salTasos 2 Μαρτίου 2009 #1 Share 2 Μαρτίου 2009 είχε ωραίο καιρό και καλό αεράκι για χαρταετό .. αυτός είναι ο περίφημος Ψηλορείτης και αυτά τα λευκά όρη .. με πολλές κορφές πάνω από 2,000 μ και του χρόνου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 2 Μαρτίου 2009 #2 Share 2 Μαρτίου 2009 ωραια πραγματα Τασο!! εγω την εβγαλα σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 2 Μαρτίου 2009 #3 Share 2 Μαρτίου 2009 Μου έχει λείψει πολλή το Ρέθυμνο Τάσο, με τη πρώτη ευκαιρία που θα το επισκεφτώ θα σε δω και από κοντά ! Καλή σαρακοστή !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Μαρτίου 2009 #4 Share 2 Μαρτίου 2009 Γεια σου ρε Τασο.Καλη Σαρακοστη,και του χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαρτίου 2009 #5 Share 2 Μαρτίου 2009 καλη σαρακοστη σε ολους. αχχχ,τασουλη,ΖΗΛΕΥΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Μαρτίου 2009 #6 Share 2 Μαρτίου 2009 Ωραίοι οι χαρταετοί, αλλά και τα χιονισμένα βουνά!! Καλή Σαρακοστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 2 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 2 Μαρτίου 2009 Μου έχει λείψει πολλή το Ρέθυμνο Τάσο, με τη πρώτη ευκαιρία που θα το επισκεφτώ θα σε δω και από κοντά ! Καλή σαρακοστή !! σε περιμένω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 2 Μαρτίου 2009 #8 Share 2 Μαρτίου 2009 καλή σαρακοστή να περάσεις..... φίλε να ξέρεις οι φωτο από την πατρίδα '' πονάνεεεεεεεεε '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Μαρτίου 2009 #9 Share 2 Μαρτίου 2009 Εγω παντως μολις ξυπνησα μετα απο το νυχτερινο .... αντε βρε καλη Σαρακοστη σε ολους ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 2 Μαρτίου 2009 #10 Share 2 Μαρτίου 2009 Kαταπληκτικες φωτο απο μερη που αγαπαμε και νοσταλγουμε .Μπραβο ρε Τασο.Καλη Σαρακοστη σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος