Andreas kika 4 Μαρτίου 2009 #1 Share 4 Μαρτίου 2009 Eχω διαβασει πως οι κοκκινοι ερημιτες τρωνε αιπτασιες...ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Μαρτίου 2009 #2 Share 4 Μαρτίου 2009 Άν και δέν νομίζω (τουλάχιστον δέν το έχω ακούσει), το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι οι γαρίδες Lysmata Wudermani... Εμ'ενα μου τις εξαφάνιζαν στο ριφάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 4 Μαρτίου 2009 #3 Share 4 Μαρτίου 2009 Και πάντα ανάλογα το μέγεθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 4 Μαρτίου 2009 #4 Share 4 Μαρτίου 2009 Άν και δέν νομίζω (τουλάχιστον δέν το έχω ακούσει), το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι οι γαρίδες Lysmata Wudermani... Εμ'ενα μου τις εξαφάνιζαν στο ριφάκι! ετσι ακριβως.. οι ερημιτες εμενα δεν τις ακουμπανε, τωρα αν βρεις κανενα να τις τρωει εισαι πολυ τυχερος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 4 Μαρτίου 2009 #5 Share 4 Μαρτίου 2009 γαρίδες Lysmata Wudermani...... η σίγουρη λύση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 4 Μαρτίου 2009 #6 Share 4 Μαρτίου 2009 Έχω ένα βράχο γεμάτο θα τις φάνε λες ξάδερφε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 4 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 4 Μαρτίου 2009 Που να τις βρουμ ομως αυτες?Που κανενας δεν εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 4 Μαρτίου 2009 #8 Share 4 Μαρτίου 2009 Έχω ένα βράχο γεμάτο θα τις φάνε λες ξάδερφε? εξαρτάται απο την πείνα που θα έχουν.. πιστεύω οτι θα τα καταφέρουν.. καλά εσυ γιατί έχεις τόσες πολλές , καλλιέργειες τις κάνεις για πούλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 4 Μαρτίου 2009 #9 Share 4 Μαρτίου 2009 Έλα μου ντεε και έχω δοκιμάσει τα πάντα.... αφού να σκεφτείς το πα και στη μάνα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 4 Μαρτίου 2009 #10 Share 4 Μαρτίου 2009 Αμα είναι καλή ράτσα να κρατήσεις σπόρο να φυτέψουμε και του χρόνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #11 Share 4 Μαρτίου 2009 Αμα είναι καλή ράτσα να κρατήσεις σπόρο να φυτέψουμε και του χρόνου... Φερε και σε μενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 5 Μαρτίου 2009 Author #12 Share 5 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 5 Μαρτίου 2009 #13 Share 5 Μαρτίου 2009 Το water inn ειχα δει οτι εφερε στην τελευταια εισαγωγη του.Ρωτησε αν εχουν ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαρτίου 2009 #14 Share 5 Μαρτίου 2009 Το water inn ειχα δει οτι εφερε στην τελευταια εισαγωγη του.Ρωτησε αν εχουν ακομα. Ειχε φερει απταισιες;Τρεχωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Μαρτίου 2009 #15 Share 5 Μαρτίου 2009 Ειχε φερει απταισιες;Τρεχωωωωωωωωω ΚΕΝΤΕΡΗ μου εσύ ....... κάτσε σπίτι , δεν υπάρχει ουτε ιχνος απο γαρίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 5 Μαρτίου 2009 #16 Share 5 Μαρτίου 2009 ολοκληρο water inn και δεν φερνει γαριδες που θελουμε τοσος κοσμος.............υποπτο..........τοτε απο που να περημενουμε????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Μαρτίου 2009 #17 Share 5 Μαρτίου 2009 Επειδή μ' ενδιαφέρει άμεσα να πάρω , πληροφορήθηκα από κατάστημα ότι την άλλη εβδομάδα θα φέρει μεγάλη ποσότητα από τις συγκεκριμένες γαρίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 5 Μαρτίου 2009 #18 Share 5 Μαρτίου 2009 Ωραία!!! αξάδερφε χαλάσαμε το πόστ του ανθρώπου όμως!! Δεν το σενιάρεις λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 6 Μαρτίου 2009 #19 Share 6 Μαρτίου 2009 Επειδή μ' ενδιαφέρει άμεσα να πάρω , πληροφορήθηκα από κατάστημα ότι την άλλη εβδομάδα θα φέρει μεγάλη ποσότητα από τις συγκεκριμένες γαρίδες. ...γιά ποιό κατάστημα μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Μαρτίου 2009 #20 Share 6 Μαρτίου 2009 Στην κάθε εισαγωγή που κάνει το κατάστημα βάζει σχετική ανακοίνωση μέσα στο φόρουμ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 6 Μαρτίου 2009 Author #21 Share 6 Μαρτίου 2009 Δε με πειραζει καθολου που ''χαλασε'' το ποστ ισα ισα πιστευω πως εκτος απο μενα κ αλλοι πολλοι θελουν αυτες τις πολυτιμες γαριδες οποτε εαν μπορουμε να τις φερουμε θεσσαλονικη πειτε κ σε μας αδερφια χομπυστες πουλια!!!Ρε Ακη ποτε θα παμε για κεινο το καφε....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος