Jump to content

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Recommended Posts

post-9887-1236115736_thumb.jpgΟτι καλυτερο ειναι αυτη η φωτο.

Αν κανεις κλικ πανω της και μεγενθυνεις ισως??? :closedeyes:

Αυτες ειναι οι δυνατοτητες μου στη φωτογραφια.

Έγινε επεξεργασία - watchmaker

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ανέβασε θερμοκρασία τωρα 29 βαθμους και πες μας αυριο το πρωι τι βλεπεις.

Η φωτογραφία δεν βοηθα και παλι .

Για λεμφοκύστες μου φαίνονται...τί λέτε και οι υπόλοιποι?

Πόσο καιρό τα έχεις τα συγκεκριμένα ψάρια?

Πρόσθεσες πρόσφατα άλλο ψάρι ή φυτό στο ενυδρείο???

Αεραντλία έχεις στην καραντίνα? Σε μία φωτογραφία σαν να βλέπω και τα 2 ψάρια να ανασαίνουν από την επιφάνεια. Προσπάθησε να κρατάς τέλειες συνθήκες.

Τα άσπρα στίγματα φαίνονται πεντακάθαρα. Αυτό που δεν μπορεί να φανεί είναι η υφή τους. Προσπάθησε να το περιγράψεις όσο γίνεται καλύτερα! Μοιάζει με βαμβάκι? Είναι απλά αποχρωματισμός του δέρματος? Έχει εξόγκωμα? Μοιάζει με πληγή?

Καλημερα σας

Αεραντλια δεν εχει η καραντινα να βαλω? Τα ωαρια ειναι στην επιφανεια γιατι τα ταισα (δε μπορουσα

με αλλο τροπο να τα βγαλω φωτο)

Η καραντινα ειναι 25 λιτρα.

Το ψαρι εχει τα στιγματα πιο εντονα 2-3 μερες.

Εχθες οταν αναψα το φως ηταν χαλια και για 2-3 λεπτα εκανε στο ιδιο σημειο σπασμοδικες κινησεις

μετα ολλες οι κινησεις του ηταν φυσιολογικες.

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ

οπως και ο petshopas, τι χαλας χρηματα για 2-3 ψαρια που κανουν 3Ε

Εγω δε το βλεπω ετσι .θελω να κανω οτι καλυτερο μπωρω.

Το μεσημερι θα σας εχω νεα για το αποτελεσμα της θεραπειας(το πρωι δεν ειδα μεγαλη διαφορα)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ :closedeyes::thumbup:

Αν δεν κανεις θεραπεια δεν εχει νοημα η καραντινα .

Αεραντλια πάντα στη καραντίνα .

Πέραν της διάγνωσης της ασθένειας, περιέγραψέ μας λίγο την καραντίνα σου. Αν κάτι δεν πάει καλά σε αυτή το πιο πιθανό είναι να κάνεις μεγαλύτερο κακό παρά καλό.

Θερμοστάτη έχεις? Φίλτρο? Το νερό είναι στασιμο? Αλλαγές κάνεις (πόσο και κάθε πότε)? Ρίξε μία ματιά σε ΑΥΤΟ.

Κυριε Σταματη ισως δε το εθεσα σωστα (η θεραπεια εχει αρχησει απο εχθες το βραδυ με εκτοζον)

Η καραντινα ειναι ενα 25λιτρων ενυδρειο που λειτουργει κανονικα (με θερμοστατη αλλα χωρις αεραντλια)

Το αρθρο για τη καραντινα ηταν πολυ καλο ευχαριστω .παω να βγαλω τα διακοσμητικα. :closedeyes:

Αλλαγες κανω καθε εβδομαδα μαζι με το κυριως.

Κυριε Σταματη ισως δε το εθεσα σωστα (η θεραπεια εχει αρχησει απο εχθες το βραδυ με εκτοζον)

Η καραντινα ειναι ενα 25λιτρων ενυδρειο που λειτουργει κανονικα (με θερμοστατη αλλα χωρις αεραντλια)

Το αρθρο για τη καραντινα ηταν πολυ καλο ευχαριστω .παω να βγαλω τα διακοσμητικα. :closedeyes:

Αν τα διακοσμητικά βοηθούν στο να μη στρεσάρονται τα ψάρια άστα... Απλά μετά μη τα χρησιμοποιήσεις στο κυρίως ενυδρείο...

Μα δεν χρειάζετε να κανεις θεραπεια στη καραντινα οταν βαζεις Εκτοζον .

Το Εκτοζον δεν το βαζουμε μονο για τα ψάρια αλλα και για το ενυδρείο .

Οταν λεω θεραπεια 1κουταλια της σουπας ανα 50L

KAI στο κυριως ενυδρειο 1/2 της σουπας ανα 50L

Δε ξερω εκανα κατι λαθος???

Το εκτοζον το ερηξα Τριτι το βραδυ αφου ειχα κανει αλλαγη 30% :thumbup:

Τι να κανω απο εδω και περα?? (αλλαγες κανονικα?) :hysterical:

Το κοκκινο platy ειναι πολυ καλα χωρις κανενα σημαδι .

Το μαυρο που ηταν και χειροτερα εχει φυσιολογικη συμπεριφορα αλλα τα στιγματα δε δειχνουν μεγαλη βελτιωση.

Το κοκκινο το βαζω στο κυριως ενυδρειο η το αφηνω στη καραντινα?? :closedeyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑΣΟΣ

Εμενα καποιο λαθος μου μυριζει. Για γραψε αναλυτικα τι γινεται στην καραντινα σου.

Καλησπερα discus fan

Η καραντινα ειναι 25L οταν δεν εχω καποιο προβλημα φιλοξενει 2 guppy και 1apple snail

λειτουργει κανονικα και εχει σχεδον τις ιδιες μετρησεις με το 125αρι (εκτος απο τη θερμοκρασια που ειναι 28 c)για το λογο αυτο οταν μεταφερω καποιο ψαρι κανω προσαρμογη σαν να το αγορασα.

Αεραντλια δεν ειχα γιατι νομιζα οτι δε χριαζοταν (εχθες εβαλα και αεραντλια)

Δεν ξερω τι αλλο θελεις να σου πω??

Τωρα φιλοξενει 2 platy που παρουσιασαν καποια λευκα ακανονιστα στηγματα. :closedeyes:

Τωρα φιλοξενει 2 platy που παρουσιασαν καποια λευκα ακανονιστα στηγματα. :closedeyes:

Νεο κρούσμα αυτό ;

OXI δεν ειναι νεα τα κρουσματα ειναι τα δυο platy το κοκκινο και το μαυρο :closedeyes:

Αυτα της δημοσιευσης 22

Το μαυρο δεν ειναι πλάτυ ειναι μόλυ μπαλούν .

Ντροπη μου :closedeyes::thumbup::hysterical: που για καιρο το ελεγα πλατυ μπαλουν

τοτε και το κοκκινο μολλυ ειναι??? η οχι

ντοπη :hysterical::hysterical:

Εγω για πλατυ τα ειχα και τα δυο.

Το κόκκινο είναι πλάτυ... Το μαύρο μόλλυ!

Η καραντινα ειναι 25L οταν δεν εχω καποιο προβλημα φιλοξενει 2 guppy και 1apple snail

λειτουργει κανονικα και εχει σχεδον τις ιδιες μετρησεις με το 125αρι (εκτος απο τη θερμοκρασια που ειναι 28 c)για το λογο αυτο οταν μεταφερω καποιο ψαρι κανω προσαρμογη σαν να το αγορασα.

Το ίδιες συνθήκες δεν μπορείς να το λες... Δεν νομίζω πως μπορούν να υπάρξουν 2 ενυδρεία ανεξάρτητα με ίδιες συνθήκες...

Διάβασε καλά το λινκ που σου έδωσα. Το να αλλάζεις τις συνθήκες από το κυρίως ενυδρείο προς την καραντίνα μπορεί να μη σε βοηθήσει τελικά στην όλη διαδικασία...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εχθες εβαλα 1/2 LITRE ΑΠΟ ΤΟ 125ΑΡΙ ΣΤΟ 25ΑΡΙ σταδιακα να φερω τις παραμετρους οσο πιο κοντα μπορω. :closedeyes:

Δε ξερω αν κανω καλα ,αλλα με τα δυο ψαρια μεσα τι αλλο μπορω να κανω??? :closedeyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ :closedeyes:

Καλησπερα discus fan

Αεραντλια δεν ειχα γιατι νομιζα οτι δε χριαζοταν (εχθες εβαλα και αεραντλια)

Δεν ξερω τι αλλο θελεις να σου πω??

Αν καταλαβαινω καλα λοιπον λειτουργει με φιλτρο, σωστα; Αυτο δεν σου χρειαζεται στην καραντινα/νοσοκομειο γιατι τα φαρμακα το πιθανοτερο ειναι οτι θα σκοτωσουν την βιολογια του φιλτρου. Ακολουθησε αυτα που λεει ο Σταματης και εχε υπ'οψην οτι ειναι πολυ δυνατο, οποτε αυτα που εγραψα για τη βιολογια ισχυει απολυτα για αυτο το φαρμακο.-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :thumbup:

Τα νεα απο το μετωπο ειναι καλα (εσεις θα μου πειτε το ποσο)το μαυρο μπαλουν που ειχε στιγματα σε σχεδον

ολο το σωμα ,το βραδυ που πηγα σπιτι το βρηκα πολυ καλυτερα.Τα πιο πολλα στιγματα εχουν φυγει

,εχει μονο το στιγμα στο αριστερο πτερυγιο μειομενο κατα 50-60 % ,η περιμετρος του ματιου καθαρισε,

το βραδυ θα βλαλω και φωτο.

ΝΑ βαλω bactopur η να περιμενω να δω ??

Υ.Γ. Το στιγμα του πτερυγιου ηταν το μεγαλυτερο.

:closedeyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...