TZOKOULIS 4 Μαρτίου 2009 #1 Share 4 Μαρτίου 2009 καλησπερα ειμαι νεο μελος χαιρομαι που εκανα εγγραφη στο aquazone.εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρων με 6 barbus περιπου 6 εκατοστα το καθενα,τι φυτα μου προτεινετε να βαλω μεσα χωρις να θελουν πολυ περιποιηση.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 4 Μαρτίου 2009 #2 Share 4 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο φόρουμ μας και καλή συνέχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 4 Μαρτίου 2009 #3 Share 4 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #4 Share 4 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Μαρτίου 2009 #5 Share 4 Μαρτίου 2009 καλησπερα ειμαι νεο μελος χαιρομαι που εκανα εγγραφη στο aquazone.εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρων με 6 barbus περιπου 6 εκατοστα το καθενα,τι φυτα μου προτεινετε να βαλω μεσα χωρις να θελουν πολυ περιποιηση.ευχαριστω. καλως ηρθες!! υπαρχουν αρκετα ευκολα φυτα οπως anubias, valisneria, egeria densa, echinodorus (καποια ειδη) , κερατοφυλλο κ αλλα. ριξε μια ματια κ εδω http://www.aquazone.gr/images/plants/plant_print.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 4 Μαρτίου 2009 #6 Share 4 Μαρτίου 2009 για περισσότερες απαντήσεις κάνε την ερώτησή σου στην κατηγορία για τα φυτεμένα καλώς ήλθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 5 Μαρτίου 2009 #7 Share 5 Μαρτίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 5 Μαρτίου 2009 #8 Share 5 Μαρτίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 5 Μαρτίου 2009 #9 Share 5 Μαρτίου 2009 welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZOKOULIS 6 Μαρτίου 2009 Author #10 Share 6 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα Έχω πολύ διάβασμα να ρίξω και πιστευω να τα καταφέρω με την ευγενική προσφορά σας και βοήθεια όπου χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roussos 7 Μαρτίου 2009 #11 Share 7 Μαρτίου 2009 καλησπερα ειμαι νεο μελος χαιρομαι που εκανα εγγραφη στο aquazone.εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρων με 6 barbus περιπου 6 εκατοστα το καθενα,τι φυτα μου προτεινετε να βαλω μεσα χωρις να θελουν πολυ περιποιηση.ευχαριστω. Walcome καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosk 7 Μαρτίου 2009 #12 Share 7 Μαρτίου 2009 Καλώς ώρισες τζοκούλι σε τούτη την υπέροχη παρέα......να είσαι βέβαιος οτι θα βρείς εδώ οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια γιατί είσαι στην πηγή!!! Μην περιμένεις ομως να σου γεμίζουν συνέχεια οι άλλοι το ποτήρι....σκύψε και λίγο δηλαδή άρχισε να διαβάζεις και δεν θα χάσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος