γιωργος χανια 1 Μαρτίου 2009 #76 Share 1 Μαρτίου 2009 ΕΣΥ ΚΑΝΕΙς ΛΑΘΟΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ.... ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 1 Μαρτίου 2009 #77 Share 1 Μαρτίου 2009 ΠΑΟ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 εμάς κάνει και ομοιοκαταληξία ενώ εσάς βράσε ρύζι και ..... αντιγραφή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Μαρτίου 2009 #78 Share 1 Μαρτίου 2009 ΠΑΟ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 εμάς κάνει και ομοιοκαταληξία ενώ εσάς βράσε ρύζι και ..... αντιγραφή.... Δικός μας, κάλα κατάλαβα και σε συμπάθησα βρε Υγ. μου τα πε ο Πάνος, τί γκαντεμιά ήταν αυτή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 1 Μαρτίου 2009 #79 Share 1 Μαρτίου 2009 Δικός μας, κάλα κατάλαβα και σε συμπάθησα βρε Υγ. μου τα πε ο Πάνος, τί γκαντεμιά ήταν αυτή.... αμα εννοηεις οτι ειμαι πρασινος ειναι σαν να με βριζεις......εσυ τελικα τι ομαδα εισαι μας εχεις μπερδεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 2 Μαρτίου 2009 #80 Share 2 Μαρτίου 2009 Στο shadow το είπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαρτίου 2009 #81 Share 2 Μαρτίου 2009 ας με συγχωρησουν ολοι οι εμπλεκομενοι φιλαθλοι....αλλα η κουβεντα δεν βγαζει πουθενα,οποτε....λουκετεισον..... καλο σας βραδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts