρτίου 2009 Νικο ΟΧΙ δεν αξιζα προκριση.Πρεπει ομως να καταλαβουμε ολοι οτι η μπαλλα ειναι στρογγυλη και γυναικα η ατιμη.Και το ξαναλεω.Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.Δυστυχως ολοι εδω στο πρωταθλημα μας,ειναι μια σκαλα κατω του Ολυμπιακου ετσι ηταν παντα....................θρυλος θρησκεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #23 Share 4 Μαρτίου 2009 περσυ κανονικη πρωταθλητρια ηταν η αεκ,και ας ειμαι παναθηναικος. Ρε Φωτη μου μιλας για μια χρονια ; Εσρω.Τα υπολοιπα 11; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 4 Μαρτίου 2009 Author #24 Share 4 Μαρτίου 2009 Το οτι κερδισατε για πολοστή φορα με τον ιδιο τρόπο... Αυτή τη φορα...Mr. koykoylakis!!! Συγχαρητηρια και παλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #25 Share 4 Μαρτίου 2009 Δηλαδη αυτος ο Παντος ποσες κοκκινες επρεπε να ειχε? Για τον Γκαρσια τοτε δε βγηκατε να πειτε τιποτα.Ο Παντος σας πειραξε σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts