djtonyel 1 Μαρτίου 2009 #1 Share 1 Μαρτίου 2009 Peckoltia Brevis L-205 Female wild cot Peckoltia_Brevis_L_205_Female.BMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Μαρτίου 2009 #2 Share 1 Μαρτίου 2009 Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι τα πλέκο αξίζουν πιο πολύ απ' όλα τα ψάρια είναι πανέμορφαααα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Μαρτίου 2009 #3 Share 1 Μαρτίου 2009 Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι τα πλέκο αξίζουν πιο πολύ απ' όλα τα ψάρια είναι πανέμορφαααα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 1 Μαρτίου 2009 #4 Share 1 Μαρτίου 2009 Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι τα πλέκο αξίζουν πιο πολύ απ' όλα τα ψάρια είναι πανέμορφαααα........ ΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!σαν τα πιρανχας τιποτα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Μαρτίου 2009 #5 Share 1 Μαρτίου 2009 Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι τα πλέκο αξίζουν πιο πολύ απ' όλα τα ψάρια είναι πανέμορφαααα........ Άργησες αλλά τελικά κατάλαβες την μεγάλη αλήθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Μαρτίου 2009 #6 Share 1 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 1 Μαρτίου 2009 giafto einei kai ta pio akriva L201 female Hypancistrus_sp._L_201_Femele.BMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος