rossi 2 Μαρτίου 2009 #1 Share 2 Μαρτίου 2009 επιτελους φιλε μου τα καταφερα κ μπηκα αλλα νεο κωδικο πως αλαζουνε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Μαρτίου 2009 #2 Share 2 Μαρτίου 2009 1,2 1,2 Γιωργο Λαμβανεις ????? 1,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Μαρτίου 2009 #3 Share 2 Μαρτίου 2009 επιτελους φιλε μου τα καταφερα κ μπηκα αλλα νεο κωδικο πως αλαζουνε ? Καλησπερα , πρεπει να πας επανω δεξια που λεει "Π.Ε. Μέλους" και αφου πατησεις εκει πρεπει να πας κατω κατω αριστερα που λεει "αλλαγη κωδικου προσβασης" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossi 2 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 2 Μαρτίου 2009 αγαπητε μου φιλε ευχαρηστω για τη πληροφορια αλλα εχω κανει ολες της ενεργειες που με καθοδηγουνε αλλα εδω κ 1 εβδομαδα περιπου τα αποτελεσματα για προσβαση αλλαγης νεου κ παλιου κωδικου ειναι ακαρπες εκτος αν μου διαφευγει κατι στην ολη ιστορια αν μπορειται να με βοηθησετε με καποιο διαφορετικο τροπο θα σας ειμαι υποχρεος ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossi 2 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 2 Μαρτίου 2009 Αγαπητοι μου φιλοι ευχαρηστω για τη πληροφορια αλλα εχω κανει ολες της ενεργειες που με καθοδηγουνε αλλα εδω κ 1 εβδομαδα περιπου τα αποτελεσματα για προσβαση αλλαγης νεου κ παλιου κωδικου ειναι ακαρπες εκτος αν μου διαφευγει κατι στην ολη ιστορια αν μπορειται να με βοηθησετε με καποιο διαφορετικο τροπο θα σας ειμαι υποχρεος ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 2 Μαρτίου 2009 #6 Share 2 Μαρτίου 2009 Όβερ rossi, λαμβάνω. Θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον με τεχνικές γνώσεις για να βοηθήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος