nkarvounis 1 Αυγούστου 2006 #26 Share 1 Αυγούστου 2006 Εσύ από που έμαθες για το Aquazone; :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oranda 8 Αυγούστου 2006 #27 Share 8 Αυγούστου 2006 (edited) > Μήνυμα ιστοσελίδας Συγγνώμη, εμφανίστηκε λάθος. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να χρησιμοποιήσετε κάποια λειτουργία, ή δε γνωρίζετε γιατί λάβατε αυτό το μήνυμα λάθους, προσπαθήστε να συμβουλευτείτε τα αρχεία βοήθειας. Το λάθος που διαπιστώθηκε ήταν: Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτήν την ψηφοφορία αληθεια,γιατι δεν μπορω να ψηφισω??? Έγινε επεξεργασία 8 Αυγούστου 2006 - oranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 8 Αυγούστου 2006 #28 Share 8 Αυγούστου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oranda 8 Αυγούστου 2006 #29 Share 8 Αυγούστου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώhttp://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4458 32395[/snapback] ok ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Ks 11 Αυγούστου 2006 #30 Share 11 Αυγούστου 2006 Απο εναν συναδελφο μοντελιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 7 Σεπτεμβρίου 2006 #31 Share 7 Σεπτεμβρίου 2006 Για πείτε μας από πού μας μάθατε; ..ποιο πουλάκι σας είπε για το Aquazone; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas RS 15 Σεπτεμβρίου 2006 #32 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω εμαθα για το Aquazone απο τον Γούγλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gmarko 17 Σεπτεμβρίου 2006 #33 Share 17 Σεπτεμβρίου 2006 ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΨΑΡΙΩΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iris 28 Σεπτεμβρίου 2006 #34 Share 28 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ από διαφημιστικό σε ενυδρειακό κατάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsel 29 Σεπτεμβρίου 2006 #35 Share 29 Σεπτεμβρίου 2006 Googling it!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Οκτωβρίου 2006 #36 Share 25 Οκτωβρίου 2006 απο αλλο Ελληνικο website-portal-forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 25 Οκτωβρίου 2006 #37 Share 25 Οκτωβρίου 2006 εν τελλει, βλεπω οι περισσοτεροι απο εμας τυχαια... μεσω searchομηχανης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellerefond 3 Δεκεμβρίου 2006 #38 Share 3 Δεκεμβρίου 2006 Απο www.theabyss.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 3 Δεκεμβρίου 2006 #39 Share 3 Δεκεμβρίου 2006 Ψαχνωντας για ψαρια στο google και γενικα για ενυδρεια ξεπροβαλε μπροστα μου και απο τοτε εχει γινει ΠΑΘΟΣ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netspy 22 Δεκεμβρίου 2006 #40 Share 22 Δεκεμβρίου 2006 Από ψαχτίρι παρομοίως και κλασικά όπως οι περισσότεροι Ήθελα να ψηφίσω από την αρχή, αλλά έτρωγα πόρτα. Δεν ήξερα τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnisia 19 Ιανουαρίου 2007 #41 Share 19 Ιανουαρίου 2007 Από τον "άγιο" γουγλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
zacharis 22 Ιανουαρίου 2007 #42 Share 22 Ιανουαρίου 2007 Απο φίλο που ήξερε την βλάβη μου και προσπάθησε να βοηθήσει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maru !! 25 Ιανουαρίου 2007 #43 Share 25 Ιανουαρίου 2007 ειχα παει να αγορασω ψαρακια σε ενα ενυδρειομαγαζο στην αθηνα και ενας παλιος πελατης του μαγαζιου που μας ειδε,μας περιμενε απ εξω και μας ειπε για το site και για το water inn..απο τοτε κολλησα και στα 2!!!χι χι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMARAS 25 Ιανουαρίου 2007 #44 Share 25 Ιανουαρίου 2007 Εγώ έμαθα για το AZ απο ένα καλό μαγαζί εδώ στα Χανιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
thejoker 7 Φεβρουαρίου 2007 #45 Share 7 Φεβρουαρίου 2007 Τον γνώρισα τυχαία σε μια γιορτή.. μετά το είπε η γυναίκα του στη γυναίκα μου.. η γυναίκα μου σε μένα.. εγώ στην γυναίκα του.. κανονίσαμε να βρεθούμε.. βρεθήκαμε.. Με ΚΟΛΛΗΣΕ.. πήρα ένα μικρό και ξεκίνησα.. μετά άρχισα να τον ζαλίζω για να με εκπαιδεύσει.. και τότε μου είπε..... Μπες στο AQUAZONE επιτέλους και ΜΑΘΕ!!! Από τότε είμαι μέσα!! Βοήθεια παιδιά... Τώρα θέλω μεγαλύτερο!!!! Ευχαριστώ... για το μικρόβιο, Γιάννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 8 Φεβρουαρίου 2007 #46 Share 8 Φεβρουαρίου 2007 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 9 Φεβρουαρίου 2007 #47 Share 9 Φεβρουαρίου 2007 Τον γνώρισα τυχαία σε μια γιορτή.. μετά το είπε η γυναίκα του στη γυναίκα μου.. η γυναίκα μου σε μένα.. εγώ στην γυναίκα του.. κανονίσαμε να βρεθούμε.. βρεθήκαμε.. Με ΚΟΛΛΗΣΕ.. πήρα ένα μικρό και ξεκίνησα.. μετά άρχισα να τον ζαλίζω για να με εκπαιδεύσει.. και τότε μου είπε..... Μπες στο AQUAZONE επιτέλους και ΜΑΘΕ!!! Από τότε είμαι μέσα!! Βοήθεια παιδιά... Τώρα θέλω μεγαλύτερο!!!! Ευχαριστώ... για το μικρόβιο, Γιάννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 9 Φεβρουαρίου 2007 #48 Share 9 Φεβρουαρίου 2007 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ; Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 15 δημοσιεύσεις για να μπορέσεις να αποκτήσεις το δικαίωμα ψήφου στις ψηφοφορίες. Αυτό έχει γίνει για λόγους ασφαλείας και αξιοπιστίας των ψηφοφοριών καθώς παλαιότερα υπήρξαν διάφορα κρούσματα με σκοπό να καταστρέψουν τους διαγωνισμούς μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 9 Φεβρουαρίου 2007 #49 Share 9 Φεβρουαρίου 2007 Thx gia tin amesi apantisi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 22 Φεβρουαρίου 2007 #50 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Απο τον φιλο και κουμπαρο μου που με κολλησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος