The Uncle 4 Μαρτίου 2009 #1 Share 4 Μαρτίου 2009 ο τίτλος του θέματος αναφέρεται μόνο και μόνο στο γεγονός ότι δεν βρήκα το forum λίίίίίγο νωρίτερα, βέβαια ποτέ δεν είναι αργά!!! Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι πληροφορίες βρήκα διαβάζοντας, περισσότερα στοιχεία για το ενυδρείο μου θα σας δώσω σε λίγες μέρες γιατι προς το παρόν ντρέπομαι...δεν έκανα κάτι καταστεπτικό ή μη αναστρεψιμο ούτε εχώ καμια απώλεια απλώς είμαι αυστηρως με τον εαυτο μου επισής να αναφέρω ότι καποια απ τα καταστηματα για την υδρόβια ζωη γενικά θα έπρεπε να σας εχουν στήσει μνημειο γιατι με τον τροπο που ''παραπληροφορούν'' τους αρχάριους πολύ από εμας δεν θα είχαμε ασχοληθεί περαιτέρω...και αρα θα είχαν λιγοτερα κέρδη Αυτά προς το παρόν...συγχαρητήρια για την αγάπη που δείχνεται στο forum!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 4 Μαρτίου 2009 #2 Share 4 Μαρτίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαρτίου 2009 #3 Share 4 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 4 Μαρτίου 2009 #4 Share 4 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 4 Μαρτίου 2009 #5 Share 4 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 4 Μαρτίου 2009 #6 Share 4 Μαρτίου 2009 ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 4 Μαρτίου 2009 #7 Share 4 Μαρτίου 2009 Καλός όρισες και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Μαρτίου 2009 #8 Share 4 Μαρτίου 2009 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Μαρτίου 2009 #9 Share 4 Μαρτίου 2009 καλως ορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roussos 7 Μαρτίου 2009 #10 Share 7 Μαρτίου 2009 ο τίτλος του θέματος αναφέρεται μόνο και μόνο στο γεγονός ότι δεν βρήκα το forum λίίίίίγο νωρίτερα, βέβαια ποτέ δεν είναι αργά!!! Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι πληροφορίες βρήκα διαβάζοντας, περισσότερα στοιχεία για το ενυδρείο μου θα σας δώσω σε λίγες μέρες γιατι προς το παρόν ντρέπομαι...δεν έκανα κάτι καταστεπτικό ή μη αναστρεψιμο ούτε εχώ καμια απώλεια απλώς είμαι αυστηρως με τον εαυτο μου επισής να αναφέρω ότι καποια απ τα καταστηματα για την υδρόβια ζωη γενικά θα έπρεπε να σας εχουν στήσει μνημειο γιατι με τον τροπο που ''παραπληροφορούν'' τους αρχάριους πολύ από εμας δεν θα είχαμε ασχοληθεί περαιτέρω...και αρα θα είχαν λιγοτερα κέρδη Αυτά προς το παρόν...συγχαρητήρια για την αγάπη που δείχνεται στο forum!!! Walcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 7 Μαρτίου 2009 #11 Share 7 Μαρτίου 2009 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα.. υ.γ. ψαρωτικος ο τιτλος του thead παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Uncle 10 Μαρτίου 2009 Author #12 Share 10 Μαρτίου 2009 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα.. υ.γ. ψαρωτικος ο τιτλος του thead παντως εμμμμ βέβαια, για να χει και suspense!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος